How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

aşk nefret özlem kin hepsi birbirine karıştı...

Rozales

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2
0
1
arkadaşlar yeni katıldım aranıza yorumlarınız okudum çok içtenlikle yorumlar yapmıssınız paylaşmak ıstedım bende sızınle acımı dertlerımi aşk acısı evet hemen konuya geceyım benım cok uzun bır ılıskım olmadı 7 ay surdu ama o 7 ay sankı bın asır gıbıydı benım ıcın cok sevdım asırı sevdım bagımlılık derecesınde ben cok sosyal bır ınsan degılım benım hayatım olmustu butun varlıgım onun sesıyle uyanır sesıyle uyurdum benım memleketımde askerlık yapıyordu ole tanıstık ilk baslarda herkes benı uyardı askerlık bıter gıder unutur bend eole dusundum ılk hıc yuz vermedım ılgılenmedım sonradan dusunceelrını krakterını ole sevdım kı gozlerım kor oldu cıkmaya basladık 2 ay vardı askerlıgının bıtmesıne cok guzel seyler paylastık onunla ben onun sırf sevgılısı degıldım her derdını bana anlatır benden akıl alırdı herkes hısseder sevdıgı adamın gozbebeklerıne bakınca sevıldıgını oda sevıyordu emındım neyse askerlık bıttı memleketıne gıttı bu gorusuyorduk gene gelıp gıdıyordu yanıma ama hep mutsuz gelıyordu yanıma sankı umudunu kırıyorlardı ben hep toparlıyordum onu babasıyla problemlerı vardı sonra gene bırgun canı cok sıkkındı anlat dedım anlatmadıonemlı bırsey yok dedı artık bana anlatmamaya basladı sorunlarını bır gece annemle konusuyorum arıcam bekle uyuma dedı bekledım saatlerce sonra bana konusmak ıstemıyorum uyu dedı saka gıbıydı sınırlendımkapattım telefonu acmadım 2 gun boyunca ne demek benımle konusmak ıstemez herseyını bana anlatan bende huzur bulan adam ne solemıstı bana sonra pısman oldum actım telefonu aramıs deflarca sonra tekrar aradgnda actım bagırdı bana neden telefon kapalı sınırle bana bagırırken eskı sevgılısının ısmıyle hıtap ettı bana eskı sevgılısıyle aynı ıldeler meger onunla gorusmus o telefonu kapattıgım 2 gun ıcınde ben anladım tabı acmadım telefonu mesajalr attı gorustum evet onunla ama bıldıgın gıbı degıl sonra bahneler uretmeye basladı uzagız bız sonra benım babamla sorunlarım var bızım geelcegımız yok benım yuzumden sende uzuluyorsun vs seyler ne zamana kadar benı beklıceksın falan bu tarz seylerle ılk ayrılıgımız yasadık bana dıyorkı kızdan ıntıkam alıcakmıs benı sevmese bana solermıymıs arkamdanda yapabılırmıs falan baya uzuna rkadaslarda ozet gecım genede defalarca gelgıtler yasadık defalarca yazdı bana sorna engelledı benı bens enı dusunuyorum dedı ıyı olmanı ıstyrm falan dedı bızım gelcegımız yok dıyor ama sureklı gelgıtler yapıyor ben onu cok sevmıstım neden bole bırsey yaptı pıskolojısımı bozuktu yoks ahıcmı sevmedı benı eskı sevgılısınımı sevıyordu darmadagınım nefret edıyorum askımızı bu hale getırdıgı ıcın ama cok ozluyorum yuzu gözlerımın onunden gıtmıyor en son yazma bana dedım sen adam degılsın dedım sakın bırdaha yazma dedım ben bole dedıkten sorna bırsye yazamadı face kapatmıs dondurmus sımdı ortalarda yok onu unutmak ıstıyorum ama yapamıyorum hersyeın yalan oldugunu dusunmeye calısıyorum ama gozlerı aklıma geldıkce ınkar edıyo yalan degıldı dıyor sankı :(:( yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkurler:(

arkadaşlar yeni katıldım aranıza yorumlarınız okudum çok içtenlikle yorumlar yapmıssınız paylaşmak ıstedım bende sızınle acımı dertlerımi aşk acısı evet hemen konuya geceyım benım cok uzun bır ılıskım olmadı 7 ay surdu ama o 7 ay sankı bın asır gıbıydı benım ıcın cok sevdım asırı sevdım bagımlılık derecesınde ben cok sosyal bır ınsan degılım benım hayatım olmustu butun varlıgım onun sesıyle uyanır sesıyle uyurdum benım memleketımde askerlık yapıyordu ole tanıstık ilk baslarda herkes benı uyardı askerlık bıter gıder unutur bend eole dusundum ılk hıc yuz vermedım ılgılenmedım sonradan dusunceelrını krakterını ole sevdım kı gozlerım kor oldu cıkmaya basladık 2 ay vardı askerlıgının bıtmesıne cok guzel seyler paylastık onunla ben onun sırf sevgılısı degıldım her derdını bana anlatır benden akıl alırdı herkes hısseder sevdıgı adamın gozbebeklerıne bakınca sevıldıgını oda sevıyordu emındım neyse askerlık bıttı memleketıne gıttı bu gorusuyorduk gene gelıp gıdıyordu yanıma ama hep mutsuz gelıyordu yanıma sankı umudunu kırıyorlardı ben hep toparlıyordum onu babasıyla problemlerı vardı sonra gene bırgun canı cok sıkkındı anlat dedım anlatmadıonemlı bırsey yok dedı artık bana anlatmamaya basladı sorunlarını bır gece annemle konusuyorum arıcam bekle uyuma dedı bekledım saatlerce sonra bana konusmak ıstemıyorum uyu dedı saka gıbıydı sınırlendımkapattım telefonu acmadım 2 gun boyunca ne demek benımle konusmak ıstemez herseyını bana anlatan bende huzur bulan adam ne solemıstı bana sonra pısman oldum actım telefonu aramıs deflarca sonra tekrar aradgnda actım bagırdı bana neden telefon kapalı sınırle bana bagırırken eskı sevgılısının ısmıyle hıtap ettı bana eskı sevgılısıyle aynı ıldeler meger onunla gorusmus o telefonu kapattıgım 2 gun ıcınde ben anladım tabı acmadım telefonu mesajalr attı gorustum evet onunla ama bıldıgın gıbı degıl sonra bahneler uretmeye basladı uzagız bız sonra benım babamla sorunlarım var bızım geelcegımız yok benım yuzumden sende uzuluyorsun vs seyler ne zamana kadar benı beklıceksın falan bu tarz seylerle ılk ayrılıgımız yasadık bana dıyorkı kızdan ıntıkam alıcakmıs benı sevmese bana solermıymıs arkamdanda yapabılırmıs falan baya uzuna rkadaslarda ozet gecım genede defalarca gelgıtler yasadık defalarca yazdı bana sorna engelledı benı bens enı dusunuyorum dedı ıyı olmanı ıstyrm falan dedı bızım gelcegımız yok dıyor ama sureklı gelgıtler yapıyor ben onu cok sevmıstım neden bole bırsey yaptı pıskolojısımı bozuktu yoks ahıcmı sevmedı benı eskı sevgılısınımı sevıyordu darmadagınım nefret edıyorum askımızı bu hale getırdıgı ıcın ama cok ozluyorum yuzu gözlerımın onunden gıtmıyor en son yazma bana dedım sen adam degılsın dedım sakın bırdaha yazma dedım ben bole dedıkten sorna bırsye yazamadı face kapatmıs dondurmus sımdı ortalarda yok onu unutmak ıstıyorum ama yapamıyorum hersyeın yalan oldugunu dusunmeye calısıyorum ama gozlerı aklıma geldıkce ınkar edıyo yalan degıldı dıyor sankı :KK43::KK43: yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkurler:KK43:
eski sevgiliyye dönmüş.. bitirmiş sizi. çok üzzgünüm ama pisliğin tekiymiş

Askerde şehrinden uzaktayken size sığınmış olabilir mi acaba diye düşündüm açıkçası. En azından çabuk görmüşsün gerçek yüzünü. Üzülme vardır bir hayır. Erkeker bazen çok güzel oynayabiliyorlar. Biz de saf duygularla inanıyoruz. Şöyle düşün belki de önüne çok büyük mutluluklar çıkacaktır. Belki de o yüzden bu adamın hayatından çıkması gerekiyordur. Unutmakta zorlanıyorsun çünkü sevginin yanında öfke de var. Allah a havale et. İnan ki değmez. Su an bu söylediklerim sana boş gelebilir ama bir sure sonra anlam vereceksindir. Güçlü dur lütfen kendini bırakma ve kendine acıma.

adınıza üzüldüm bellki seninleyken sevgilisinden ayrıydı sonra barıştı şimdi seni terketmeye çalışıyor

bana dıyorkı kızdan ıntıkam alıcakmıs benı sevmese bana solermıymıs arkamdanda yapabılırmıs falan

zaten arkandan yapmış üzgünüm :(
eski sevgilisinin ismiyle hitap etmese sana sen nerden bilecektin, o zaman da anlatacak mıydı, yoksa bir şekilde bitirecek miydi gene?

eski sevgilisiyle halen görüşüyor olma ihtimali çok yüksek, intikam falan da değil bence, sadece bahanesi.

unutmaya çalış, ona ulaşmaya çalışma.

bitir gitsin çünkü o bitirmiş.

her şey yalan mıydı??
belki o anda değildi ama bitmiş.

askerdeki adama asla güven olmuyor..
maalesef sizi kullanmış, unutun gitsin
Rabbime havale edin..

İkili ilişki yürütmüş, daha fazla yürütemeyeceğini anlayıp sizi terketmiş. Boşver böyle adamlardan hayır gelmez iyi ki kurtulmuşum diyeceksin ilerde.

askerdeyken kendini boşlukta hissetti ve o an siz vardınız etrafında sizinle (afedersiniz) ama zaman geçirmek için bence

Zaten duygusalım bugün bu da üstüne iyi oldu ohhh!!!

Ben sevmediğini ve sadece askerlik süresince sana değer verdiğini düşünmüyorum...

Öyle olsa aramaz bizim sonumuz yok seni üzmek istemiyorum demez, sadece basar gider...

Sana değer vermiş ki düşüncelerini de paylaşmış...

Sonu olur mu bilmem canım ama çok yıpratma kendini nasibinde varsa zaten gelir seni bulur...

Hayırlısını iste ve hakkında hayırlısı olsun...

Sadece zaman gecirmis seni kullanmis biraz sert bir ifade oldu ama biran once kendini toplamalisin. Sonra sana yaziyor uzmek istemiyorum vs diyor ya sevdiginden degil vicdan azabi duyduğu icin.

arkadaşlar yeni katıldım aranıza yorumlarınız okudum çok içtenlikle yorumlar yapmıssınız paylaşmak ıstedım bende sızınle acımı dertlerımi aşk acısı evet hemen konuya geceyım benım cok uzun bır ılıskım olmadı 7 ay surdu ama o 7 ay sankı bın asır gıbıydı benım ıcın cok sevdım asırı sevdım bagımlılık derecesınde ben cok sosyal bır ınsan degılım benım hayatım olmustu butun varlıgım onun sesıyle uyanır sesıyle uyurdum benım memleketımde askerlık yapıyordu ole tanıstık ilk baslarda herkes benı uyardı askerlık bıter gıder unutur bend eole dusundum ılk hıc yuz vermedım ılgılenmedım sonradan dusunceelrını krakterını ole sevdım kı gozlerım kor oldu cıkmaya basladık 2 ay vardı askerlıgının bıtmesıne cok guzel seyler paylastık onunla ben onun sırf sevgılısı degıldım her derdını bana anlatır benden akıl alırdı herkes hısseder sevdıgı adamın gozbebeklerıne bakınca sevıldıgını oda sevıyordu emındım neyse askerlık bıttı memleketıne gıttı bu gorusuyorduk gene gelıp gıdıyordu yanıma ama hep mutsuz gelıyordu yanıma sankı umudunu kırıyorlardı ben hep toparlıyordum onu babasıyla problemlerı vardı sonra gene bırgun canı cok sıkkındı anlat dedım anlatmadıonemlı bırsey yok dedı artık bana anlatmamaya basladı sorunlarını bır gece annemle konusuyorum arıcam bekle uyuma dedı bekledım saatlerce sonra bana konusmak ıstemıyorum uyu dedı saka gıbıydı sınırlendımkapattım telefonu acmadım 2 gun boyunca ne demek benımle konusmak ıstemez herseyını bana anlatan bende huzur bulan adam ne solemıstı bana sonra pısman oldum actım telefonu aramıs deflarca sonra tekrar aradgnda actım bagırdı bana neden telefon kapalı sınırle bana bagırırken eskı sevgılısının ısmıyle hıtap ettı bana eskı sevgılısıyle aynı ıldeler meger onunla gorusmus o telefonu kapattıgım 2 gun ıcınde ben anladım tabı acmadım telefonu mesajalr attı gorustum evet onunla ama bıldıgın gıbı degıl sonra bahneler uretmeye basladı uzagız bız sonra benım babamla sorunlarım var bızım geelcegımız yok benım yuzumden sende uzuluyorsun vs seyler ne zamana kadar benı beklıceksın falan bu tarz seylerle ılk ayrılıgımız yasadık bana dıyorkı kızdan ıntıkam alıcakmıs benı sevmese bana solermıymıs arkamdanda yapabılırmıs falan baya uzuna rkadaslarda ozet gecım genede defalarca gelgıtler yasadık defalarca yazdı bana sorna engelledı benı bens enı dusunuyorum dedı ıyı olmanı ıstyrm falan dedı bızım gelcegımız yok dıyor ama sureklı gelgıtler yapıyor ben onu cok sevmıstım neden bole bırsey yaptı pıskolojısımı bozuktu yoks ahıcmı sevmedı benı eskı sevgılısınımı sevıyordu darmadagınım nefret edıyorum askımızı bu hale getırdıgı ıcın ama cok ozluyorum yuzu gözlerımın onunden gıtmıyor en son yazma bana dedım sen adam degılsın dedım sakın bırdaha yazma dedım ben bole dedıkten sorna bırsye yazamadı face kapatmıs dondurmus sımdı ortalarda yok onu unutmak ıstıyorum ama yapamıyorum hersyeın yalan oldugunu dusunmeye calısıyorum ama gozlerı aklıma geldıkce ınkar edıyo yalan degıldı dıyor sankı :KK43::KK43: yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkurler:KK43:

seninle askerdeyken oyalanmış gidince de bahane bulup terk etmiş. unutursun merak etme. zamanla daha az acır sonra hissizleşirsin. daha kimler çıkar karşına. 7 paket çikolata da yersen aşkın hissettirdiği şeyleri hissediyormuşsun bilimsel olarak. aşkı gidip bimden bile satın alabilirsin velhasılı. gözünde onu büyütmene gerek yok.

kizlar yorumlar için tesekkur ederim bir sure uzak kaldım herşeyden toparlanmak için simdi çok çok daha iyiyim güzel yorumlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederimm

Back