Aşk-ı Memnu Kanal D

kizlar bir haber okudum bir vatandas su firdo nun yardimcisini tokatlamis, katyayi yani. bakin neler soylemis katya.“Bir kere başıma kötü bir durum geldi. Dizinin ilk başladığı zamanlarda bir kadından tokat yedim. Apartmana girişte beni gördü bir çığlık attı, hemen arkasından tokadı yapıştırdı. Ne olduğunu anlayamadım sonra sarıldı öpmeye başladı ve ‘Senden nefret ediyorum ama seni çok seviyorum’ dedi. Ne tepki vereceğimi şaşırdım. Bir oyuncu için güzel bir şey, demek ki rolünüzü iyi oynuyorsunuz ama bir yandan da yediğim tokatla kaldım”

Huri bir editöre yakışmayacak tabir kullanmışsın..Kızmanı gücenmeni istemem, ama ben de gelinliği beğendim, sen gelinliğe direk "kro işi" diyince bizler otomatikman kro olarak üstümüze alınıyoruz.."Ben beğenmedim, zevkim değil" demek daha hoş bir tabir olurdu.kaydirigubbakcemile2

çantanın içindeki telefondan hiçbir şey anlamayacak adnan çünkü izin vermeyecek bihter okumasına.behlülle adnan ne konuşacak merak ediyorum.gelinliği bende beğenmedim.beli çok kalın nihalin yakışmamış.göğüs yok gibi dümdüz gösteriyor.

ben beğendim gelinliği
kro muyum neyim kaydirigubbakcemile3

Huri bir editöre yakışmayacak tabir kullanmışsın..Kızmanı gücenmeni istemem, ama ben de gelinliği beğendim, sen gelinliğe direk "kro işi" diyince bizler otomatikman kro olarak üstümüze alınıyoruz.."Ben beğenmedim, zevkim değil" demek daha hoş bir tabir olurdu.kaydirigubbakcemile2

seni kro :olmaz:
kaydirigubbakcemile3

ikimizde kroyuz iste ne guzel:roflol:
sizi krolar sizi gelin bakalım yamacıma..olumunekankayizsmile
özür dilerim kızlar ..aslında yazınca bende bi kaldım doğrumu yazdım diye ama tekrr özür dilerim..
yani fikrimin açıklamasında yanlış tabirde bulundum tekrar özür dilerim...

dha arabesk diyelim ben öyle gördüm bilmem küneee...zaten nihalde git gide arabesk bir hatun olup çıktııı...

affedildim mi küne olumunekankayizsmile:gitme::mymeka:

ozur_dilerim_01.gif

özür dilerim kızlar ..aslında yazınca bende bi kaldım doğrumu yazdım diye ama tekrr özür dilerim..

dha arabesk diyelim ben öyle gördüm bilmem küneee...zaten nihalde git gide arabesk bir hatun olup çıktııı...

olumunekankayizsmile :içelim:

vereliniortak:teselli:

gelinlik çık güzel ama nihale yakışmamış...bence ednan bihterin telefonunda hastanenin telefonunu görecek..kürtaj olduğu ortaya çıkacak gibime geliyor

kih kih kih ....
ama peykerin ki de çok sadeymiş yahu..

c80w0119ht1.jpg

ahanda buda bihterin gelinliği

aski-memnu-5bolum-1.jpg

aski-memnu-5bolum-2.jpg

615.jpg
[/url][/IMG]

behlülde her yerde bihterin poposunda yaaa...

bihterin göğüs dekoltesi nihalinkinden kapalı...

ya ben nihali severdim aslında niye böyle birde uyuz oldum anlayamıyorum kendimi..
heralde hanım hanımcık giderken birden koca meraklısı olduğu içindir..
yahu bi çık gez dolaş dışarı her çıktığında gördüğü ilk herife aşık oldu..
kayak yapmaya gittiklerinde hemen pırpır oldu ..okulda ki çocuk...
ne meraklıymış yahuuu :)))

nihalin giydiği kıyafetlere göre özelliklede balerin elbisesi tarzı bişey giymişdi:bbo: ona göre
gelinliği hoş..onun dizideki tarzını yansıtıyor buda normali zaten kıyafetler o karakterle
bütünleştiriliyor...dizide kendini olgun göstermeye çalışan bir genci canlandırıyor gelinliğide
tam tarzı olmuş ..
adnan bu bölümde gene bişey görmez ve duymaz..o telefonuda ne yapr eder pihter elinden alır
belkide silmişdir bile maili ednan baksada bişey göremez..
sadece pihterin ona neden telefonumu karıştırıyorsun diye çemkirmesiyle kalır...
ne de olsa tek yaptığı şey çemkirmek...ve zeytinyağı gibi üste çıkmak ...
beşirde hala yakar durur bişeyleri mıy mıy halleri yok mu...söyle vicdanın rahat öl bari.
nihat babasından etkilendi bu olayı kurcalıyor ama nihattan da bişey çıkmaz...

frido gene oyunbazlık peşinde tabi pihterle berabergamyoncuiremsu

bihterde hep gogusleri havada geziyo delikafadulden yakina kafasina felan cikar:dance:

Son düzenleme:
Back
X