Aşk-ı Memnu Kanal D

izledim fragmanı..firdoş sözlerini tutuyo valla galiba.:jeyyar:.Behlülü bi kızla sarılırken görüntülüyorlar.:1ninca:
Gazeteye düşüyor foto.guclubacismile
Elinde gazeteyle nihalde behlüle vuruyor..:mymeka::Çok üzgünüm
Ne lan bunlar.. diye.alsanaalsanasmile.

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Ohhhhhhhhhhhhhhh Behlüle çokkkkkkk iyi oluyo............:jeyyar:

Ana kızın plan tamamdır...

Arkadaşlar 8 bölüm kalmış deniliyor ya,

Zaten Hazirana denk geliyor sekiz bölüm sonra,

Yani Haziran da bitirecekler galiba...

artık bıtmelı bır ınsan bu kadar saf mı olur ıkı cocuguda aldır sonra adamı sucla

yonetmenler Adnanı sebeğe cevırdıler

Adnan ..Dava gelınce konu kukruyor..
Bihtere gelınce kedı oluyor bu adam nasıl ış adamı olmuş bu saflıkla
artık bıtsın tadında kalsın

fragmanda kırık kafa beşir ,gene manyaklık peşinde..laelaelaelaelae
bi kasaya mı?posta kutusuna mı?zarf koyuyor..
ergenekon belgesi gibi amma sakladı..aklinialirimsmile
en sonunda onları alıp, ben vericem adnan a..
yolda giderken kafasına piyano düşsün, bunun yaaa.:mymeka:.

gerizekalı bihter ve anasııı nefret ediyorum ikisindende..

dun aksam kurtlar vadisinin yeni bolumunu yayinlamadilar:olmaz: eee bende accuk bakayim su ask-i memnuya dedim(normalde izlemem)kaydirigubbakcemile3

ve aynen bende bu ikiliye sinir oldum yaa, bosuna dememisler anasina bak kizini al..
hele bihter'in annesine surekli soyledigi su cumle beni deli ediyor "ben senin kizinim"
hem annesini sevmez hem onun gibi hareket eder sonra sucunu hafifletmek icin yada kendini iyi hissetmek icin ben firdevs'in kiziyim ya der durur iyyy...:tomato:
kadin anasini eve yerlestirmis adamin oglunu yatili okula gonderiyor eee kocada salak olunca laelaelaelaelae ben olsam bu bihter'in agzinin ustune kodummu yamulturum guclubacismile

cok yazmisim ben aslinda sana katiliyorum Nilufer'cim deyip kacacaktimsempatiksalakcinni

Aşk başa gelince insan Adnan kadar kör, Nihal kadar yapışık, Behlül kadar aptal, Bihter kadar basiretsiz, Beşir kadar ketum olabiliyor.
Firdevs bence çok güçlü bir karakter. Ondaki tilkilerin çeyreği bende olsa sırtım yere gelmezmiş.
Acayip insan sarrafı. herkesi parmağının ucu ile oynatıyor. Kim ne derse desin çok takdir ettim.
Dizide elle tutulur birkaç karakter var.
Peyker ve zavallı eşi Nihat, Matmazel ( ki Nihal'in eski halini düşündükçe bu kızı bu kadın nasıl böyle dolaştırmış diye düşünüyorum ), önsezisi çok yüksek olan Bülent ve hala.
Ama her bölümde Halit abiyi anıyorum. ne yazmışsın be adam diyorum.

dün akşam izlerken sinirlerim coştu firdevsle kızı kadar fena bir insan yok.nihalde okadar safkı onların dediklerini dinlemekle kalıyo ben olsam kapatırım çenelerini.rüyamda dahi aşkı memnuyu gördüm.adnan kadar kör cahil bir insan varmı acaba evden herkesi uzaklaştırıyo bihter saf adnanda bihtere inanıyo

işte yaaaa dediklerim çıktı.
gecen hafta facebooktan aldıgım tüyolara kimse inanmamıştı..
ama bu hafta hepsi çıktı...

Behlül ün Eski sevgilis...i Sedef ortaya
çıkıyor.
Firdevs Katya'ya Sedef in Numarasini BehlÜl ün Cep Telefonundan Çal Diyor.
Behlul Odada Yokken, Katya Onun Cep Telefonunu aliyor ve Sedef’i ariyor. Fakat sadece çaldiriyor ve Kapatiyor,Sonra Sedef Behlülü Arıyor ve Onlar İlk Kez Yıllar Sonra Konusuyorlar,Sedef Behlüle Diyor Göruşmemiz Lazım.Behlul Gidiyor, Amaaa Nihal e Hiç bisey soylemiyor...Ama Firdevs Hanım Sedef in Evinde Paparazzi Gönderdi ve Orda Onlar Behlülün ve Sedefin Fotosunu Çekiyorlar
Bölümün Sonunda Nihal Onlari Gazete de Görücek ve Behlul e Diyecek Sen Beni Aldattın,Senden Nefret Ediyorum.Yüzüğünü Parmağından Çıkaracak ve Atacak....

Back
X