- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
Aşk varmı yok mu sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta falan değil yahu, gayet de aklı başında bir troll. Yönetimin tatilde olduğu zamanlarda konu açacak kadar kafası çalışıyor.Hastaneye yatman şart.
Hastanedekilere yazıkHastaneye yatman şart.
Arkadaşlar, SİZ NE BİCİM İNSANLARSİNİZ!!!!Aşk varmı yok mu sizce?
Siz ciddi misiniz? Otizmliler nasıl klavye basinda yazi yazabiliyor ki?Arkadaşlar, SİZ NE BİCİM İNSANLARSİNİZ!!!!
BELLİ olmuyor mu? Anlamanız bu kadar zor mu?!?!?
Hepiniz öf git artık, konu açıp durma vs demissiniz...
Otizm,kendini doğru ifade edememe, toplum icinde saçma sorularla bile olsa var olma çabası... (Konu sahibi ile dalga geçmiyorum! Sadece bir dönem yaptığım işim gereği onları daha kolay teshis edebiliyorum ) Bazı tecrübelere bizim gibi haiz olamadığı için sorularla cevap bulma çabası...
Size hicbi şey ifade etmiyor mubu kadar mı duyarsızsiniz????
Bu güzel arkadaşımız kendince bir soru sormuş beğenmeyen konuya girmez olur biter!
Arkadaşlar, SİZ NE BİCİM İNSANLARSİNİZ!!!!
BELLİ olmuyor mu? Anlamanız bu kadar zor mu?!?!?
Hepiniz öf git artık, konu açıp durma vs demissiniz...
Otizm,kendini doğru ifade edememe, toplum icinde saçma sorularla bile olsa var olma çabası... (Konu sahibi ile dalga geçmiyorum! Sadece bir dönem yaptığım işim gereği onları daha kolay teshis edebiliyorum ) Bazı tecrübelere bizim gibi haiz olamadığı için sorularla cevap bulma çabası...
Size hicbi şey ifade etmiyor mubu kadar mı duyarsızsiniz????
Bu güzel arkadaşımız kendince bir soru sormuş beğenmeyen konuya girmez olur biter!
Siz ciddi misiniz? Otizmliler nasıl klavye basinda yazi yazabiliyor ki?
Siz ciddi misiniz? Otizmliler nasıl klavye basinda yazi yazabiliyor ki?
bir soru?
hangi bir?
demin biri uyuşturucu kullanıyor teşhisi koydu şimdi de siz otizm teşhisi..
benim teşhisim destek alıp tedavi olması yönünde.