• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk sizi hiç ağlattı mı?

Ask sizi hic aglatti mi ?

• Evet

OY: 228 95,4%
  • Hayir

OY: 11 4,6%

• Ankete Katılan
    239
ciddi anlamda ağlatmadı hiç.
başka sorunlarım olduğu zamanlarda, bide üstüne küçük 1 kavga eklenmesiyle ağlamışlığım oldu. :delphin: ama hiç öyle aşk acısı çekerek falan ağlamadım çok şükür. :nazar:

çoooooooooooooooooooooooooook ağladım ağlıyorum da aşk bu bazen ağlarım bazen gülersin aşkın tadı tuzudur bu arkadaşlar

Ağlatmaz mıııııı?Ağlattı tabi ama şimdi güldürüyor sağolsun:dance:

maalesef fazlasıyla ağlattısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çoook hemde salya sümük içinde depine depine :smiley-cool:

evet ağlattı hemde çok hala ağlıyorum.......

Hemde nasil halen aklima geldikçe içim sizlar ama döktügüm gözyaşina degmezmiş onuda anladimmmmmmmmmmmm

aglatmaz olur mu hıc senağlama

Evet,salya sümük gözlerimin beyazı kıpkırmızı olana dek ağladım...:çok üzgünüm:

Ama artık fikrim değişti..Ne olursa olsun hiç bir erkek için ağlayıp kendini kahretmeye gerek yok:dilcikar:

hayatımın en zor ve sıkıntılı anlarıydı.çok ağlamıştım,başlığı görünce aynı şeyleri yeniden yaşadım sanki.

Daha o şerefe nail olamadık ah bi aşık olsam oturup bişey yokken hüngür hüngür ağlayacağım ama yok yok olmuyor işte :delphin: :delphin:

aşk beni 50 gündür hergün hüngür hüngür aglatiyo

Daha o şerefe nail olamadık ah bi aşık olsam oturup bişey yokken hüngür hüngür ağlayacağım ama yok yok olmuyor işte :delphin: :delphin:

tatlım bu günlerini ararsın , demedi deme bak :asigim:
boşuna gözyaşı dökmüşüm diye haykırırsın..
off offff hemde ne ağlamalar ne ağlamalar , olmuyor be aşk ne ağlamasız ne acısız ...

:1no2::1no2::1no2:

ağlatmazmı yaa aşk acısız olmuyokiii.hele o kaybetme korkusu varyaa,insanı bırak ağlatması kahrından öldürür bile

aşk adamı ağlatır,hemde çok...ağlayınca zaten adı aşk oluyo bumeretin

1 ve son kez!!

hıçkıra hıçkıra....
bağıra,çağıra...

gözyaşlarımı kuruturcasına....
isyanım aşk'a değillllll,
severken ayrılmak zorunda olmamızaydı...

ağlattı hemde çok çok büyük bi aptallıktı ama hatta arkamda ağlatanlar bırakmama sebep oluyo du nerdeyse allahtan ki 6 dakika farkla arkamda ağlattığım olmamış...ama şunu da öğretti hiç kimse hiç bişey benden daha değerli ve önemli değil...önce ben ben varsam sevgi var mutluluk var benim için...ve hayat her gece uykuya yatıp karadığı gibi her yeni günle yeni güneşler de doğuyor bizim için giden kendi kaybetmiştir yada hayır getirmeyecektir diyerek yola devammm her zaman...dünyaya bi daha gelineceği garanti değil çünkü hakkınca yaşamalıyız bu yaşamı tadını alarakkk...en azından aşkı da tatttım bu mutlu ediyor beni şimdi düşününce.seçim yanlışmış ama...:)

Back