• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Aşk ile bağlama büyüsü"

Demek ki pc'de görünmüyor. Burdaki yorumlardan da anladığım kadarıyla sadece mobil giriş yapıldığında çıkıyor. Yalnız cidden rahatsiz edecek dusundurecek endiselendirecek kadar sık görüyorum. Aşk acısı çekenler bu tuzağa düşebilir :KK69:

Bilgisayar kullananlar, reklam önleyici programlar kullanın, keyfinize bakın :KK59:

Bu siteye her girdigimde karşıma çıkan şu "medyum" reklamı ciddi anlamda canımı sıkıyor. Büyü ile ilgili konu açmak yasakken, "aşk ile baglama büyüsü" reklamı yapmak, site yönetiminin, kazanç sağlama adına düştüğü büyük bir yanlış. Sonuçta yüzbinlerce üyenin olduğu geniş bir platformda çoğu zaman insanlar kendilerince çaresiz durumlar yaşayabılıyor ve bu tip reklamlar da teşvik edici olabilir (bilinçsiz ya da çaresiz olduğunu düşünenlerce). Burada insanlar en geçerli ve en getirisi olan önerilerle birbirine yardimci olmak isterken, site yönetiminin, kisileri bu tarz bir teşvikle yönlendirmesi son derece hatalı. Umarım en kisa zamanda "konu edilmesini yasaklayıp reklamını yapan" bu hatalı zihniyetten kurtulursunuz sevgili site yönetimi...

Sitenin sağ ve sol alanında yer alan şu anda Domestos reklamı bizim tarafımızdan yapılmakta olup banner reklamları Google üzerinden gelmektedir. Bunda da Google reklamları sizin eğilimlerinize göre gelir. Yani siz fal sitelerine gidip bakmış iseniz size falla ilgili reklam gelir, sitede annelik ile ilgili bölümde iseniz bebek ve anne üzerine reklamlar gelir. Yani bu bizim değil sizin bilmeden (genelde ziyaret ettiğiniz diğer sitelerden veya bu sitede ilgili konudan dolayı çıkar) yaptığınız eğilim sonrasında çıkmaktadır. Biz sadece sitenin sol ve sağ alanında yer alan reklamı alıyoruz yukarıda da yazdığım gibi diğer reklamlar tamamen gezdiğiniz bölüm ve sizin eğilimiz ile ilgilidir. "ben şu reklamdan rahatsız oluyorum" deseydiniz bizde o reklamı yasaklardık. Böyle bir engel koyma hakkımızda var

Saygılar...

Arkadaşlar ne olursa olsun site üzerinde yapılan reklamlar sizce de o sitenin yönetimini bağlamaz mi? Öyleyse satanist gruplar, çocuk p.rnoculari, terör yanlısı örgütler filan da gelip kendi propagandalarını yapsınlar ve site yonetimi çıkıp "biz mesul degiliz" desin. Bana hiç mantıklı gelmiyor.

Yasa Dışı Uyuşturucular
Yasadışı Ürünler/Hizmetler
Resim Reklamda Çıplaklık
Yetişkin Olmayanların Bulunduğu Cinsel İçerik
Tütün
Silahlar
Taklit Ürünler

gibi reklamlar yer almamaktadır. Detaylı bilgiye Google reklam politikalarından ulaşabilirsiniz.

Son olarak konu başlığı olarak ; "
Aşk ile bağlama büyüsü
"

yazarsanız başka reklam çıkması da beklenemez. İnternet geçmişinizi temizleyin, fal sitelerine çok takılmayın.

Bir de yeni bir virüs dadandı internette Google reklam alanlarında diledikleri reklamları çıkartıyorlar fakat bu Google tarafından değil PC'nizde yer alan bir virüsten kaynaklanmaktadır. Google reklamlarını bu reklamı bir daha görmek istemiyorum diyerek kapatabilir Google tarafına da aynı reklamı şikayet edebilirsiniz.

Bir ayrıntı daha bu konunun yeri de burası değil sitede yaşadığımız sorunlar bölümüne açsaydınız, çok daha yararlı olurdu.

Bilmemeleri mümkün mü sizce

mümkün ama bilinçli üyelerin sayesinde sizde yeni bir şeyler öğrendiniz.

Back