Aşk size neyi - neleri öğretti ?

1. Canimi canimin icine koymak istercesine sevmeyi..
2.Hic birakmamayi..
3.Sabretmeyi..
4.Fedakarligi..

Sirasiyla bunlari ögretti...

Yasinimm.. Canim kocam.. Caniminici gözbebegim..

Seni seviyorum cok hemde cok cok cok..:asigim:

AZÖNCE BU KONUYU AŞKIMLA MESAJLAŞARAK KONUŞUYORDUK AŞKIMBUAŞK SANA NE KATTI DEDİ BANA DAHA YENİ YOLLADIM MESAJII BURAYADA YAZİMM

BANA SABIRLI OLMAYI ÖĞRETTİ BEKLEMEYİ ÖĞRETTİ EN DELİ ÇAĞLARIMDA KARŞIMAÇIKTI 20 YAŞIMDA TANIDIM ONU VE Bİ ÇOK ŞEYİ ONUNLA ÖĞRENDİM YOLUMUZ UZUNDU SABRETTİM VE ARTIK BÜYÜDÜĞÜME İNNAIYORUM OLGUNLAŞTIĞIMA İNANIYORUM ŞUAN 25 YAŞINDAYIM VE AŞIK OLDUĞUM SEVDİĞİM ADAM HAYATIMDAKİ KİŞİ ELLERİMİN YÜREĞİMİN KALBİMİN SAHİBİ OLAN ÖMRÜM BANA SEVGİYİ BEKLENTSİZ SEVGİYİ SABRETMEYİ GÜVENİ NE OLURSA OLSUN ELLERİMİZİ HİÇ BIRAKMAMAYI (SU BİLE İÇERKEN)a.s ÖĞRETTİİ
KALBİME SAHİP GELDİ OTURDU ORAYA 5 YIL ÖNCE ONU ARADIĞIM İLK GÜN İYİKİ DİYORUM İYİKİ ARAMIŞIM VE İYİKİ KAPILARIMI AÇMIŞIM ONA ZATEN ONDAN BAŞKASIDA ÖMRÜMDEN BAŞKASIDA YAKIŞMAZDI BANA...:1hug::asigim:Şeniz:Saruboceq: İŞTE AŞK BANA BUNU ÖĞRETTİİ

paylaşmanın zevkini öğretti
aşkımla paylaşınca acılarım hafifliyor sevinçlerim katlanıyorŞeniz

ask bana beklemeyı ogrettı ımkansız dıe bısey lmadıgını ogrettı sewdıgının pesınden kosmayı ogrettı

umut etmeyi ögretti bana ask...
hasretin ne kadar nazli oldugunu...
en güzel hayalleri gerceklestirmeyi...
ask tokatlariyla büyüttü beni...
gercegin ne oldugunu ögretti...
aglamanin ne kadar güzel oldugunu...
varligini hissedim her ani essiz yasamayi ögretti....
ask bana en güzel yanimi ögretti...

onsuzda onun hayaliyle mutlu olmayıher ne kadar canımı acıtsada onun mutlu olmasını istemeyi durduk yere gülüp durup duruken ağlamayı en önemlisi karşılıksız sevmeyi
ne kadr canımı acıtsada hala sevebilmeyi umut etmeyi beklemeyi sabretmeyi içinde saklamayı yalancı gülüşleri

umut etmeyi,sabırlı olmayı,onun gibi düşünebilmeyi,yanında yokken yada yollarınız ayrıldı dıye düşündüğüm anda onun bana ait olduğunu bılmeyı,en önemlisi benım ıcın ait olmayı ve sevmenin gerçek anlamını öğretti.

ask bana taviz vermeyi ögretti..
Affetmeyi ögretti..
Acı çekmeyi beklemeyi sabretmeyi..
Yeniden sevebilecegmi ögretti..
Kimse vezgeçilmez degildir...

özlemeyi, bağlanmayı
görmemezlikten gelmeyi, katlanmayı
hayal kurmayı,
ben kendimi umursamaz sanırdım öyle olmadığımı öğretti bana
...

hasretten telde konusurken aynı anda bıryle aglayabılecegımı
bır kere aradıgımda acılmıyorsa cıldırana kadar arayabılecegımı yıne acılmazsa telaştan acaba polisi mi arasam dıye sacmalayabılecegımı
aılesınden bıle bırını kıskanabılecegımı- ki bunu cok sacma bulurdum - öğrendim...........

Sabretmeyi....

Vuslatların sabrın sonunda mutlaka sona ereceğini....

Gerçek aşksa yaşananın asla ve asla bitmeyeceğini....

Evliliğin bitirmesinden korkmanın yersiz olduğunu...

Nefesini hani tesadüfen konuşurken hissettiğinde yüreğinin hopladığını...

Onun başkasının olması veyahut allah korusun ölmesi fikrinin aklın ucundan bile geçtiğinde gözleri dolduracak kadar çok etkilemesi...

gibi... gibi.... şeyleri öğretti....

aşk bana;
bu devirde çok zor bulunabileceğini
yaşaadığım çoğu aşkın gerçek olmadığını
gözü gerçekten kör ettiğini
yalanları doğurduğunu
kendi özgürlüğümün elimden gidebildiğini öğretti.

Saçmalamayı, ağlamayı, onu görünce sebepsiz yere sırıtmayı..
Üzülmeyi çok üzülmeyi öğretti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…