Mecbuşşşşş sendemi buraya geliyorsun :)))))
diziyi izliyorum bende geçen gün gördüm topici gerçek hayatta yaşanıyomuş gibi yazışmalar yapıyolar sende geliyosun demekkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecbuşşşşş sendemi buraya geliyorsun :)))))
diziyi izliyorum bende geçen gün gördüm topici gerçek hayatta yaşanıyomuş gibi yazışmalar yapıyolar sende geliyosun demekkaydirigubbakcemile3
ya geliyorum gidiyorum halen burada yok bihter suçlu yok ya behlül suçlu,yok efendim bihter başlattı yok ya sen öyle san asıl behlül başlattı muhabbeti dönüyor.
arkadaşlar kim başlattıysa başlattı bu ilişki tek taraflımı deil, bu seksi kaç kişi yaşıyor 2 ,behlül amcasını ve nihali aldatıyor bihter kocasını eee daha behlül bihter kavgası nedir burdaki ya.
inşallah dizinin sonunda bihter tahtalı köyü boylarken yanında behlülüde götürür.
sesli fragman çıkmadı mı daha?:kedi: turkbayragi
dizide madem sona gelindi behlülün tekrar bihteri sevdiğini anlaması çok saçma olacak hani dizi bir sezon daha uzasa neyse hem yakında bitecek hem romana sadık kalınacak şimdi behlül ne ara gerçekten nihale aşık olacak bir bölümdemi