- 18 Mart 2013
- 3.800
- 12.253
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Çok çocuksu olanları istemiyorlar, çok kadınsı olanları da, çok kariyer sevdalılarını da , çok eve kapanmış başka derdi olmayanını da . Evet büyük bencillik ama hepsinden az az olanını istiyorlar. Çünkü aşık bile olsalar deli manyak gibi değil mantıklı düşünüyorlar. Amaç sadece cinsellikse ayrı ama 31 yaşında bir kadınla kimse sadece cinsellik için birlikte olmayacağını bilir. Çok istekli görünmek hata ve çaresiz görünmek sanki tek şans oymuş gibi. Güçlü bir kadın olacaksınız ki siz bence zaten güçlü bir kadınsınız. Bunu hissetirseniz bile kendiliğinden gelecek bir sürü kişi vardır. Siz çok seçici olabilir misiniz ?
Tesekkurler. Cok secici miyim bilmiyorum, genelde benden hoslanan, bunu belli eden erkekleri (nadiren oluyor boyle bir sey) begenmiyorum, hatta benden hoslanmalarini biraz itici bile buluyorum galiba, beni reddedecegini hissettigim erkekleri ise daha cekici buluyorum. Bu biraz psikolojik bir problem sanirim. Ve birinden hoslaninca dediginiz gibi cok ama cok istekli gorunuyorum, adeta pesinden kosuyorum... Hayatin bazi alanlarinda guclu oldugumu dusunsem de bu alanda inanilmaz caresiz, ezik, gucsuz algilaniyorum ve oyle davraniyorum. Ve derinde yatan sebep belki bu olabilir...