• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask istiyorum!

Siz şimdi evinden tarantula çıkan üye miydiniz
Orada bulamazsınız ki :(
Ama tabi heryerde eğitimli zengin Kişiler vardır da orada çok aramanız gerek.
Evden işe işten eve bir yaşantınız varsa hiç bulamazsınız.
Başka bir ülkeye göç edin daha yaşam standartları yüksek biryere
Orada kendinize denk yakışıklı ve zengin birini bulun

Siz şimdi evinden tarantula çıkan üye miydiniz
Orada bulamazsınız ki :KK43:
Ama tabi heryerde eğitimli zengin Kişiler vardır da orada çok aramanız gerek.
Evden işe işten eve bir yaşantınız varsa hiç bulamazsınız.
Başka bir ülkeye göç edin daha yaşam standartları yüksek biryere
Orada kendinize denk yakışıklı ve zengin birini bulun

Vallahi zengin olmasi bir kriterim bile degil! Ben de zengin filan degilim zaten, oyle, maasli, ucu ucuna gecinen bir calisanim. Tek istedigim artik kus kadar maasimi da somurmeyen, surekli benden para istemeyen, isinde gucunde bir insan :D Burada bulmak gercekten cok zor, evden ise isten eve bir yasamim var, koyde yasiyorum, ama bu sorun hayatimda hep vardi. Hoslandigim erkeklerin benden hoslanmamasi sorunu yani... Gercekten su KK'da benim kadar cok reddedilen baska bir kadin daha az bulunur. Neden olmadigini dusunuyorum, hatta soruyorum insanlara, beni taniyanlara... Ama bir cevap bulamiyorum...

Ben de ayni seyi dusunuyorum. Yani bir sekilde surekli ayni dongudeyim, erkeklerden hoslaniyorum, adim atiyorum, reddediliyorum yani yillardir ayni sey. Mutlaka bi sebebi olmali. Bana yaklasan erkekler de Allah gunah yazmasin ama LES.

bir şey sormak istiyorum peki daha genç yaşlarında da bu böylemiydi ? Örneğin 23 24 yaşında falan ?

Şimdi doğruya doğru konuşmak gerekirse iç güzellik kalp temizliği vs. hikaye kimse kimseyi kandırmasın ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Kimse dışını beğenmediği şeyin içini açıp bakmaz. Hee her topalın bir kör alıcısı vardır deyip yetinirsen bilemem ama hayalin olanı yaşamak istersen seninde farkında olduğun gibi öz bakım + öz güven birinci şart bence. Bu ikisini yapmak zaman alabilir evet misal kilondan mı özgüvenin düşüyor gidersin bir salona uğraşırsın kendinle sonra bakmışsın güvenin yerine geliyor etrafa da döner gözlerin kısmet belki orda çıkar karşına bu işler belli olmaz. Ben dişlerimden özgüvenim kırılıyordu dümdüz bembeyaz olsun istedim gittim yaptırdım kendimi süper hissettim, vücut kılları başıma bela olmuştu canımı sıkıyordu epilasyon lazer uğraştım derdimden kurtuldum özgüvenim daha da arttı misal kaşlarım seyrekti kalıcı makyaj uyguladım mutlu oldum. Yani sen oturduğun yerden özgüvenini iyice düşürürsen hiç bir şey bekleme derim. Aşk ile bunun alakası ne dersen şöyle derim bence özgüven yerine gelince etrafa daha bir pozitif daha bir enerjik olursun ve karşında ki bu enerjini farkeder yani seni farkeder.

Kiz sen beni oldurecen
Allahin afrikasinda kime asik olacan dagin basinda
Bi normal hayata don de sonra bulursun aski zaten

Burada gercekten ekstradan zor, yani koyde yasamam sebebiyle. Ama sevgili Milana hanimcigim, cidden Ankara'da da, Istanbul'da da, hatta Paris ve Strazburg'da da ayniydi bu durum. Burada baskentte hatiri sayilir bir expat grubu var, o gruptan hoslandiklarim da oldu, ama yine reddedildim. Hoslandigim biri ciksa bile o da bana bakmiyor. Yani kac kere duydum "sen iyi birisin, ama olmaz..." lafini saymadim bile. Fiziksel gorunusum mu, yoksa davranislarimdaki bir ariza mi bilmiyorum, reddeden erkeklere sordum, sormadim degil, ama bir cevap veremediler. Kimisi "gizemli degilsin" dedi. Bir baskasi "cok avucumun icinde gibisin" dedi. Bu temel stratejik hatayi duzeltmem lazimmis gibi geliyor aslinda yer degistirmeden once...

Bence bakimsizlikla alakası yok.
Tamamen denk gelmeme durumu.
Belki biraz da size uymayacak ve olmayacak kişilerde diretme durumu.
Istediğiniz iki kişiyi yazmışsınız.
Biri oralı iş adamı biri Alman mühendis.
Ikisiyle de kriterler uyuşmuyordur. Hayat görüşü farklıdır.
Evet erkekler dış görünüşe de bakar ama 30 yaş üstü erkek karaktere; uyuma; kritere; kafa denkliğine de bakar. Çok erkek kuzenim var. Çoğu 30 üstü evlendi. Sırf albeniye bakmadılar. Bir de çoğunlukla arkadaş olarak görüleceğiniz erkeklere yeşil ışık yakıyorsunuz muhtemelen.

bir şey sormak istiyorum peki daha genç yaşlarında da bu böylemiydi ? Örneğin 23 24 yaşında falan ?

23 yasinda 55 kiloydum, boyum 164, yani cok zayif olmasam da normal kiloluydum, giyim tarzim da daha ozenliydi. Birine cok asiktim ama bana net bir cevap vermiyordu, onun deyisiyle "takiliyorduk". Arada baskalariyla cikiyordu, ben depresyonlara giriyordum, bazen bana geri donuyordu, "sen cok iyisin ama hayatimin aski degilsin" gibi seyler diyordu... Oyle bir hayatim vardi.

Şimdi doğruya doğru konuşmak gerekirse iç güzellik kalp temizliği vs. hikaye kimse kimseyi kandırmasın ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Kimse dışını beğenmediği şeyin içini açıp bakmaz. Hee her topalın bir kör alıcısı vardır deyip yetinirsen bilemem ama hayalin olanı yaşamak istersen seninde farkında olduğun gibi öz bakım + öz güven birinci şart bence. Bu ikisini yapmak zaman alabilir evet misal kilondan mı özgüvenin düşüyor gidersin bir salona uğraşırsın kendinle sonra bakmışsın güvenin yerine geliyor etrafa da döner gözlerin kısmet belki orda çıkar karşına bu işler belli olmaz. Ben dişlerimden özgüvenim kırılıyordu dümdüz bembeyaz olsun istedim gittim yaptırdım kendimi süper hissettim, vücut kılları başıma bela olmuştu canımı sıkıyordu epilasyon lazer uğraştım derdimden kurtuldum özgüvenim daha da arttı misal kaşlarım seyrekti kalıcı makyaj uyguladım mutlu oldum. Yani sen oturduğun yerden özgüvenini iyice düşürürsen hiç bir şey bekleme derim. Aşk ile bunun alakası ne dersen şöyle derim bence özgüven yerine gelince etrafa daha bir pozitif daha bir enerjik olursun ve karşında ki bu enerjini farkeder yani seni farkeder.

Evet bence de, boyle bir "beni bastan yarat" donemi gecirsem muhtemelen ozguvenim cok yukselecek.

Burada gercekten ekstradan zor, yani koyde yasamam sebebiyle. Ama sevgili Milana hanimcigim, cidden Ankara'da da, Istanbul'da da, hatta Paris ve Strazburg'da da ayniydi bu durum. Burada baskentte hatiri sayilir bir expat grubu var, o gruptan hoslandiklarim da oldu, ama yine reddedildim. Hoslandigim biri ciksa bile o da bana bakmiyor. Yani kac kere duydum "sen iyi birisin, ama olmaz..." lafini saymadim bile. Fiziksel gorunusum mu, yoksa davranislarimdaki bir ariza mi bilmiyorum, reddeden erkeklere sordum, sormadim degil, ama bir cevap veremediler. Kimisi "gizemli degilsin" dedi. Bir baskasi "cok avucumun icinde gibisin" dedi. Bu temel stratejik hatayi duzeltmem lazimmis gibi geliyor aslinda yer degistirmeden once...
Ooo onlar icin uzun uzun anlatmak lazim sana , anladim tarzini , erkekler seni kanka goruyor buyuk ihtimalle
Biraz kadinsi olman lazim , illa stilettolar daracik seksi elbiseler giy demiyorum bir kadin bir sort bir askili body ile bile cok kadınsı olabilir
Hareketler , davranis cok onemli , giyim , sac modeli , makyaja gerek yok , bakislar gulus , durus ve yurume bunlarin hepsi cok onemli
Once kendine guven , aynaya baktiginda kendini begen , bir erkekle hemen cok samimi muhabete girme , biraz mesafeli ol, guleryuzlu ol ama ayni zamanda ciddi de dur , kolah be kızım bunlar , cevrende cok begenilen bi kiz arkadasin varsa onu izle hareketlerine durusuna bak incele, anlayacaksin onun neyi yapip senin neyi yapmadigini

23 yasinda 55 kiloydum, boyum 164, yani cok zayif olmasam da normal kiloluydum, giyim tarzim da daha ozenliydi. Birine cok asiktim ama bana net bir cevap vermiyordu, onun deyisiyle "takiliyorduk". Arada baskalariyla cikiyordu, ben depresyonlara giriyordum, bazen bana geri donuyordu, "sen cok iyisin ama hayatimin aski degilsin" gibi seyler diyordu... Oyle bir hayatim vardi.
Hmm anladım o zaman bence yüksek ihtimalle bilinçaltı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Hani bu işlerin biraz yaşla alakası da var çünkü. Yaş ilerledikçe ister istemez seçenekler azalıyor. Yaşına uygun çoğu insan evleniyor falan. Ama konunun onla pek alakalı olmadığını düşünüyorum , evvelden de öyleymiş çünkü.

Erkeklerin aşık olduguna inanmıyorum artık....Tamamen çıkarlarına uyan biriyle evleniyorlar...Kolay kolay da evlenmiyorlar zaten.
Kendin mutlu ol ama bi erkeğin sana mutluluk getireceğini zannetme...

Kafaları hep cinselliktedir, zannedersin müthiş sex yaşatacak ama iş gerçeğe dönüşünce de öyle olmadığını anlarsın...Kadın ruhundan anlayan erkek arama alfa erkekler de zaten kapılmış çoktan...

Bencil hepsi fazla yüzgöz olmaya gelmiyor üzmekten başka bişi yaptıkları yok...Cocuk isteğinde sadece evlen..Seversen neymişim ben olup tepene çıkar, ağırdan alsan benle ilgilenmedin der aldatır....Psikolojik sorunu var cogunun, zaten %90ı da anneci

Son düzenleme:
31 en guzel yas. Fazla isteme askı. Cok isteyince hayırsız sacma sapan biseyle karsilasiyosun.
36 yasındayım askın cahı cehenneme😂
Evlilik istemiyorsun diye, olmayacak insanlara meyletmezsın ınsallah asık oldum dıyıp.
Hayırlısı olsun hakkında, allah gonlune göre versin.

Ben sizi görmüştüm, başka bir üye miydi acaba ya ? Şarkı söyleyen , o sizseniz bence sempatik birisiniz. Güzellik gerçekten göreceli, burada güzel olduğunu iddia eden bir sürü kadının gerçekten güzel olmadığına eminim. Siz güzeldiniz de ama kendinize has biriydiniz. Doğalsınız ve ışığınız var.Orada kiminle tanışıp flört edebilirsiniz bilemiyorum. Yani sosyal ağlarda aktifleşebilirsiniz. Müzik üzerine olur meslek üzerine olur yurtdışında yaşayan türkler üzerine olur. Oturduğunuz yerden sizi kim bulacak görecek etkilenecek kimsenin sizden haberi yok ki ?

Ben sizi görmüştüm, başka bir üye miydi acaba ya ? Şarkı söyleyen , o sizseniz bence sempatik birisiniz. Güzellik gerçekten göreceli, burada güzel olduğunu iddia eden bir sürü kadının gerçekten güzel olmadığına eminim. Siz güzeldiniz de ama kendinize has biriydiniz. Doğalsınız ve ışığınız var.Orada kiminle tanışıp flört edebilirsiniz bilemiyorum. Yani sosyal ağlarda aktifleşebilirsiniz. Müzik üzerine olur meslek üzerine olur yurtdışında yaşayan türkler üzerine olur. Oturduğunuz yerden sizi kim bulacak görecek etkilenecek kimsenin sizden haberi yok ki ?

Tesekkur ederim!! Moralim duzeldi, sag olun var olun. Evet karantina bitince planim sosyallesmek. Farkli farkli gruplara girmek, dediginiz gibi, muzik gruplari/ kurslari var, yoga, seramik, doga yuruyusu gruplari var... Burda imkanlar kisitli ama o kadar da kisitli degil, en azindan yer degisitirene kadar deyebilirim bu sekilde sosyallesmeyi. Evden ise isten eve yasam tarzimi biraz kiracagim. Ancak bazen birileriyle tanisiyorum, hoslaniyorum da, ama neredeyse her zaman, yuzde yuz reddediliyorum. Bazen ilk bakista begense bile karsimdaki erkek, birkac bulusmadan sonra "elektrigimiz tutmadi, sen iyi birisin ama etkilenemedim" muhabbetine giriyor hemen. Bir sekilde yanlis enerji verdigimi dusunuyorum, kadinsi ve ozguvenli, erkekleri etkileyen bir enerji veremiyorum sanirim... Veya yanlis, hic olmayacak erkekleri cekiyorum.

Vallahi zengin olmasi bir kriterim bile degil! Ben de zengin filan degilim zaten, oyle, maasli, ucu ucuna gecinen bir calisanim. Tek istedigim artik kus kadar maasimi da somurmeyen, surekli benden para istemeyen, isinde gucunde bir insan :KK70: Burada bulmak gercekten cok zor, evden ise isten eve bir yasamim var, koyde yasiyorum, ama bu sorun hayatimda hep vardi. Hoslandigim erkeklerin benden hoslanmamasi sorunu yani... Gercekten su KK'da benim kadar cok reddedilen baska bir kadin daha az bulunur. Neden olmadigini dusunuyorum, hatta soruyorum insanlara, beni taniyanlara... Ama bir cevap bulamiyorum...
Bende çok reddedildim geçmişte üzülme :)
Beni beğenen ben beğenmiyordum benim beğendiğim beni beğenmiyordu :)
Bence seni beğeneni tercih et zamanla sende seviyorsun zaten
Ama önce normal hayata dön
Sahi neden oradasın ?
Kariyer için mi ?
Ne kadar kalacaksın

Tesekkur ederim!! Moralim duzeldi, sag olun var olun. Evet karantina bitince planim sosyallesmek. Farkli farkli gruplara girmek, dediginiz gibi, muzik gruplari/ kurslari var, yoga, seramik, doga yuruyusu gruplari var... Burda imkanlar kisitli ama o kadar da kisitli degil, en azindan yer degisitirene kadar deyebilirim bu sekilde sosyallesmeyi. Evden ise isten eve yasam tarzimi biraz kiracagim. Ancak bazen birileriyle tanisiyorum, hoslaniyorum da, ama neredeyse her zaman, yuzde yuz reddediliyorum. Bazen ilk bakista begense bile karsimdaki erkek, birkac bulusmadan sonra "elektrigimiz tutmadi, sen iyi birisin ama etkilenemedim" muhabbetine giriyor hemen. Bir sekilde yanlis enerji verdigimi dusunuyorum, kadinsi ve ozguvenli, erkekleri etkileyen bir enerji veremiyorum sanirim... Veya yanlis, hic olmayacak erkekleri cekiyorum.
Çok çocuksu olanları istemiyorlar, çok kadınsı olanları da, çok kariyer sevdalılarını da , çok eve kapanmış başka derdi olmayanını da . Evet büyük bencillik ama hepsinden az az olanını istiyorlar. Çünkü aşık bile olsalar deli manyak gibi değil mantıklı düşünüyorlar. Amaç sadece cinsellikse ayrı ama 31 yaşında bir kadınla kimse sadece cinsellik için birlikte olmayacağını bilir. Çok istekli görünmek hata ve çaresiz görünmek sanki tek şans oymuş gibi. Güçlü bir kadın olacaksınız ki siz bence zaten güçlü bir kadınsınız. Bunu hissetirseniz bile kendiliğinden gelecek bir sürü kişi vardır. Siz çok seçici olabilir misiniz ?

Bende çok reddedildim geçmişte üzülme :)
Beni beğenen ben beğenmiyordum benim beğendiğim beni beğenmiyordu :)
Bence seni beğeneni tercih et zamanla sende seviyorsun zaten
Ama önce normal hayata dön
Sahi neden oradasın ?
Kariyer için mi ?
Ne kadar kalacaksın

Cidden Ismail YK'nin malum sarkisinin ask hayatimi en iyi anlatan sarki olduguna inanamiyorum yaaa!! :D Beni begeneni ben ben begenmem. Benim begendigim ise beni begenmez. Yoksa ben tipsiz miyim, ha?

Burda Birlesmis Milletler'de calisiyorum, sozlesmeli elemanim, 2 senem bitti. Bu sozlesmeyle 3. seneyi de tamamlarsam "internal candidate" olarak baska bircok ulkeye, daha iyi pozisyonlara basvurma hakkina sahip olacagim. Bir de sahada deneyim daha buyuk sehirlere gecmede bir arti olarak goruluyor. Turkiye'ye donersem ise bu alanda calisma olanaklari bir tik daha kisitli gibi, ve uluslararasi calisan olarak sanki biraz daha deneyim kazanirsam daha iyi olur gibi geliyor. Bu 3 sene kurali yuzunden cok ikilemdeyim, bir yanim don diyor, diger yanim "daha iyi olanaklar gelene kadar sabret" diyor.

Back