Aşk var mı yokmu? Sizce ?

İlk başlarda psikolojisi bozuk falan diye düşünüyordum ama yok artık abartı bu kadarı.

Aşk varmı yok mu sizce?
Arkadaşlar, SİZ NE BİCİM İNSANLARSİNİZ!!!!
BELLİ olmuyor mu? Anlamanız bu kadar zor mu?!?!?

Hepiniz öf git artık, konu açıp durma vs demissiniz...

Otizm,kendini doğru ifade edememe, toplum icinde saçma sorularla bile olsa var olma çabası... (Konu sahibi ile dalga geçmiyorum! Sadece bir dönem yaptığım işim gereği onları daha kolay teshis edebiliyorum ) Bazı tecrübelere bizim gibi haiz olamadığı için sorularla cevap bulma çabası...

Size hicbi şey ifade etmiyor mu :( bu kadar mı duyarsızsiniz????

Bu güzel arkadaşımız kendince bir soru sormuş beğenmeyen konuya girmez olur biter!

Otizm,kendini doğru ifade edememe, toplum icinde saçma sorularla bile olsa var olma çabası... (Konu sahibi ile dalga geçmiyorum! Sadece bir dönem yaptığım işim gereği onları daha kolay teshis edebiliyorum ) Bazı tecrübelere bizim gibi haiz olamadığı için sorularla cevap bulma çabası...

Size hicbi şey ifade etmiyor mu :KK43: bu kadar mı duyarsızsiniz????

Bu güzel arkadaşımız kendince bir soru sormuş beğenmeyen konuya girmez olur biter!
Siz ciddi misiniz? Otizmliler nasıl klavye basinda yazi yazabiliyor ki?

Size hicbi şey ifade etmiyor mu :KK43: bu kadar mı duyarsızsiniz????

bir soru?
hangi bir?
demin biri uyuşturucu kullanıyor teşhisi koydu şimdi de siz otizm teşhisi..
benim teşhisim destek alıp tedavi olması yönünde.

bir soru?
hangi bir?
demin biri uyuşturucu kullanıyor teşhisi koydu şimdi de siz otizm teşhisi..
benim teşhisim destek alıp tedavi olması yönünde.

Uyusturucu,otizm ya da sorun her neyse...tedavi görmesi gerektiğini ifade edecek kadar SORUNUN farkında olduğumuz birine daha iyi davranamaz miyiz? Veya en azından sadece kötü yorum yazmasak?

Düşünsenize, sadece alkol alan biri bile olsaydı...morali bozuk ve sağlıksız birini toplu halde dislamamiz nelere nelere tesvik etmez mıydı :(

Back
X