• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Aşk ile bağlama büyüsü"

Orası kesin zaten canım. Yoksa TV de 30 sn lik reklamlara yüz binlerce tl para vermezler sanırım.
ama etkili olduğu kesin. Yalnız bizim Türk kadınlarının da çamaşır suyuna bir zaafı var. yani temizlik deyince onsuz olmuyor sanki. Bence merakta bunun da etkisi var.
Domestos'un en sevdiğim yönü kıvamının koyu olması. klozete döktüğüm zaman böyle yavaş yavaş akınca mikroplar da onunla akıyor diye mutlu oluyorum.:KK69:
Kışkış mikrop kışkış, yallah mikrop yallah :)

Ben onu yöneticilerimize sordum baya önce, Google reklamı olduğunu kk ya ait olmadığını söyledi. Ben de ilk gördüğümde çok rahatsız olmuştum

evet kadınlar ve aşk kelimelerinin geçtiği yerlerde oluyor sanırsam bu reklam.gooogle boş durmuyor çalışıyor :cool:

Çok uç bir örnek vermişsin google böyle bir reklam yapar mı ki? Site reklam verenlerle değil google la muhattap bu konuda.

Evet mantıklı. Ama kk google la anlasip ben şu tip reklamların benim sayfalarimda yayınlanmasını istemiyorum diyemez mi

Evet mantıklı. Ama kk google la anlasip ben şu tip reklamların benim sayfalarimda yayınlanmasını istemiyorum diyemez mi
Der belli kısımlarda demiş mesela, kendi ayarladıkları da var. Konunu gördükleri zaman söylerler belki bizde öğreniriz :)

BENDE şu anda orkid reklamı var
ha birde 24 saat tozludan çıkmadığım için tozlu ve lcw var :D hahahahahhahahaah :P

Bu siteye her girdigimde karşıma çıkan şu "medyum" reklamı ciddi anlamda canımı sıkıyor. Büyü ile ilgili konu açmak yasakken, "aşk ile baglama büyüsü" reklamı yapmak, site yönetiminin, kazanç sağlama adına düştüğü büyük bir yanlış. Sonuçta yüzbinlerce üyenin olduğu geniş bir platformda çoğu zaman insanlar kendilerince çaresiz durumlar yaşayabılıyor ve bu tip reklamlar da teşvik edici olabilir (bilinçsiz ya da çaresiz olduğunu düşünenlerce). Burada insanlar en geçerli ve en getirisi olan önerilerle birbirine yardimci olmak isterken, site yönetiminin, kisileri bu tarz bir teşvikle yönlendirmesi son derece hatalı. Umarım en kisa zamanda "konu edilmesini yasaklayıp reklamını yapan" bu hatalı zihniyetten kurtulursunuz sevgili site yönetimi...

Bence iyi ki açmışsınız bu konuyu. Hatta bu siteyi şikayet edebileceğimiz bir merci varsa oraya da şikayet edelim. Bu kadar saçma bir sitenin bu kadar rahat reklam vermesi korkunç.

Bana tatil siteleri yada alış veriş siteleri çıkıyor. Bazen alışveriş sitesinde bir ürüne bakıyorum. Sonra bu siteye dönüyorum hoop bakıyorum benim baktığım ürün reklam olarak görünüyor

Reklamlar siteye ait değil hanımefendi onlar seçerek yayınlamıyor Google reklamları ve yapacak bir şey yok. Ayrıca büyü yaptırmak isteyen insan nereden nereden bulur gider gitmeyecek olan da buradan bulup da gitmez yani yönetim kadrosu canınızı sıkan birey yaptı galiba ya da böyle bir konunuz vardı da onu mu kapattı nedir bu fevrilik. İnsanların psikolojisini bozan hikayeler ortaya çıktığı için ve gereksiz olduğundan maddi yarar sağlamak için açıldığından yasak bu konular. Birebir yönetime yazsaydınız keşke.

Bu sekilde daha etkili olacağını düşünüyorum.

nasıl etkili olacak anlamadım bu konuyu okuyunca insanlar yönetime kin mi besleyecekler, reklamların yayınlamaması için imza mı toplayacaklar anlayamadım. Google da aratınca elinizin altında olan bilgiler burada reklamı olunca mı canınızı sıktı dediğim gibi siteyle reklamların alakası yok keşke önce yönetime sorsaydınız bu cevabı alırdınız açılan konularda yasakların belirtilmesiyle hele hiç alakası yok.

Bence iyi ki açmışsınız bu konuyu. Hatta bu siteyi şikayet edebileceğimiz bir merci varsa oraya da şikayet edelim. Bu kadar saçma bir sitenin bu kadar rahat reklam vermesi korkunç.

Site saçmaysa üyeliğinizi iptal ettirin hanımefendi. Gidin nereye şikayet etmek istiyorsanız da edin bu site senelerdir var olan bir site eğer yasalara uygunsuz bir site olsaydı çoktan kapanırdı zaten. Neden saçma dediğiniz bir sitede yazıyorsunuz ki çok tezatsınız. Ayrıca sanal alemde gereksiz o kadar site var ki burası insanların derdini paylaştığı, bilgi alışverişi yaptığı çok kapsamlı bir site ne kadar üyesi ve bir o kadarda ziyaretçisi var Google aramalarında ilk sıralarda bunu başarmak kolay iş değil bir çok kişi bir çok aradığı şeyde bu siteyle karşılaşıyor. Hadi sizi fazla tutmayalım biz.

Google reklamları aranan şeylere göre çıkıyor diye biliyorum. Bana sürekli eğitim setleri falan çıkıyor misal bir dönem de alışveriş siteleri çıkıyordu.
Google tarama geçmişinizi gözden geçirin derim :)

Reklam reklamdır.Site yönetimi,site içerisinde belirli uygulamalar getirebilir ama reklam almak farklı birşey.Ben de çıkmıyor.Google reklamıda olabilir.Şimdi büyüyle ilgili konu açtırmaz.İçeriğine uymuyordur.Veya dinle ilgili konu açtırmaması ne onların dinsiz olduğunu gösterir ne de dine uzak olduğunu.İçeriğine formatına uymuyordur.

nasıl etkili olacak anlamadım bu konuyu okuyunca insanlar yönetime kin mi besleyecekler, reklamların yayınlamaması için imza mı toplayacaklar anlayamadım. Google da aratınca elinizin altında olan bilgiler burada reklamı olunca mı canınızı sıktı dediğim gibi siteyle reklamların alakası yok keşke önce yönetime sorsaydınız bu cevabı alırdınız açılan konularda yasakların belirtilmesiyle hele hiç alakası yok.

Site saçmaysa üyeliğinizi iptal ettirin hanımefendi. Gidin nereye şikayet etmek istiyorsanız da edin bu site senelerdir var olan bir site eğer yasalara uygunsuz bir site olsaydı çoktan kapanırdı zaten. Neden saçma dediğiniz bir sitede yazıyorsunuz ki çok tezatsınız. Ayrıca sanal alemde gereksiz o kadar site var ki burası insanların derdini paylaştığı, bilgi alışverişi yaptığı çok kapsamlı bir site ne kadar üyesi ve bir o kadarda ziyaretçisi var Google aramalarında ilk sıralarda bunu başarmak kolay iş değil bir çok kişi bir çok aradığı şeyde bu siteyle karşılaşıyor. Hadi sizi fazla tutmayalım biz.

Dejavu sen iyi misin? Kime ne için çattığının farkında mısın? Bazen cidden sinirini atmak için yazdığını düşünüyorum. Kadınlar kulübünden bahsetmiyorum herhalde. Konu kadınlar kulübü sitesi mi?

Google reklamları aranan şeylere göre çıkıyor diye biliyorum. Bana sürekli eğitim setleri falan çıkıyor misal bir dönem de alışveriş siteleri çıkıyordu.
Google tarama geçmişinizi gözden geçirin derim :)

Bende de genellikle böyle oluyor, alışveriş siteleri ya da tatil sitelerinden en son ne aradıysam onun reklamı oluyor. Ama kk'ya ne zaman telefondan girsem bu reklam var. Bence çok rahatsız edici. Resmen sakallı bir amca dua ediyor adı da aşkla bağlama büyüsü. Çok çirkin. Ama tabi bu reklam çirkin kadınlar kulübü değil. Okuduğunu anlamakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir.

Back