• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk sizi hiç ağlattı mı?

Ask sizi hic aglatti mi ?

• Evet

OY: 228 95,4%
  • Hayir

OY: 11 4,6%

• Ankete Katılan
    239
Aştan ağlanır mı yaa ??
Ya mutluluktan ağlanırr,
Ya da mutluzluktann
İnsan aştan ağlamazz...
Aşk acı veriyosa, mutsuzluk getiriyorsa ağlar...:44:

bir kez aşık oldum
o da nişanlıma...
o beni hiç ağlatmadı ama yaşadığımz dış kaynaklı olumsuzluklar çok ağlattı
böğüre böğüre, çaresizlikten yastıklara vura vura ağlattı hem de
Allahıma çok şükür hepsi geçt gitti

evet:14:eşimle sevgiliyken birbirimize deliler gibi aşık olmamıza rağmen bir sebepten ayrılma kararı almak zorunda kalmıştık ve ikimizde çok ağladık dayanamdık ayrılığa 2 gün sonrada barıştık tekrar ilişkimize devam etme kararı aldık kısa bir süre sonrasındada evlendik 7 yıl oldu inşallah Allah tüm aşıkları kavuştursun ve bir ömür boyu hiç ayırmasın:69::69:

Son düzenleme:
aşk acıtır

ağlatır inletir süründürür :43:

:nazar:ahh ahh hemde nasıl ağlattı sevgimiz ağlattı bizi kavuşamadığımız için ama iiki ağlamışık şimdi çoook mutluyuzzzzz:nazar:

Off hem de ne biçim ağlatır... Siz deli gibi aşıkken, karşılıksız olduğunu düşünmek, aşkın en acı hallerinden biri olsa gerek. (neyse ki karşılıksız değilmiş, yoksa ağlamakla kalmaz, ince hastalıktan ölebilirdim :30: )

ohohoo göz pınarlarım kurudu onun için , evet beni üzdüğü için bende aptal gibi ağladım. olsun içimi döktümm rahatladım hıhh:P ama aşk herzaman mutluluk değildir zaten hep mutluysan sorun vardır.

ask aglatti benii hemde cokk .. ama aglatan kisi ise nisanlimm :))) hem aglarim hem giderim hahahha

Back