• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk - Sevgi Avatarları (Hareketli - KK uygun)

$0alm.gif .. $0eed.gif .. $0g.gif .. $0eeepe.gif .. $00aaað.gif .. $0to.gif .. $0aaab.gif .. $0ayaa.gif

$0rbr.gif .. $0wwl.gif .. $000roro.gif .. $0ok.gif .. $0wn.gif .. $0ttdd.gif .. $0yyx.gif .. $0rrrþ.gif

emeğine sağlık saatlerdir eklediğin giflere bakıp seçim yapmaya çalısıyorum :)
rica etsem bu alana bıraz daha avatar eklıyebılırmısın ozellıkle hareketlı olanlarından :16:

emeğine sağlık saatlerdir eklediğin giflere bakıp seçim yapmaya çalısıyorum :)
rica etsem bu alana bıraz daha avatar eklıyebılırmısın ozellıkle hareketlı olanlarından :16:

Sağol canım. Avatar topiklerimin hepsine zaman ayırdığım için buraya uğramam gecikiyor. :16:

$0ııggg.gif .. $0kj.gif .. $0ko.gif .. $0ooıu.gif .. $4ret.gif .. $yhyu.gif .. $3ewr.gif .. $ıg.gif

$uk.gif .. $00a.gif .. $000hkhk.gif .. $ys.gif .. $0ıu.gif .. $t6.gif .. $pllmm.gif .. $0ooj.gif

Emeklerine sağlık... Hepsi çok güzeller... Bende diyordum, niçin hareketli avatar bir türlü kullanamıyorum diye.
Demekki ebat olarak uygun değillermiş :9: Senin eklediklerinden kopyaladım bir tane, bakalım inşallah uygun olacak...
Teşekkürler :34:

Canım kulittam çok güzel bunlar, emeğine sağlık... Takipçinim haberin olsun :9:

Canım benim teşekkür ederim gerçekten hepsi ayrı güzel yaa emeğine sağlık....:54:

Back