Aşk-ı Memnu Kanal D

beşir de sapık mıdır nedir
izleyip izleyip fantezi mi yapıyo ne kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::delphin:

firdodan da bihterden de korkulur valla.
bülentide uzaklaştırıyo evden.
pes dedim izlerken
matmazeli uzaklaştıramadı...
onun o evde bulunma sebebi bülenttt...

herkes hakettiği gibi yaşıyor...
ama artık herkes kıllanmaya başladı nihat ,peruklu hala adını unuttum...
yavaş yvaş son geliyorlar bakalım..nihalle ayrılsalarda öyle son gelse bari...
bu akşam gerçi ben diziyi izleyemedim kızlar..

birde beşirin sağ kulağı delikti gördünüz mü normalde küpe takıyor heralde..normal konuşmasını görmedim bir röpürtajına bakayım bakalım..

bihterin bakışları bile deişti mutluluktan ayrılacaklar diye.çok beklersin ama sonun ölüm yavrum senin.darısı karaktersiz behlülün başına.birazda onun tutuştuğu bölümleri seyretsekte rahatlasak ya.

aynen katılıyorum ya behlül tereyağından kıl çekermiş gibi sıyrıldı ya bu işten sinir oluyorum.

allah canını almaya baran akbulut (beşir) hiç bir yerde videosunu bulamadım,biyografisinde bile doğru dürüst bişey yazmıyor ve tek resim her yerde aynı resim...
bu çocuğu nerden bulup koymuşlar bu dziye yahuuuuuu...

bu bölüm adnana ayrı kıl oldum.bi insan bu kadar salak olamaz ya.ne aşkmış bu adamınki bihter ne dese inanıyor salak.
selçuk yöntem çok beğendiğim bi aktördü dizide olsa bundan sonra onu hep adnan olarak düşünücem sanırım.

Allah bihterin,firdevsin ve besirin cezasini versin gebersinler yaaa

allah adnanada biraz akil versin bu ne ya bir erkek bu kadar safmi olur bu kadar iyi niyetlimi olur.

o bihter varya o bihter ne kadinmis be yilanin ta kendisi bihteri bu durumda bile hakli gorenler acaba bu bolumde neler dusunduler meraklar icerisindeyim.

adnana bebegimi senin yuzunden aldirdim dediginde bihteri bogasim geldi.

neydi ya dünki bölüm,o nihalin gülmesi beni deli etti arabada eve girerken felan bukadarmi yapmacik olunur,bihter tam firdevs hanim oldu artik,adnanda sevkat fiskiriyor heryerinden yazik adama ya yine kendini suclu buldu.bihter behlülü istemiyormuydu ,simdi annesi aralarini bozarsa anlasmaya göre behlülü unutcak nasil olcak???

Ana kız ne ittifaktı yahu..nassı gözlerim yaşardı anlamam.senağlama.
Bihter yurtdışı konusunu matmazele söylerken..
Bi de demezmi ,Bülent tatile gelince,sizi evinize ziyarete gelirrr...:1shok:
Firdoşun gözler oynadı yerindenaklinialirimsmile,yaşasın kızım matoya laf soktu diye..
Sonra Mato da iade ederek,lafı iyi soktu firdoşa .alsanaalsanasmile.

su nihalin gulusu beni cileden cikartiyo. ne o oyle ya ihihihihihihihihihihhi insan soyle guler :roflol:

ben behlülün çetin beyin taklidini yapmasına koptum resmen kaydirigubbakcemile3
adam diyo şiir kitabı yutmuş gibi konuşuyo :roflol:

Biri şu beşiri ortadan kaldırsın yaaaa..kötükedihüso
Hönk hönk öksürüyor dizi başından beri,bi ölemedi..
Yok evrak yakıyor,yok cd seyrediyor..
Delirdi,kafayı kırdı iyice..kafamçokkarıştı
Ne arşivci çıkt.. deli maynaksositososito
Cd yi seyredip seyredip suratını buruşturuyor..
zapık..:mymeka:
Ah ulen behlül ,bi ben yiyemedim şu bihterinaniknanik,diyor zannımca..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X