Aşk mı alışkanlık mı ?

anlattıgına göre adamla güzel vakit geçirmişsiniz, okulda sürekli görüşmüşsünüz her şey iyi güzel hoşmuş, dogum gününde başka şehirden kalkıp yanına gelmiş... falan. ama dert ettigin şey ise ''twitter'a resmimizi koymadı amaaa... bana ne bana ne''. çocukça bahane yani. sen hevesini almışsın, bitmiş, başka açıklaması yok. ayrıl da vaktini boşa harcama bari çocugun, kendi vaktini de tabi ki...

Olaya sadece twitter olarak bakmamak gerekli, insanın kendini değerli hissetmesi söz konusu burada. Ben onu her zaman değerli hissettirdim bana bunu sürekli söyler kendisi, gerek arkadaşlarının yanında olsun gerekse başbaşayken. Ondan istediğim sadece buydu, benim için önemli çünkü bunu yansıtması hem çevreye hem bana. Beni mutlu edecek olan bu küçücük ayrıntıyı deli gibi bilmesine rağmen 1 kere bile yapmadı. Kim kendini değerli hissedebilir ki böyle ?

Olaya sadece twitter olarak bakmamak gerekli, insanın kendini değerli hissetmesi söz konusu burada. Ben onu her zaman değerli hissettirdim bana bunu sürekli söyler kendisi, gerek arkadaşlarının yanında olsun gerekse başbaşayken. Ondan istediğim sadece buydu, benim için önemli çünkü bunu yansıtması hem çevreye hem bana. Beni mutlu edecek olan bu küçücük ayrıntıyı deli gibi bilmesine rağmen 1 kere bile yapmadı. Kim kendini değerli hissedebilir ki böyle ?

ben bilemem... anlattıklarına göre degerli hissetmen için yapmış başka epeyce bir şeyler. çok mu gerekliydi yani twitter'a konacak resimler anlamadım ki... bir dahakine twitter'a resim koyacak birini bul bari, hayat böyle geçmez.

ben bilemem... anlattıklarına göre degerli hissetmen için yapmış başka epeyce bir şeyler. çok mu gerekliydi yani twitter'a konacak resimler anlamadım ki... bir dahakine twitter'a resim koyacak birini bul bari, hayat böyle geçmez.

Derdimi sanırım anlatamadım :) Konu twitter ve fotoğraf değil konu değerli hissetmem. Her insanın kendini değerli hissetmesi için gerekli şeyler farklıdır değil mi, ben bu kadar basit bir şeyle mutlu oluyorum demek ki ama o bunu bile yapmadı, daha farklı çok şey yaptı ama onun yaptıgı kadar ben de yaptım zamanında.
Eski kız arkadaşıyla sürüsüne bereket fotoğrafı varken benim istememe rağmen koymamasının açıklaması yok bana göre, teşekkür ederim yorumunuz için.

sizi soğutan geçerli sebeplerin olduğunu düşünüyorum.
telafi edip tekrar kalbinizi kazanırsa yeniden sevmekte mümkündür

sence seni eski kız arkadaşı kadar beğenmiyor olabilirmi?
rsim paylaşmamasına üzüldüğün halde tepkisiz kalması garip

sence seni eski kız arkadaşı kadar beğenmiyor olabilirmi?
rsim paylaşmamasına üzüldüğün halde tepkisiz kalması garip

Yok kesinlikle öyle bi durum yok çünkü beni fiziksel olarak beğendiğini çok net biliyorum, kimse kendini beğenmişlik gibi düşünmesin öyle biri değilim ama o kızla kendimi karşılaştırdığımda ben daha güzelim diyebiliyorum.
Yok kpss çalışıyorum boş zamanım yok diye cok söylemleri oldu ama yeri geldiğinde sosyal medyada çok zaman geçirdi beyfendi o yüzden bahanesini hiç bi zaman kabul etmedim. 2 hafta önce bi fotografımızı koymuş ama artık benim için bi anlamı kalmadı ki.

Derdimi sanırım anlatamadım :) Konu twitter ve fotoğraf değil konu değerli hissetmem. Her insanın kendini değerli hissetmesi için gerekli şeyler farklıdır değil mi, ben bu kadar basit bir şeyle mutlu oluyorum demek ki ama o bunu bile yapmadı, daha farklı çok şey yaptı ama onun yaptıgı kadar ben de yaptım zamanında.
Eski kız arkadaşıyla sürüsüne bereket fotoğrafı varken benim istememe rağmen koymamasının açıklaması yok bana göre, teşekkür ederim yorumunuz için.

sen kendini degerli hissetmeyi twitter'a konacak 3-5 resme endekslediysen bu senin sorunun. yaptıgı diger şeyleri düşünüp degerli hissediyor olman lazımdı mesela ama ille de her istedigini yaptırmak gibi bir niyetin var sanırsam? eski sevgilisiyle de kendini yarıştırıp durman da enteresan aslında.

sen kendini degerli hissetmeyi twitter'a konacak 3-5 resme endekslediysen bu senin sorunun. yaptıgı diger şeyleri düşünüp degerli hissediyor olman lazımdı mesela ama ille de her istedigini yaptırmak gibi bir niyetin var sanırsam? eski sevgilisiyle de kendini yarıştırıp durman da enteresan aslında.

Etrafımdaki farklı ilişkilere bakınca benim twittera fotograf koyma isteğim o kadar masum ve doğal kalıyor ki, bugüne kadar erkek arkadaşımdan bundan farklı olarak yüzsüzlük yapıp hiç bişey istemedim ki istesem de hakkım olurdu çünkü onun istediklerini canı gönülden yaptım. Her istediğimin olduğu şımarık bi çocukluk geçirmedim bunu da şuanki ilişkilerimde de koruyorum :)
Kendini yarıştırma benim için kullanılması en saçma olan kelime şuanda. Niye kendimi bi başkasıyla yarıştırma gereği duyayım ki ? Merakım neden fotoğraf koymaması, verdiğim sadece bir örnek.

Yok kesinlikle öyle bi durum yok çünkü beni fiziksel olarak beğendiğini çok net biliyorum, kimse kendini beğenmişlik gibi düşünmesin öyle biri değilim ama o kızla kendimi karşılaştırdığımda ben daha güzelim diyebiliyorum.
Yok kpss çalışıyorum boş zamanım yok diye cok söylemleri oldu ama yeri geldiğinde sosyal medyada çok zaman geçirdi beyfendi o yüzden bahanesini hiç bi zaman kabul etmedim. 2 hafta önce bi fotografımızı koymuş ama artık benim için bi anlamı kalmadı ki.
göreceli bi kavram tabii siz daha güzel yada çirkinde olabilirdiniz.asıl demek istediğim gönüle güzel gelen..
ama sizin durumunuz başka bencede..belkide fotoğraf koymaktan sıkılmıştır.bunun sizinle hiç alakası yoktur.yada eskisi kadar paylaşım yapmayı önemsemiyordur..
bence bundan daha önemli sorunlar var soğumanıza neden olan..

göreceli bi kavram tabii siz daha güzel yada çirkinde olabilirdiniz.asıl demek istediğim gönüle güzel gelen..
ama sizin durumunuz başka bencede..belkide fotoğraf koymaktan sıkılmıştır.bunun sizinle hiç alakası yoktur.yada eskisi kadar paylaşım yapmayı önemsemiyordur..
bence bundan daha önemli sorunlar var soğumanıza neden olan..

Bazen o kadar çok şey aklıma geliyor sıralıyorum bunları ama böyle düşününce kalakalıyor insan. Duygularını belli eden biri olmaması bana çok farklı geliyor. Mezun olup gidiceği için çok ağladım mutlu günlerimiz geçti çünkü korktum yalnız kalıcam koskoca şehirde diye ben günlerce ağlarken dediği ne ağlıyosun ağlıcak ne var bu kadardı, bu bile insanı etkiler kalbini incitir, belki ben çok alınganım ama 1.5 senede beni tanıması lazımdı..
Yılbaşında yeni tanıdıgım arkadaşlarıyla oturuyoruz, dayısı aradı beni sordular, ''ohoo dayı çoktan bitti o iş ne eflatunsu yaa bırak'' dedi ben kalakaldım, arkadaşları direk kafaları bana çevirdi bu çocuk ne dedi böyle diye. Gülerek telefonu kapattı ben ağlıcam doldum, şaka yaptık ne var dedi arkadaşları bile saçmaladın nasıl bi şaka bu böyle dediler. ve yanımızdaki arkadaşları 5 senedir beraberler çocuğun o günden sonra bile kıza sesini 1 kere bile yükselttiğini duymadım ama benimki ohoooo neler neler der bana insan içinde bile olsak. Bu küçük şeyler birikti birikti ve beni soğutma derecesine geldi.

Umarım derdimi anlatabilirim size kızlar, kısacık bi cevabınız bile benim için önemli..
1.5 yıllık bi ilişkim var. Onu elde etmek için ne dualar ettim, gördüğümde bile kalbim milyon kere çarpıyordu çıkmaya başladığımızdaki halimi varın siz düşünün. Gayet mutlu giden bi ilişkiydi, aynı fakültedeyiz her gün görüşmeler, yemekler, eğlenceler güzel zamanlar geçirdik. Son 3 ayda onu eskisi gibi sevmediğimi anladım, nedenlerinden sadece bazıları..
Eski sevgilisi için yaptığı şeylerin hiçbirini benim için yapmaması en basitinden twitter da 1 tane bile fotoğrafımızı yok, ama eski sevgilisiyle sürüsüyle fotoğrafı vardı, böyle şeylere özen gösteririm bunu çok iyi bilir ama beni değerli hissettirmedi bu konuda.
Ben çok duygusal biriyim olmadık yere ağlarım, ben ağladığımda o halime güler. Ben beni anlayıp benimle ağlamayacak biriyle nasıl bi ömür geçireyim ki ?
1.5 yılda tabiki cinsel açıdan yaşanmışlıklar da var, bana saygı duymaması beni soğuttu, sonrasında özür dilesede bi kere soğudum mu dönüşü yok.
Konuşacak konumuz artık kalmadı, mesajlarımız tamam aşkım, evdeyim aşkım, peki aşkımdan ibaret. Dogumgünümde başka bi şehirden kalkıp yanıma geldi ama ettiğimiz muhabbet en fazla yarım saattir oysa ki 6 saat birlikteydik.
Tip olarak onu çok beğeniyordum en başlarda ama artık yüzüne bakasım gelmiyor sanki bi yabancı bana.
Geleceğimde o olsun istemiyorum, kafamı karıştıran tek şey onun kadar sadık birini bulabilir miyim bu devirde bunu düşünüyorum sadece..
Ona belli ettim ayrılıktan döndük, keşke dönmeseydik daha mutlu olurdum diyorum. Mutsuz kadın = mutsuz ilişki. Onu mutlu edemiyorum çünkü kendim mutlu değilim bu ilişkide. Pişman olur muyum diye de korkuyorum çünkü çok iyi biri. İyi olması evlilik için yeterli mi sizce ? 1.5 yıl önce bakınca kalbimi titreten adam bugün elimi tutsa umrumda olmuyor, yaşadığım aşk değildi sanırım. Bunu ona nasıl anlatayım, nasıl hissettireyim, yol gösterin bana kızlar :(

böyle düşünmeniz çok normal insan sıkılıyor uzun ilişkide ilişkiye heyecan katın biraz monotonluktan böylesiniz muhtemelen mesela akşam gününüzü anlatmadan uyumayın

farkındamısın canım tüm bu yazdıkların bitirmeye sebep...çok sevsen bile.
senin duygusallığını pardon verdiğin normal tepkileri önemsemiyorsa,bunu nasıl öğrenebilir?
üstelik bunu bi eksiklik olarak bile görmüyor.
ozaman sen ömrün boyunca hep böyle üzülecekmisin.?
bitirelim dediğinde sahipleniyormu seni acaba kaybedince kıymet bilenlerdenmidir?

1,5 yıllık uzun bir ilişki değil,monotonluktan bahsetmek için.Bence bu kişi düpedüz sizin ona olan ilginizi farketmiş başlamış.Sosyal medyaya resim koymak da ne var ki demekki sizi etrafından gizliyor. Ben bu kişiyi hiç de masum görmedim

Bence buradaki en büyük sorun seni önemsemiyor
yani o kadar rahat ki karşısında sen ağlarken gülüyor
sonra düşüncelerini belirtmene rağmen bir atakta bulunmuyor(twitter konusunda) bilmiyorum iyi niyetli bir insan olabilir ama sana karşı "iyi" birisi gibi gözükmüyor..
Birisi demişti bir insan iyi bir eş olmayabilir ama çok iyi bir dost olabilir, bir insan iyi bir eleman olabilir(iş yerinde) ama bu iyi bir eş olabileceği anlamına da gelmez.
Yani " iyi niyetli " olması size de iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor bence..

Bazen o kadar çok şey aklıma geliyor sıralıyorum bunları ama böyle düşününce kalakalıyor insan. Duygularını belli eden biri olmaması bana çok farklı geliyor. Mezun olup gidiceği için çok ağladım mutlu günlerimiz geçti çünkü korktum yalnız kalıcam koskoca şehirde diye ben günlerce ağlarken dediği ne ağlıyosun ağlıcak ne var bu kadardı, bu bile insanı etkiler kalbini incitir, belki ben çok alınganım ama 1.5 senede beni tanıması lazımdı..
Yılbaşında yeni tanıdıgım arkadaşlarıyla oturuyoruz, dayısı aradı beni sordular, ''ohoo dayı çoktan bitti o iş ne eflatunsu yaa bırak'' dedi ben kalakaldım, arkadaşları direk kafaları bana çevirdi bu çocuk ne dedi böyle diye. Gülerek telefonu kapattı ben ağlıcam doldum, şaka yaptık ne var dedi arkadaşları bile saçmaladın nasıl bi şaka bu böyle dediler. ve yanımızdaki arkadaşları 5 senedir beraberler çocuğun o günden sonra bile kıza sesini 1 kere bile yükselttiğini duymadım ama benimki ohoooo neler neler der bana insan içinde bile olsak. Bu küçük şeyler birikti birikti ve beni soğutma derecesine geldi.
ve sen bu insandan mı ayrılmaktan çekiniyorsun? bu mu iyi niyetli inssan?
pehhh koyver gitsin ya....

ay ben bunları okumamıştım bile bu ne yahu :O ayrıl kesinlikle ....

Bana kalırsa bir heves yada hayranlıkmış elde edince geçmiş gitmiş. Sırf iyi birisi diye tabi ki evlenilmez. Bence biraz ara ver bak bakalım özleyecek misin, yokluğu dokunacak mı ona göre karar verirsin ;)

1,5 yıllık uzun bir ilişki değil,monotonluktan bahsetmek için.Bence bu kişi düpedüz sizin ona olan ilginizi farketmiş başlamış.Sosyal medyaya resim koymak da ne var ki demekki sizi etrafından gizliyor. Ben bu kişiyi hiç de masum görmedim

onu korumak için söylemiyorum bunu tüm ailesi biliyor ilişkimizi tanıştırdı, ama dediğiniz gibi resim koymak ne kadar basit bişey bunu yapmadı.

Bence buradaki en büyük sorun seni önemsemiyor
yani o kadar rahat ki karşısında sen ağlarken gülüyor
sonra düşüncelerini belirtmene rağmen bir atakta bulunmuyor(twitter konusunda) bilmiyorum iyi niyetli bir insan olabilir ama sana karşı "iyi" birisi gibi gözükmüyor..
Birisi demişti bir insan iyi bir eş olmayabilir ama çok iyi bir dost olabilir, bir insan iyi bir eleman olabilir(iş yerinde) ama bu iyi bir eş olabileceği anlamına da gelmez.
Yani " iyi niyetli " olması size de iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor bence..
ay ben bunları okumamıştım bile bu ne yahu :O ayrıl kesinlikle ....
Bana kalırsa bir heves yada hayranlıkmış elde edince geçmiş gitmiş. Sırf iyi birisi diye tabi ki evlenilmez. Bence biraz ara ver bak bakalım özleyecek misin, yokluğu dokunacak mı ona göre karar verirsin ;)

Çok rahat, herşey rahatlıktan..
Bende istediğim gibi bi eş olacagını düşünmüyorum, çok iyi bi eş -baba olur ama başka biri için.
Hevesten öteydi ya sevdim cidden onu ben ama yaşananlar yıprattı soguttu, konuşmadık bi süre hiç özlemedim, suanda özliceğmi sanmıyorum, ama okudugum şehre gidince orda olan anılar vs. korkuyorum yüzleşmekten.

Çok rahat, herşey rahatlıktan..
Bende istediğim gibi bi eş olacagını düşünmüyorum, çok iyi bi eş -baba olur ama başka biri için.
Hevesten öteydi ya sevdim cidden onu ben ama yaşananlar yıprattı soguttu, konuşmadık bi süre hiç özlemedim, suanda özliceğmi sanmıyorum, ama okudugum şehre gidince orda olan anılar vs. korkuyorum yüzleşmekten.

Eğer bitirdiysen gerçekten zihninde anılar sadece gülümsetir acı vermez ;) hiç sıkıntı yapma...

Back