• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk yanılğısı

AsiRella

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
22
0
6
İstanbul
AŞK YANILĞISI
Bir erkeği severken nelere aşık olursunuz .. ? ;
Yakışıklılığına mı ?
Ses tonuna mı ?
Davranışlarına mı ?
İlgisine mi ?
Bunların hepsi karmaşık sorudan ibaret .. Onlar karmaşıktır çünki.
Size kısaca hikayemi anlatim :
Hayallerim vardı rüyalarım düşüncelerim keşke böyle bir insan tanısam isteği ..Bir gün ramazan diye biriyle tanıştım bir cafede ortak arkadaşlarımız vardı bahar diye bir arkadaşımın arkadaşı olarak bize katıldı ilk zamanlar konuşmazdık merhaba merhaba sadece..Sonra bahar adlı arkadaşım bizi yakıştırdığını ne kadar uyumlu olduğumuzu bana kendisi telefonda söyledi dalga geçtim en başta umursamadım lakin sonra her şey değişti beraber vakit geçirdik güldük eğlendik beni mutlu ediyordu telefon numaramı ısrarla almıştı ve mesajlaşıyorduk bir hafta iki hafta üç hafta geçti sürekli buluşmak isterdi vakit geçirmek isterdi ama benim her zaman vaktim olmadıgından reddeder belirli sürelerde görüşürdük sonra çıkma teklifi dendigi teklifi etti sevgilisi olmamı istedi..Tam hayal ettigim gibiydi telefondaki görüştügümüzde ki o gülüşleri beni sahiplenmesi her kadının hoşuna gidicek şeylerdendi.Kabul ettim görüşemediğimiz zamanlar skype aracılığı ile kamerada görüşür konuşurduk herşey benim açımdan çok güzeldi sorunumuz olmazdı lakin bir gün bursaya gitmem gerektiginde sorunlar kendini göstermeye başladı halamlara gitmiştim..Ev haliyle kalabalık ve ona ben vakit ayıramıyordum mesajlar..aramalar çogu yanıtlanmıyordu lakin her fırsattı ona belirtmiş açıklamıştım zor idare etsede kabul etmişti ama ...
Bana inanmaması ve son günlerde güvenmemesi ile ilgili bahsettigi konuşmalarımız beni sarsmıştı.Ben onu çok seviyordum işte tamam bu adam diyordum kalbimi kendimi emanet edebilecegim kalbi kendisi tertemiz bir insan ama bana bu konuşmaları yaptıktan sonra üzülmüş hayal kırıklıgına ugramış ve incinmiştim neden diyordum neden neden neden ..
Tamam bitsin diye rest çektim ve ayrıldık sonra çevremden gelen haberlerle bir chat sitesinde kızlarla takıldıgını söylediler inanmadım.
Hemen birinden yardım istedim ve sahte hesapla etrafında dolandım..Sizce ne oldu ?
Tamda tahmin ettiğiniz gibi.Direk bir mesaj yazdı askıntılıkta bulundu bunu yakalar yakalamaz ona dediğim lafların inanın haddi hesabı yoktur.Sevgisine bir zamanlar inanadığınız adamı bu halde görmek inanın çok acı verici onca geçirdiginiz o güzel zamanlar herşey ama herşey o an gözünüzden geçer ya bunun acısını tarif etmek güç inanın bu zamana kadar çok erkek tanıdım ama sevgisine kendisine inandıgınız bir adamın size bu acıyı yaşatması inanın çok kötü tamam ayrıydık ama en kısa sürede bunları yapması ? bu erkeklige adamlıga sıgarmıydı ?lanet ettim bela okudum çekip gittim biliyorum belki bunlardan ötürü ben cehennemligim ama onun yaptıkları ?
cennet ucuz degil ama cehennemde böyle birileri için lüzumsuz degil eski aşklar sevgiler güvenler artık bu zamanda bizim zamanda gerçek degil ailelerimiz annemiz babamız kadar şanslı degiliz Aşk diye bir şey yok..kalmadı yanlış hisler bellemiş ve yanılmışım ..işte bu yazdıklarıma ben aşk yanılgısı diyorum belkide aşk kabahati .Ona hiçbir şey olmamasına ragmen ben üzüldüm ben yıkıldım kendinize bu fırsatı vermeyin üzülmenize hiçbir şey neden olmasın ve her fırsatta iyi düşünün kalbimizi ne kadar dinlesekte bazen beynimiz haklı çıkıyor..Seviyor desekte sevmiyor baglandı desek baglanmıyor..

İki gündür neler çekiyorum bir bilsen
Ama ona hiç bişey olmuyor
Bak bu saatte o mışıl mışıl uyuyor
Ama ben..

İnan seninle aynı acıyı paylaşıyorum ablasından beni arardı bugün bir cesaretle ablasına mesaj attım durumunu ve hayatında biri eger biliyorsa varsa söylemesini istedim rahatsız ettiysem ayrıca özür dilerim dedim ama ablası dahi kale almadı hiçbir şey demedi üzgünüm dedim siliyorum numaranızı dedim.Biz burda acı çekerken gözyaşı dökerken onlar uykularında..ve hayatlarına devam ediyorlar bu hiç adil değil

İnan seninle aynı acıyı paylaşıyorum ablasından beni arardı bugün bir cesaretle ablasına mesaj attım durumunu ve hayatında biri eger biliyorsa varsa söylemesini istedim rahatsız ettiysem ayrıca özür dilerim dedim ama ablası dahi kale almadı hiçbir şey demedi üzgünüm dedim siliyorum numaranızı dedim.Biz burda acı çekerken gözyaşı dökerken onlar uykularında..ve hayatlarına devam ediyorlar bu hiç adil değil

herşeyin zamanı var sabır hele...
yaşattığını yaşamadan göçen yok bu dünyadan

Öyle lakin nereye kadar bu sabır ? Bulamadığım, bulamayacağım bir şeyi daima arıyor gibiyim. Nedir beni mesut edecek, ne gibi bir şeydir, onu da bilmiyorum.

valla tatlım şuan aynı durumdayım seninle aynı düşünceleri
aynı soruları bende soruyorum kendime
cevabı inan bilmiyorum
sadece şuan onların boşluğunu neyle doldurucağımızı bilmiyoruz...

hayat eminim hoş bir süpriz hazırlıyordur bize...

Hayatın bize olan süprizleri hep iç açıcı olmuyor malesef böyle şeylerden ötürü çevremdekilerden eleştiri alır oldum karamsar..her zaman mutsuz bilmiyorlar ki ne dertler içersindeyim farklı sanmıştım en kötüsü ona inanıp ona aldanıp sevmiştim ! keşke tanımasaydım bu keşkeler asla bitmiyor bitmiyorr..

Hayatın bize olan süprizleri hep iç açıcı olmuyor malesef böyle şeylerden ötürü çevremdekilerden eleştiri alır oldum karamsar..her zaman mutsuz bilmiyorlar ki ne dertler içersindeyim farklı sanmıştım en kötüsü ona inanıp ona aldanıp sevmiştim ! keşke tanımasaydım bu keşkeler asla bitmiyor bitmiyorr..

Hep öyle başlamıyor mu 'farklı' sanıyoruz.
evet öyleler..
ama sadece bir süreliğine öyleler..

İstediklerini elde edene kadar iyiler sonra ise değersiz gözükürüz biz mutsuz oluruz onlar ise laylaylom en kötüsü de aklımdan bunca seye rağmen çıkmaması

Ya o kadar benziyor ki herşey söylediklerine aynen katılıyorum. Bütün iğrençliklerine rağmen çıkaramıyorum işte.

Bizi deli edende bu ya zaten mesela ben o suan napiyor kimle kiminle beni azda olsa düşünüyor mu aklindamiyim bu sorular icersindeyim sürekli sonuc mu buyrun uykusuz geceler bitmek bilmeyen gözyaşları

Aynen,ne işimiz var burada bu saatte?
Ben en çok şuna tahammül edemiyorum kaygı bozukluğu hastalığım nüksetti uykularım kaçtı ama biliyorum ki o şuanda uyuyor.
Neden başta farklı sonda farklılar ki.
Gerçek yüzleri biz hayatımızı hayallerimizi onlar üzerine kurduktan sonra ortaya çıkıyor.
Ama adalete inanıyorum, hem biliyorum ki ona fazlaydım benim gibisini asla bulamayacak sen de böyle düşün.

Her dediğine katılıyorum ve evet bulamazlar onlara kendileri gibi birileri gerek cunki duygusuz kalpsiz düşüncesiz ve vurdumduymaz bi insana layiklar gercek ask sevgi bunlar gibi temiz seylere layık diyiller ama iste istesek de istemesekte üzülüyoruz

Back