Umarım derdimi anlatabilirim size kızlar, kısacık bi cevabınız bile benim için önemli..
1.5 yıllık bi ilişkim var. Onu elde etmek için ne dualar ettim, gördüğümde bile kalbim milyon kere çarpıyordu çıkmaya başladığımızdaki halimi varın siz düşünün. Gayet mutlu giden bi ilişkiydi, aynı fakültedeyiz her gün görüşmeler, yemekler, eğlenceler güzel zamanlar geçirdik. Son 3 ayda onu eskisi gibi sevmediğimi anladım, nedenlerinden sadece bazıları..
Eski sevgilisi için yaptığı şeylerin hiçbirini benim için yapmaması en basitinden twitter da 1 tane bile fotoğrafımızı yok, ama eski sevgilisiyle sürüsüyle fotoğrafı vardı, böyle şeylere özen gösteririm bunu çok iyi bilir ama beni değerli hissettirmedi bu konuda.
Ben çok duygusal biriyim olmadık yere ağlarım, ben ağladığımda o halime güler. Ben beni anlayıp benimle ağlamayacak biriyle nasıl bi ömür geçireyim ki ?
1.5 yılda tabiki cinsel açıdan yaşanmışlıklar da var, bana saygı duymaması beni soğuttu, sonrasında özür dilesede bi kere soğudum mu dönüşü yok.
Konuşacak konumuz artık kalmadı, mesajlarımız tamam aşkım, evdeyim aşkım, peki aşkımdan ibaret. Dogumgünümde başka bi şehirden kalkıp yanıma geldi ama ettiğimiz muhabbet en fazla yarım saattir oysa ki 6 saat birlikteydik.
Tip olarak onu çok beğeniyordum en başlarda ama artık yüzüne bakasım gelmiyor sanki bi yabancı bana.
Geleceğimde o olsun istemiyorum, kafamı karıştıran tek şey onun kadar sadık birini bulabilir miyim bu devirde bunu düşünüyorum sadece..
Ona belli ettim ayrılıktan döndük, keşke dönmeseydik daha mutlu olurdum diyorum. Mutsuz kadın = mutsuz ilişki. Onu mutlu edemiyorum çünkü kendim mutlu değilim bu ilişkide. Pişman olur muyum diye de korkuyorum çünkü çok iyi biri. İyi olması evlilik için yeterli mi sizce ? 1.5 yıl önce bakınca kalbimi titreten adam bugün elimi tutsa umrumda olmuyor, yaşadığım aşk değildi sanırım. Bunu ona nasıl anlatayım, nasıl hissettireyim, yol gösterin bana kızlar