• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Romanı Tavsiyesi

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Kızlar bugün internetten kitap siparişi vericem fakat hangi kitabı alacağıma karar veremedim bi türlü. Aşk Romanı istiyorum. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Kesinlikle sıkıcı olmasın. Sürükleyici ve aylarca belkide yıllarca etkisinde kalabileceğim, unutamıyacağım bi kitap olsun istiyorum :17:

Biliyorum sitede cok var tavsiye edilen kitaplar. Çoğuna baktım göz gezdirdim fakat herkes başka birşey söylediği için kafam karıştı. O yüzden başlık açayım ve burada karar veriyim istedim.

Tarif ettiğiniz özellikler ve bu özelliği taşıyan kitaplar herkese göre değişir tabii. Aşk çok işlenmiş ve klişeleşmiş bir konu. Bu nedenle ben fark yaratan, klişe aşk hikayelerinin dışına çıkna kitapları tercih ediyorum. Mesela Javier Bardem'in başrolünü oynadığı filmi de çekilen, Gabriel Garcia Marquez'in Kolera Günlerinde Aşk adlı romanı...Aşk konusu işlenecekse, böyle özgün bir biçimde işlenmeli. Yoksa hepsi birbirine benziyor...

İlgin için teşekkürler canım. :31:

Daha farklı ve ne zamandır okumayı isteyipte bi türlü alamadığım bi kitabın siparişin verdim: Mavi Saçlı Kız:31:

Bende taze bir tavsiyede bulunayım,
Bugün BİR GÜN (david nicholls)'e başladım bir aşk kitabı işlenişi çok güzel.
Bir oturuşta 230 sayfa okudum:1: toplam 535 sayfa. Sabaha kadar bitirmek istedim ama sindire sindire okuyayım diye zar zor kapattım kitabı:9:

Tavsiye ediyorum:34:

PUCCA en son okuduğum sürükleyici bir kitap. başarısız bir aşk hikayesi. her gencin içinden geçtiği hikaye değilde günlük. ama okurken yazarın açıklığına gülmekten katıldığım bir kitap. nette araştırarak alabilirsin.

İtalyanca Aşk Başkadır :)

Maeve Binchy'nin kitaplarını genelde seviyorum, aşk romanı okumak istediğimde gözü kapalı herhangi birini alabilirim.

Geç gelen mutluluk - KRISTAN HIGGINS

Keyifli bir aşk romanı okuduğunuzda sizi içine alabilen ben severek okudum, tavsiye de ederim.:16:
En önemlisi de mutlu son :31:

Back