"Aşk ile bağlama büyüsü"

Hmm.. burdan çıkardığım sonuç sen çok titizsin Deterjan mı araştırıyosun netten?
Öyle bir şey aratmışlığım bile yok

bi zamanlar da kol altında kıl olan kadının reklamı vardı tüy dökücü ya da epilasyon reklamımıydı neydi tam hatırlamıyorum.

Nereye girsem kıl görüyordum

Site üzerinde görünür olan her reklam kendi denetimlerinde olmalı. Yaklaşık 400.000 kişiye ulasiyorlar sonuçta.
Bu site normal bir blog değil arkadaşlar, Bdv den ibaret de değil, bin tane işleri vardır adamların, yazılım konusu basit bir olay hiç değil. Öneri kısmına yada mesaj olarak iletseydin keşke. Birde istenmeyen reklamlar kapatılabiliyor.

Asla benzer bir siteye bile girmedim. Ama her seferinde bu reklam. Resmen fixlenmis siteye.

Site üzerinde görünür olan her reklam kendi denetimlerinde olmalı. Yaklaşık 400.000 kişiye ulasiyorlar sonuçta.

Kenarlardaki ad banner lar siteye ait. Otekiler degil. Bu da internetin bir cilvesi. Cok istiyorsan , chrome da adblock ozelligini ekleyebilirsin.

Öyle ya google la alakalı birşey, birde interneti kullananın ilgi alanıyla bende paso moda reklamı çıkar mesela :) Akıllı bu adamlar :)

Zihnimizi okuyorlar , kacinnn.

arkadaşlar bunlar google reklamları site yöneticilerinin para alıp yayınladıkları değil ayrıca bir çoğu kendi baktığınız sitelerin arattığınız şeylerin reklamı dikkat edin hem hoşuna gitmiyorsa köşede x işaretine tıkla bunu bir daha gösterme de çıkmaz olur biter site ile ne alaka

Mesele sadece benim rahatsız olmam değil ki. Hadi ben engelledim diyelim. E başka binlerce kişi görüyor. Bunun normallestirilmesi çok rahatsız edici. Göre göre insanlar "hadi bi deneyeyeyim bari" diyebilecek duruma getiriliyor.

bende hep domestos reklamı çıkıyor, artık ne mesajı vermeye çalışıyorlarsa git evini temizle demek istiyor olabilerler
bende de o var. en çok parayı onlar verdi herhalde bir gitmedi ekrandan yeni domestos. ben de merak ettim ayrıca yenisini

İyi de ben hiç öyle birşey aratmadım ki..

Işte reklamların başarısının sırrı burada. Merak uyandırmak...
Orası kesin zaten canım. Yoksa TV de 30 sn lik reklamlara yüz binlerce tl para vermezler sanırım.
ama etkili olduğu kesin. Yalnız bizim Türk kadınlarının da çamaşır suyuna bir zaafı var. yani temizlik deyince onsuz olmuyor sanki. Bence merakta bunun da etkisi var.
Domestos'un en sevdiğim yönü kıvamının koyu olması. klozete döktüğüm zaman böyle yavaş yavaş akınca mikroplar da onunla akıyor diye mutlu oluyorum.

senin dediğin farklı bir şey. zaten o siteye giriş yapmadan önce çıkar, yani şifre girmeden önce. şifre girip tamamen sitede olduktan sonra ben kapatılabilir reklamla hiç karşılaşmadım. zaten kapatılabilir reklam yazıları falan da etkiliyor, okuyup yazmak gibi. bu durumda ya kapatmak ya da tıklamak durumundasın. ama şu an var olan reklamlar kk tarafından alınan reklamlar gibi görünüyor. şimdi de flo var mesela.

Arkadaşlar ne olursa olsun site üzerinde yapılan reklamlar sizce de o sitenin yönetimini bağlamaz mi? Öyleyse satanist gruplar, çocuk p.rnoculari, terör yanlısı örgütler filan da gelip kendi propagandalarını yapsınlar ve site yonetimi çıkıp "biz mesul degiliz" desin. Bana hiç mantıklı gelmiyor.

şunu da diyeyim. Flo'nun reklamında 39,99 tl ye Polaris reklamı yapılmış. Yalan yok öyle bir şey ya da mağaza bazında stoklarla sınırlı ya da kalan son numaralar. Dün oradaydım çocuk ayakkabısı için ben de kızıma spor ayakkabı alacaktım. 65 tl den aşağı spor ayakkabı yok. O da K..x.
Adidas vs daha pahallı. Bir marka var da To ile başlıyor o ucuz biraz ama yani konu çocuk olunca yumuşak tabanlı iyi bir şey istiyorsun.

Çok uç bir örnek vermişsin google böyle bir reklam yapar mı ki? Site reklam verenlerle değil google la muhattap bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…