- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kışkış mikrop kışkış, yallah mikrop yallah :)Orası kesin zaten canım. Yoksa TV de 30 sn lik reklamlara yüz binlerce tl para vermezler sanırım.
ama etkili olduğu kesin. Yalnız bizim Türk kadınlarının da çamaşır suyuna bir zaafı var. yani temizlik deyince onsuz olmuyor sanki. Bence merakta bunun da etkisi var.
Domestos'un en sevdiğim yönü kıvamının koyu olması. klozete döktüğüm zaman böyle yavaş yavaş akınca mikroplar da onunla akıyor diye mutlu oluyorum.![]()
Ben onu yöneticilerimize sordum baya önce, Google reklamı olduğunu kk ya ait olmadığını söyledi. Ben de ilk gördüğümde çok rahatsız olmuştum
Aynen ya su an bile ekranda o reklam. Bana da cok yanlis geldi. Bu ne perhiz bune lahana tursusu dedirtiyor insana.
Çok uç bir örnek vermişsin google böyle bir reklam yapar mı ki? Site reklam verenlerle değil google la muhattap bu konuda.
Der belli kısımlarda demiş mesela, kendi ayarladıkları da var. Konunu gördükleri zaman söylerler belki bizde öğreniriz :)Evet mantıklı. Ama kk google la anlasip ben şu tip reklamların benim sayfalarimda yayınlanmasını istemiyorum diyemez mi
hiç dikkatimi çekmedi şu reklamlar![]()
Şu an benim ekranımda tam sizin yorumumuzun altında duruyor. Ecinni gibi de bi adam böyle ürkünç. Gelin gelin diyo büyü yapacam![]()
Bu siteye her girdigimde karşıma çıkan şu "medyum" reklamı ciddi anlamda canımı sıkıyor. Büyü ile ilgili konu açmak yasakken, "aşk ile baglama büyüsü" reklamı yapmak, site yönetiminin, kazanç sağlama adına düştüğü büyük bir yanlış. Sonuçta yüzbinlerce üyenin olduğu geniş bir platformda çoğu zaman insanlar kendilerince çaresiz durumlar yaşayabılıyor ve bu tip reklamlar da teşvik edici olabilir (bilinçsiz ya da çaresiz olduğunu düşünenlerce). Burada insanlar en geçerli ve en getirisi olan önerilerle birbirine yardimci olmak isterken, site yönetiminin, kisileri bu tarz bir teşvikle yönlendirmesi son derece hatalı. Umarım en kisa zamanda "konu edilmesini yasaklayıp reklamını yapan" bu hatalı zihniyetten kurtulursunuz sevgili site yönetimi...
Bu sekilde daha etkili olacağını düşünüyorum.
Bence iyi ki açmışsınız bu konuyu. Hatta bu siteyi şikayet edebileceğimiz bir merci varsa oraya da şikayet edelim. Bu kadar saçma bir sitenin bu kadar rahat reklam vermesi korkunç.
nasıl etkili olacak anlamadım bu konuyu okuyunca insanlar yönetime kin mi besleyecekler, reklamların yayınlamaması için imza mı toplayacaklar anlayamadım. Google da aratınca elinizin altında olan bilgiler burada reklamı olunca mı canınızı sıktı dediğim gibi siteyle reklamların alakası yok keşke önce yönetime sorsaydınız bu cevabı alırdınız açılan konularda yasakların belirtilmesiyle hele hiç alakası yok.
Site saçmaysa üyeliğinizi iptal ettirin hanımefendi. Gidin nereye şikayet etmek istiyorsanız da edin bu site senelerdir var olan bir site eğer yasalara uygunsuz bir site olsaydı çoktan kapanırdı zaten. Neden saçma dediğiniz bir sitede yazıyorsunuz ki çok tezatsınız. Ayrıca sanal alemde gereksiz o kadar site var ki burası insanların derdini paylaştığı, bilgi alışverişi yaptığı çok kapsamlı bir site ne kadar üyesi ve bir o kadarda ziyaretçisi var Google aramalarında ilk sıralarda bunu başarmak kolay iş değil bir çok kişi bir çok aradığı şeyde bu siteyle karşılaşıyor. Hadi sizi fazla tutmayalım biz.
Google reklamları aranan şeylere göre çıkıyor diye biliyorum. Bana sürekli eğitim setleri falan çıkıyor misal bir dönem de alışveriş siteleri çıkıyordu.
Google tarama geçmişinizi gözden geçirin derim :)