• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Aşk ile bağlama büyüsü"

bildiğim kadarıyla reklamları site ayarlamıyor.farketmemişlerdir hatta.buraya yazana kadar özelden yazabilirdiniz:KK66:

nasıl etkili olacak anlamadım bu konuyu okuyunca insanlar yönetime kin mi besleyecekler, reklamların yayınlamaması için imza mı toplayacaklar anlayamadım. Google da aratınca elinizin altında olan bilgiler burada reklamı olunca mı canınızı sıktı dediğim gibi siteyle reklamların alakası yok keşke önce yönetime sorsaydınız bu cevabı alırdınız açılan konularda yasakların belirtilmesiyle hele hiç alakası yok.

Site saçmaysa üyeliğinizi iptal ettirin hanımefendi. Gidin nereye şikayet etmek istiyorsanız da edin bu site senelerdir var olan bir site eğer yasalara uygunsuz bir site olsaydı çoktan kapanırdı zaten. Neden saçma dediğiniz bir sitede yazıyorsunuz ki çok tezatsınız. Ayrıca sanal alemde gereksiz o kadar site var ki burası insanların derdini paylaştığı, bilgi alışverişi yaptığı çok kapsamlı bir site ne kadar üyesi ve bir o kadarda ziyaretçisi var Google aramalarında ilk sıralarda bunu başarmak kolay iş değil bir çok kişi bir çok aradığı şeyde bu siteyle karşılaşıyor. Hadi sizi fazla tutmayalım biz.

Kardeş sen tamamen yanlış gelmissin. Alıntı yapıp cevap yazdigin her iki yorum da farklı şeyler içeriyor çünkü. Açıklama yapmaya da acaip usendim. Bi Zahmet tekrar oku. Beyin jimnastiği olur hem.

Bende de genellikle böyle oluyor, alışveriş siteleri ya da tatil sitelerinden en son ne aradıysam onun reklamı oluyor. Ama kk'ya ne zaman telefondan girsem bu reklam var. Bence çok rahatsız edici. Resmen sakallı bir amca dua ediyor adı da aşkla bağlama büyüsü. Çok çirkin. Ama tabi bu reklam çirkin kadınlar kulübü değil. Okuduğunu anlamakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir.
Aynen. Zaten ben çoğunlukla mobil bağlanıyorum. Pc'den girdiğim çok nadir. Kk'nin mobil uygulaması sürekli hata verip kapanıyor. Artık direk chrome üzerinden giriş yapıyorum.

siteyle ne alakasi var, sacma.. belcikadayim bende de filamanca reklamlar cikiyor ozaman her ulkeye ayri reklam mi almis KK?

Bu siteye her girdigimde karşıma çıkan şu "medyum" reklamı ciddi anlamda canımı sıkıyor. Büyü ile ilgili konu açmak yasakken, "aşk ile baglama büyüsü" reklamı yapmak, site yönetiminin, kazanç sağlama adına düştüğü büyük bir yanlış. Sonuçta yüzbinlerce üyenin olduğu geniş bir platformda çoğu zaman insanlar kendilerince çaresiz durumlar yaşayabılıyor ve bu tip reklamlar da teşvik edici olabilir (bilinçsiz ya da çaresiz olduğunu düşünenlerce). Burada insanlar en geçerli ve en getirisi olan önerilerle birbirine yardimci olmak isterken, site yönetiminin, kisileri bu tarz bir teşvikle yönlendirmesi son derece hatalı. Umarım en kisa zamanda "konu edilmesini yasaklayıp reklamını yapan" bu hatalı zihniyetten kurtulursunuz sevgili site yönetimi...

ben açınca hiç çıkmıyo..
o başka girdiğiniz sitelerden dolayı google reklamların yaptığı bişey bence..
bana hep fantazi gecelik reklamları görünüyo mesela...

Reklamlar genelde araştırdığınız şeylere göre çıkar. Mesela bende de şuan okul bursları reklamları var :KK53:

Başlığı görünce dedim "Aha biri daha yoldan çıkmış büyü falan". Haklısınız valla ne diyeyim,yanlış şeyler bunlar .

Ben telden de tabletten de giriyorum arada da bilgisayardan...ama hiç böyle bir reklam gördüğümü hatırlamıyorum. .kk dan dolayı olsa idi aynı reklamlar çıkmaz miydi ki acaba?o_O

Büyüye hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da... reklam bana hiç denk gelmedi. Ama görüp de inanan varmıdır cidden ya? işlerini büyüyle halletmeye çalışan şu insancıklara çok üzülüyorum gerçekten... :KK43:

Arkadaslar ben bu reklami pcden hic gormuyorum ama mobilden gidigim her zaman goruyorum.

Bende bu meşhur reklama hiç denk gelmedim
Domestos,araba,kıyafet reklamları var

ben de şu anda üstte aldora evinize mutluluk katar diyor ne olduğunu bilmiyorum:KK48:
yanlarda da flo reklamı var.

Rahatsiz olmakta cok haklisin ama bu kadinlar kulubu ile ilgili degil bildigim kadariyla sizin siteniz reklam almaya musaitse google tamamen rastgele ya da site icerigine bagli olarak reklam atar... Bence de eger engellenme sansi varsa engellensin ama dogrudan ilgili olmadigini biliyorum... Bu arada benzer rahatsizligim 1 haftada 10 kilo gibi yine kadinlar kulubunun portalinda yer alan ya da direkt reklam olarak cikan yazilarla ilgili... Kesinlikle saglik acisindan riskli ve bununla da ilgilenmeliler...

Back