• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask istiyorum!

Çok çocuksu olanları istemiyorlar, çok kadınsı olanları da, çok kariyer sevdalılarını da , çok eve kapanmış başka derdi olmayanını da . Evet büyük bencillik ama hepsinden az az olanını istiyorlar. Çünkü aşık bile olsalar deli manyak gibi değil mantıklı düşünüyorlar. Amaç sadece cinsellikse ayrı ama 31 yaşında bir kadınla kimse sadece cinsellik için birlikte olmayacağını bilir. Çok istekli görünmek hata ve çaresiz görünmek sanki tek şans oymuş gibi. Güçlü bir kadın olacaksınız ki siz bence zaten güçlü bir kadınsınız. Bunu hissetirseniz bile kendiliğinden gelecek bir sürü kişi vardır. Siz çok seçici olabilir misiniz ?

Tesekkurler. Cok secici miyim bilmiyorum, genelde benden hoslanan, bunu belli eden erkekleri (nadiren oluyor boyle bir sey) begenmiyorum, hatta benden hoslanmalarini biraz itici bile buluyorum galiba, beni reddedecegini hissettigim erkekleri ise daha cekici buluyorum. Bu biraz psikolojik bir problem sanirim. Ve birinden hoslaninca dediginiz gibi cok ama cok istekli gorunuyorum, adeta pesinden kosuyorum... Hayatin bazi alanlarinda guclu oldugumu dusunsem de bu alanda inanilmaz caresiz, ezik, gucsuz algilaniyorum ve oyle davraniyorum. Ve derinde yatan sebep belki bu olabilir...

Cidden Ismail YK'nin malum sarkisinin ask hayatimi en iyi anlatan sarki olduguna inanamiyorum yaaa!! :KK70: Beni begeneni ben ben begenmem. Benim begendigim ise beni begenmez. Yoksa ben tipsiz miyim, ha?

Burda Birlesmis Milletler'de calisiyorum, sozlesmeli elemanim, 2 senem bitti. Bu sozlesmeyle 3. seneyi de tamamlarsam "internal candidate" olarak baska bircok ulkeye, daha iyi pozisyonlara basvurma hakkina sahip olacagim. Bir de sahada deneyim daha buyuk sehirlere gecmede bir arti olarak goruluyor. Turkiye'ye donersem ise bu alanda calisma olanaklari bir tik daha kisitli gibi, ve uluslararasi calisan olarak sanki biraz daha deneyim kazanirsam daha iyi olur gibi geliyor. Bu 3 sene kurali yuzunden cok ikilemdeyim, bir yanim don diyor, diger yanim "daha iyi olanaklar gelene kadar sabret" diyor.
Tr ye dönme asla
Bence daha iyi ülkelerde yasama şansın varsa onları zorla
Tr de de hep habzolar var
Madem dünya çapında biryerde çalışıyorsun ona göre birini bulman gerek.
Sana denk olmalı yani

Kiyafetlerim temiz ama biraz anneanne isi, alisverisimi hep kilo verdikten sonraya erteliyorum. Bir de cok alisveris zevkim yok, modadan anlamam, vucuduma ne yakisiyor bilmem, gidip aldigim kiyafetler genelde hep fiyaskodur. Ondan cok rahat, spor, pratik, annelerimizin pazara giderken giydigi tarzda kiyafetlerim var...
Kim ne derse desin, kıyafet dış görünüşte önemli.
Kıyafet için kilo vermeyi bekleme derim, sürekli anne gibi giyinen genç bir kadınla kim ilgilenirki.

Samimi söylüyorum sen burada gördüğüm en egoist olmayan, empati yeteneği güçlü, naif, insanları yargılamayan kadınlardan birisin. Birkaç tane var zaten.

Aşk biraz karmaşık, kurallara ve kalıplara sokulamaz bir şey bana göre. Herkesin aşk anlayışı ve aşktan beklentisi farklı. Yaş ilerledikçe de değişiyor. Saçını çekmekten beraber hamburger yemeye, sinemada elini tutmaya, beraber tatile gitmeye, belki deliler gibi sevişmeye, beraber yemek yapmaya, çocuk büyütmeye, torun sevmeye, konuşmadan birbirini anlamaya evriliyor da evriliyor. Bu kadar değişken bir şeyken; aşkı bulmak için şöyle yapmalıyız, en yaygın aşk hataları şunlardır gibi şeyler söylemek zor bence.

Ama bildiğim bir şey var, en güzel şeyler onları hiç beklemediğin anlarda geliyor.

Biraz bırak istersen aramayı. Kendine odaklan. Kilo vermek sana iyi hissettirecek gibi geliyor. Sağlıklı olan ve kendini iyi hissettiğin kilona ulaş ki sen 20 kilo vermişsin, bu muazzam bir şey. Cilt bakımına çok önem veren biriymişsin, bak ne güzel. Farklı cilt bakım teknikleri dene istersen. Belki saçına bir şey yapmak istersin, iyi hissedeceksen. Alışverişe çık. Tarzına ve seçimlerine güvendiğin birinden veya blog sayfalarından fikir alarak, deneye yanıla kendi tarzını bulursun. Ki bence günümüzdeki kalıpların ötesinde, sofistike bir güzelliğe sahipsin

Yeni hobiler edinirsin. Bir yılın kalmış, daha sonra çok daha güzel bir ülkede yeni bir başlangıç yapabilirsin. Evli değilsin, çocuğun yok, seni bağlayan bir şey yok, özgürsün, harika.

Daha sonra belki beklediğin aşk ayağına gelecek. Belki aşktan beklentin, aşk kavramın farklılaşacak. Belki önceliklerin değişecek. Yeter ki kendine yatırım yap ve kendini sev. Mutluluk geliyor o zaman.

Kendine iyi bak 🍃

ben herseyden once sizi cok takdir ediyorum mesela. uzun bi suredir burdayim ama mesela cok az kisinin yorumlarini okurum siz de kesinlikle bunlardan birisiniz. hatta ben de aynı alanda calisiyorum ve sizinle benzer bi yerlere haril haril is basvurusu yapmakla mesgulum su an :)

kismetsizlik vardir gercekten yani. ben de donem donem yasiyorum ve evet expat cevresi de iyidir aslinda ama demek ki bi engel vae cidden.
simdi guzellikle bisey dicem bakin burasi cok onemli. karantina sebebiyle annemin evindeyim survivor izliyoruz cilginlar gibi.
burda bi kiz var nasil piremses...oyun oynamiyor, herkese kusuyor, agliyor, ne isterse miril miril kedi gibi diretiyor. ve yani guzellik goreceli vs ama kiz net buranin en cirkin kizi. fakat burdaki herrrrkes bu kiza hasta ve agzinin icine dusuyorlar. kiz birinci falan olmak uzere ve assiri populer. bu kizdan daha guzel, savasci, dogal, basarili kizlar var ama kimse onlari sallamiyor hatta dalga geciyor. ben resmen gender belgeseli izlemis gibi oldum gozlerim acildi. olay buymus dedim yani. bazen bazi kaliplarda olmamak da engel olabilir yani. ben de mesela cooook uzaktayimdir bu piremses prototipinden ve hayatim gozlerimin onunden gecti survivor izlerken :)
kisisel inancim bir soulmate oldugu ve herseyin bir zamanlama icinde oldugu yonunde, astrolojiye merakiniz varsa bi natal chartiniza baktirabilirsiniz...

Tr ye dönme asla
Bence daha iyi ülkelerde yasama şansın varsa onları zorla
Tr de de hep hanzolar var
Madem dünya çapında biryerde çalışıyorsun ona göre birini bulman gerek.
Sana denk olmalı yani

Türk erkekleri çok kaba saba genel olarak
Ayılarrrrrrrrrrrrrrr

Aşkı ben de istiyorum. Türkiye'den bildiriyorum, burada da durum aynı. Hatta benzer konular çok açıldı. Bence yalnızlık 21.yy'ın sorunu. Sizi en azından friendzone'a atmışlar, aşık rolü yapıp, 2 gün sonra ben aslında bir şey hissetmedim diyebilirlerdi de. Sorun sizde değild. Kader, kısmet, olmayınca olmuyor. 3 farklı ülkede kalmış biri olarak söylüyorum.

Bu arada 20 kiloyu nasıl verdiniz?

Son düzenleme:
Samimi söylüyorum sen burada gördüğüm en egoist olmayan, empati yeteneği güçlü, naif, insanları yargılamayan kadınlardan birisin. Birkaç tane var zaten.

Aşk biraz karmaşık, kurallara ve kalıplara sokulamaz bir şey bana göre. Herkesin aşk anlayışı ve aşktan beklentisi farklı. Yaş ilerledikçe de değişiyor. Saçını çekmekten beraber hamburger yemeye, sinemada elini tutmaya, beraber tatile gitmeye, belki deliler gibi sevişmeye, beraber yemek yapmaya, çocuk büyütmeye, torun sevmeye, konuşmadan birbirini anlamaya evriliyor da evriliyor. Bu kadar değişken bir şeyken; aşkı bulmak için şöyle yapmalıyız, en yaygın aşk hataları şunlardır gibi şeyler söylemek zor bence.

Ama bildiğim bir şey var, en güzel şeyler onları hiç beklemediğin anlarda geliyor.

Biraz bırak istersen aramayı. Kendine odaklan. Kilo vermek sana iyi hissettirecek gibi geliyor. Sağlıklı olan ve kendini iyi hissettiğin kilona ulaş ki sen 20 kilo vermişsin, bu muazzam bir şey. Cilt bakımına çok önem veren biriymişsin, bak ne güzel. Farklı cilt bakım teknikleri dene istersen. Belki saçına bir şey yapmak istersin, iyi hissedeceksen. Alışverişe çık. Tarzına ve seçimlerine güvendiğin birinden veya blog sayfalarından fikir alarak, deneye yanıla kendi tarzını bulursun. Ki bence günümüzdeki kalıpların ötesinde, sofistike bir güzelliğe sahipsin

Yeni hobiler edinirsin. Bir yılın kalmış, daha sonra çok daha güzel bir ülkede yeni bir başlangıç yapabilirsin. Evli değilsin, çocuğun yok, seni bağlayan bir şey yok, özgürsün, harika.

Daha sonra belki beklediğin aşk ayağına gelecek. Belki aşktan beklentin, aşk kavramın farklılaşacak. Belki önceliklerin değişecek. Yeter ki kendine yatırım yap ve kendini sev. Mutluluk geliyor o zaman.

Kendine iyi bak 🍃

Bu mesaj bana kendimi inanilmaz iyi hissettirdi!! :KK200: :KK200: :KK200: Coook tesekkur ederim! Evet aslinda, belli bir formul, bir yontem olmasi aslinda sacma bir fikir. Belki vardir kolay bir yontemi diye bir umut yazdim :D :D :P Ama kolay, kestirme bir formul de yok sanirim. Aslinda beni reddeden, ve simdi arkadas oldugum erkeklrden biri de ayni seyi dedi. Her zamanki gibi "Nedennnn sevgilim yokkkkk" diye yakindigim bir gunumdeydim. "Kendinle kal, kendini sev, biraz kendini dinle once" dedi. Bunun dogru oldugunu biliyorum, ama bazen tahammul edemiyorum. Kendi kendimi yeteri kadar mutlu edemiyorum gibi geliyor, yani aslinda biraz mesakatli geliyor kendi kendine yetebilmek. Bir sevgili olsa her sey cok guzel, cok kolay olurdu gibi geliyor. Sevgili her seyin basit cozumu gibi bile geliyor bazen :P Ama degil, biliyorum.

Ben de dedigin gibi en basitinde oz bakima, spora, cilt bakimina, kiyafete, yeni hobilere, yani bana kendimi daha iyi hissettirecek seylere biraz agirlik vermeye karar verdim. Yani bir kadin olarak ozguvenimi artiracak seylere.

ben herseyden once sizi cok takdir ediyorum mesela. uzun bi suredir burdayim ama mesela cok az kisinin yorumlarini okurum siz de kesinlikle bunlardan birisiniz. hatta ben de aynı alanda calisiyorum ve sizinle benzer bi yerlere haril haril is basvurusu yapmakla mesgulum su an :)

kismetsizlik vardir gercekten yani. ben de donem donem yasiyorum ve evet expat cevresi de iyidir aslinda ama demek ki bi engel vae cidden.
simdi guzellikle bisey dicem bakin burasi cok onemli. karantina sebebiyle annemin evindeyim survivor izliyoruz cilginlar gibi.
burda bi kiz var nasil piremses...oyun oynamiyor, herkese kusuyor, agliyor, ne isterse miril miril kedi gibi diretiyor. ve yani guzellik goreceli vs ama kiz net buranin en cirkin kizi. fakat burdaki herrrrkes bu kiza hasta ve agzinin icine dusuyorlar. kiz birinci falan olmak uzere ve assiri populer. bu kizdan daha guzel, savasci, dogal, basarili kizlar var ama kimse onlari sallamiyor hatta dalga geciyor. ben resmen gender belgeseli izlemis gibi oldum gozlerim acildi. olay buymus dedim yani. bazen bazi kaliplarda olmamak da engel olabilir yani. ben de mesela cooook uzaktayimdir bu piremses prototipinden ve hayatim gozlerimin onunden gecti survivor izlerken :)
kisisel inancim bir soulmate oldugu ve herseyin bir zamanlama icinde oldugu yonunde, astrolojiye merakiniz varsa bi natal chartiniza baktirabilirsiniz...

Cok tesekkurler! :KK200::KK200::KK200: Ya bizim alanimiz zor degil mi, Allah size sabir versin, kolay gelsin, eminim cok yakin zamanda gonlunuze gore bir sey bulacaksiniz!!

Bence dediginiz cok dogru. Aslinda o kaliplarda, yani simarik, prenses, asiri narin, nazenin olmasak bile kadinsi, cekici bir ozguven olmasi lazim... Bazilarimizda disil enerji mi denir ne denir, o yok, yani ya fazla cocuksu, ya fazla anac, ya fazla maskuleniz sanirim. Normalde boyle disil enerji, eril enerji, bunlara inanmam, ama son zamanlarda ben de biraz dusunmeye basladim, yani gender ile ilgili bir uyusmazligim oldugunu (yani heteroseksuel, dumduz bir kadinim o anlamda demiyorum), yani kadinlikla ilgili bir seyi tam yapamadigimi filan dusunmeye basladim. Kendimi ifade edisim belki kitlelere hitap etmiyor, belki de gercekten bastirilmis, cocuksu veya maskulen olmasina zorladigim bir seyler var gibi. AYYY ne sacmaladim! Tam anlatamadim da anlamissinizdir :)

Bu arada ben de bir yerlerde kaderimiz, ruh esimiz oldugu inancina cok yatkinim! Doru mu, mantikli mi bilmiyorum, astrolojiye de cok inanirim. Insallah vardir :) Sevgiler!

Aşkı ben de istiyorum. Türkiye'den bildiriyorum, burada da durum aynı. Hatta benzer konular çok açıldı. Bence yalnızlık 21.yy'ın sorunu. Sizi en azından friendzone'a atmışlar, aşık rolü yapıp, 2 gün sonra ben aslında bir şey hissetmedim diyebilirlerdi de. Sorun sizde değild. Kader, kısmet, olmayınca olmuyor. 3 farklı ülkede kalmış biri olarak söylüyorum.

Bu arada 20 kiloyu nasıl verdiniz?

Evet yaaaa. Yani sadece ben degilim bunu yasayan, gercekten bircok arkadasim da yalnizliktan sikayetci. Size de gecmis olsun hemsire.

Kompleks karbonhidrat ve sekeri kestim, aralikli oruc uyguladim, biraz da yuruyus yapmaya calistim. Ama bu 20 kiloyu 1 - 1 bucuk sene icinde verdim, epey yavas oldu. Zaman zaman durakladi, geri aldim. Insulin direncim inanilmaz yuksek. Bende tikinircasina yeme vardi. Bir donem, depresyondayken, mesela Dominos'tan 2 ortaboy pizza, 2 patates kizartmasi, 2 sufle soyler, tek basima 45 dakikada silip supururdum bunlari. Depresyondan cikinca bu karbonhidrat bagimliligini yenmek icin karbonhidrati cok azalttim, sekeri kestim. O sekilde biraz insulin direncim de azaldi.

Kiloyla alakası yok 36 bedenim 175 boyum var aşktan yana asla yüzüm gülmedi terkedilen istenmeyen kadın oldum. Çok aşık oldum bir adama kullanıldım cidden kullanıldım ama. Çocuk değilim biliyorum ama o da aşık sandım.
Onun öncesinde yada sonrasında da ne düzgün bi ilişkim ne aşk hayatım oldu.Ben de nerede yanlış yapıyorum diye sorguluyordum ki bıraktım. Bilinçaltında kodlanan yanlış bir şeyler var

Kiloyla alakası yok 36 bedenim 175 boyum var aşktan yana asla yüzüm gülmedi terkedilen istenmeyen kadın oldum. Çok aşık oldum bir adama kullanıldım cidden kullanıldım ama. Çocuk değilim biliyorum ama o da aşık sandım.
Onun öncesinde yada sonrasında da ne düzgün bi ilişkim ne aşk hayatım oldu.Ben de nerede yanlış yapıyorum diye sorguluyordum ki bıraktım. Bilinçaltında kodlanan yanlış bir şeyler var

Ya uzuldum size cidden. Benim de ayni hikaye. En uzun iliskim 3 senelik, uzak mesafe iliskisiydi, siddet goruyordum, sonrasinda da aldatilarak terk edildim. Ve ona da asik oldugumu sanmiyorum. Duzgun bir iliskim benim de olmadi. Guzellikle ilgisi oldugunu da dusunmuyorum aslinda, butun evli, butun asik, nisanli, iliskisi olan kadinlar guzel mi? Bence de bilincaltimizda bir seyler var, yanlis erkekleri cekiyoruz veya itiyoruz, bilmiyorum...

Cok tesekkurler! :KK200::KK200::KK200: Ya bizim alanimiz zor degil mi, Allah size sabir versin, kolay gelsin, eminim cok yakin zamanda gonlunuze gore bir sey bulacaksiniz!!

Bence dediginiz cok dogru. Aslinda o kaliplarda, yani simarik, prenses, asiri narin, nazenin olmasak bile kadinsi, cekici bir ozguven olmasi lazim... Bazilarimizda disil enerji mi denir ne denir, o yok, yani ya fazla cocuksu, ya fazla anac, ya fazla maskuleniz sanirim. Normalde boyle disil enerji, eril enerji, bunlara inanmam, ama son zamanlarda ben de biraz dusunmeye basladim, yani gender ile ilgili bir uyusmazligim oldugunu (yani heteroseksuel, dumduz bir kadinim o anlamda demiyorum), yani kadinlikla ilgili bir seyi tam yapamadigimi filan dusunmeye basladim. Kendimi ifade edisim belki kitlelere hitap etmiyor, belki de gercekten bastirilmis, cocuksu veya maskulen olmasina zorladigim bir seyler var gibi. AYYY ne sacmaladim! Tam anlatamadim da anlamissinizdir :)

Bu arada ben de bir yerlerde kaderimiz, ruh esimiz oldugu inancina cok yatkinim! Doru mu, mantikli mi bilmiyorum, astrolojiye de cok inanirim. Insallah vardir :) Sevgiler!

simdi newage manyagi gibi gorunmek istemem ama bunlarin hepsi bi surec bence :)
ben unide nisanliydim. can you fuckin believe it yani. 22 yasinda. ve cok asiktim. ve inanin kendimden haberim yoktu. bana el kaldirdi, kufrederdi, ustume basima karisirdi ama ben ask falan diye kendimi kandirirdim. aslinda kendini kandirmak degil bu, kendini tanimamak, kendine deger vermemek ve sonucunda dogal olarak kendini birinin ayaklarinin altina sermek. halbuki sen o adamdan bin kat daha onemlisin. sen kendi bedeninin icindesin, her gece uyudugun kendi bedenin kendi kafan, bu bedeni iyi yasatmak senin gorevin yav. kendini tanimak, kendinde barismak, kendini sevmek ve butun bunlarin sonunda kendine deger vermek, benim bu nisanlimdan ani bi kararla ayrilip kendimi avrupaya atmamla oldu. gunubirlik, yuzeysel iliskiler de yasadim asik olup reddedildigim de oldu ama kendimle basbasa kalip kendimle tanisip kendimi sevdim. ve su an o paspas itaatkar kizdan eser yok. bambaska bi enerjim ve bakisim var. su an istemezsem kimse beni uzemez, cunku birisi icin kendimi uzmeye kendime kiyamiyorum. simdi diyorum ki ya evlenmis olsaydim o salakla. ne kadar uzulmustum, ama simdi ne kadar gucluyum. kendisiyle bu sureci yasamadan evlenenlere gercekten cok uzulurum.
ve bu surecte bedenimle ilgili cok bi degisiklik yapmadim. buyudum sadece. ama su an dikkatini cektigim erkekler eskisinden cok farkli. gercekten kendinize yogunlasin bu harika bisey. bu sureci yasayacagim benim haritamda da vardi bu arada :)
umarim cok guzel seyler vardir onunuzde. iyiye odaklanin demicem cunku cok sacma geliyor ve ben de yapamiyorum ama kotuyu kabullenin bu gercekten cok fark yaratiyor.

ben unide nisanliydim. can you fuckin believe it yani. 22 yasinda. ve cok asiktim. ve inanin kendimden haberim yoktu. bana el kaldirdi, kufrederdi, ustume basima karisirdi ama ben ask falan diye kendimi kandirirdim. aslinda kendini kandirmak degil bu, kendini tanimamak, kendine deger vermemek ve sonucunda dogal olarak kendini birinin ayaklarinin altina sermek. halbuki sen o adamdan bin kat daha onemlisin. sen kendi bedeninin icindesin, her gece uyudugun kendi bedenin kendi kafan, bu bedeni iyi yasatmak senin gorevin yav. kendini tanimak, kendinde barismak, kendini sevmek ve butun bunlarin sonunda kendine deger vermek, benim bu nisanlimdan ani bi kararla ayrilip kendimi avrupaya atmamla oldu. gunubirlik, yuzeysel iliskiler de yasadim asik olup reddedildigim de oldu ama kendimle basbasa kalip kendimle tanisip kendimi sevdim. ve su an o paspas itaatkar kizdan eser yok. bambaska bi enerjim ve bakisim var. su an istemezsem kimse beni uzemez, cunku birisi icin kendimi uzmeye kendime kiyamiyorum. simdi diyorum ki ya evlenmis olsaydim o salakla. ne kadar uzulmustum, ama simdi ne kadar gucluyum. kendisiyle bu sureci yasamadan evlenenlere gercekten cok uzulurum.
ve bu surecte bedenimle ilgili cok bi degisiklik yapmadim. buyudum sadece. ama su an dikkatini cektigim erkekler eskisinden cok farkli. gercekten kendinize yogunlasin bu harika bisey. bu sureci yasayacagim benim haritamda da vardi bu arada :)
umarim cok guzel seyler vardir onunuzde. iyiye odaklanin demicem cunku cok sacma geliyor ve ben de yapamiyorum ama kotuyu kabullenin bu gercekten cok fark yaratiyor.

Diazz sen dogum haritasi yaptirmissin gibi bir sonuca vardim yazdiklarindan :KK73:Kime, ne kadara yaptirdigini yazman burdan veya ozelden mumkun olur mu?

Bir sey soyleyecegim, bu kadar mi benzeriz... Ben de 20lerimde 3 senelik bir iliski yasadim, hatta bu forumda konusunu da actim cok. Benim hanzoyla uzak mesafe iliskisi icindeydik ve bana yuzuk almisti. Facebook, mail sifrelerimi biliyordu, herkesle gorusmemi kisitlamisti, arkadaslarimla gorusmem filan yasakti, mastera gitmistim Fransa'ya ve geri donmezsen iliskimiz biter diye her gun baski yapti, master bitince geri dondum, geri donunce isler iyice cigirindan cikti, duygusal siddet, cinsel siddet girla... Zaten bu kilolari o donemden sonra (yasadigim baska bir kotu olayin da etkisiyle) girdigim depresyonda almis bulundum. Sonunda benim hanzo, Sedef diye gencecik, guzel bir kizcagizla beni aldatti ve terk etti. Bu arada o Sedef'ten ALLAH RAZI OLSUN, hayatimi kurtardi, yoksa ben kendim birakamazdim o hanzoyu. Herif kiz arkadaslarinin egitim ve is hayatindan sorumlu bakan oldugundan dolayi Sedef hanimin da sehir degistirmesine laf edince kiz bunu sutlamis. Herkes bizim gibi keriz degil tabi. :)

Ben de yasadigim o siddet dolu igrenc iliskiden bir seyler ogrendigimi, ve hatta guclendigimi dusunuyorum, kendi degerimi bilme, sinirlar cizme konusunda cook ama cok yol kat ettim sanki. Bir daha oyle biriyle isim olmaz diye dusunuyorum aslinda. Yani mesela en son manitam benden surekli para isteyince, bana sormadan ev sahibimle konusup benden habersiz evime yerlesince, sinirlarimi ihlal edince, aninda terk edebildim. 20 yasindaki en buyuk kk olsa bunu yapamazdi mesela. Aslinda bu bile bir sey, yani en azindan eski siddet dongulerine artik kolay kolay girmem, kendimi korurum, savunurum gibi geliyor bana... Yalniz olmak yanlis iliskilerde olmaktan daha iyi tabi. De, iste, yine de insan dogru, guzel iliskileri de istiyor be!

Bu kilo meselesinden mi yoksa komple bakimsiz olusumdan mi

Ben buraya takildim ilk olarak Turk kadinlari da dunyanin en fit kadinlari degiller :olamaz: o yuzden bence cok dert edinmeyin sokaktaki kadinlar da manken degil yani ama kilolu olmak tamamen kendini salmaya sebep degil ki. Kilolu olursun ama yine guzel giyinirsin, sacin basin guzel olur, ayakkabin cantan gunes gozlugun havali olur .... kilo bakima engel degil.

Ikinci olarak bulundugun ortamla ilgili, yani Afrika'da aski bulmayi nasil bekliyorsun konu sahibesi? Orasi seni tuketiyor bence, yani o ulkenin sana manevi olarak verecek bir seyi yok ki. Avukattin yanlis hatirlamiyorsam, egitim duzeyi sana benzer kac erkek var orada? Iliski istiyorsan bence once ulke degistir. Etraftaki tiplerin hepsi sacma sapan, yabancilardan para istiyor diyorsun normal cunku adamlarin ulke fakir yani. Kendi egitim, gelir durumuna uygun erkeklerle tanismazsan konusmazsan nasil iliski yasayacaksin??

Şimdi aralarinda her anlamda çooook fark olan insanlarin yaşadiklari buyuk aşklari bir kenara atarsak evet evlenen, aşk yaşayan, sevgilisi olan kadinlarin hepsi manken değil ama yanindaki erkekler de manken olmuyor kendine uygun biseyler oluyor asagi yukari.

Konu sahibi kendine yaklaşan erkekleri begenmiyor leş diyor, kendi begendikleri de konu sahibini istemiyor bir şekilde.
Konu sahibini tanimiyorum elbette neden bu durumu yaşiyor bilmiyorum ama begendiği adamlarin standartlarinda olmasi lazim az bucuk ister fiziksel, ister kafa olarak orasini bilemem. 🙄

Şimdi aralarinda her anlamda çooook fark olan insanlarin yaşadiklari buyuk aşklari bir kenara atarsak evet evlenen, aşk yaşayan, sevgilisi olan kadinlarin hepsi manken değil ama yanindaki erkekler de manken olmuyor kendine uygun biseyler oluyor asagi yukari.

Konu sahibi kendine yaklaşan erkekleri begenmiyor leş diyor, kendi begendikleri de konu sahibini istemiyor bir şekilde.
Konu sahibini tanimiyorum elbette neden bu durumu yaşiyor bilmiyorum ama begendiği adamlarin standartlarinda olmasi lazim az bucuk ister fiziksel, ister kafa olarak orasini bilemem. 🙄

Biraz kendi kulvarimin disinda adamlari mi begeniyorum bilmiyorum ki... Ama bana yaklasanlar da cok kotu be, cok yaklasan da olmuyor ama, mesela son zamanlarda ard arda 2 kere surekli yemegini ismarlatan, surekli para isteyen, hicbir ortak noktamizin olmadigi, cok bos buldugum adamlar yaklasti... Fiziksel acidan demiyorum ama yani kafa yapisi olarak vs hic isinamadim onlara.

Biraz kendi kulvarimin disinda adamlari mi begeniyorum bilmiyorum ki... Ama bana yaklasanlar da cok kotu be, cok yaklasan da olmuyor ama, mesela son zamanlarda ard arda 2 kere surekli yemegini ismarlatan, surekli para isteyen, hicbir ortak noktamizin olmadigi, cok bos buldugum adamlar yaklasti... Fiziksel acidan demiyorum ama yani kafa yapisi olarak vs hic isinamadim onlara.

Sizi gormedim, tanimiyorum ve begendiginiz adamlari da gormuş degilim o yuzden kiyaslayamam elbet ama yazdiklarinizi okuyunca bir ihtimal olarak oyle de olabilir. 🙄

Back