• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Sana katılıyorum canım ben bu bölümü hiç beğenmedim. :1no2:
Çok boştu gereksiz muhabbetler falan filan.
Firvdes antenleri açmış ne olup bittiğini anlamaya çalışıyo.
Bihterin hareketleri çok abartı geldi davranışları felan çok abartılıydı.
İyiki küççücük bi öptü behlül.
Elifin kıyafetini çok beğendim nişanda.
Bihterinkini hiç beğenmedim.
Adnan eşşek değil ya anlamıştır nihalin behlüle olan hissiyatını. -tatlicadiarzu-
Tat vermedi dün akşam bee.
Jülyetcim demek 3-4 bölüm bülee tatsız geçecek.
:dilcikar:

aynen ecmelcimm.hiç güzel bi bölüm deildi adnan bu bölüm daha canlıydı ay behlüle sarılınca...sengözlerimebaksanab

oglum diye benım bile yüzüm kızardı..

bunlar nasıl aşk yasıcaklar zaten firdevsin anten olayıyla başladı ve bitti. bölüm...

cadı karu....kötükedihüso

bihter çok nazlı..behlül çok duygusal şimdiye aşkının çok belli ettii..

adnan anlıcak nihlın aşkını.. biraz daha heycan katmalırı lazım bence diziye..laelaelaelaelae

behlül aşağıda bihterin kolunu tuttuğunda bihter o kadar duygusal ve nazikçe "bırak "dediki...
behlül anladı artık ondan yana da birşeylerin olduğunu..
bir de behlül onu öptüğünde bihter tokat mı attı?vay be...namus çizgisini de koruyormuş yani...
o zaman öpeceği anda çaksaydı..çok saçma buluyorum ben öptükten sonra tokat atmayı...
YA BİR DE KIZLAR BİLİYORUM NETTE TEKRARINI İZLEYEBİLİRİM AMA BEN ORADAN İZLEMEK İSTEMİYORUM ÇOK KÖTÜ GÖSTERİYOR..TV DE NE ZAMAN VERİYORLAR TEKRARINI....????????

ya ben ne yeni bölümü
nede fragmanını izleyebildim
ama bihter di zaten her haltı karıştıran
neden şimdi
bu çekilme
suçluluk duygusu falan
saçma yaaaa
bir de
adnan nihali anladı diyorsunuz
bir tepki falan vermedi mi hiç...
kimse irşey yapmadımı

behlül aşağıda bihterin kolunu tuttuğunda bihter o kadar duygusal ve nazikçe "bırak "dediki...
behlül anladı artık ondan yana da birşeylerin olduğunu..
bir de behlül onu öptüğünde bihter tokat mı attı?vay be...namus çizgisini de koruyormuş yani...
o zaman öpeceği anda çaksaydı..çok saçma buluyorum ben öptükten sonra tokat atmayı...
YA BİR DE KIZLAR BİLİYORUM NETTE TEKRARINI İZLEYEBİLİRİM AMA BEN ORADAN İZLEMEK İSTEMİYORUM ÇOK KÖTÜ GÖSTERİYOR..TV DE NE ZAMAN VERİYORLAR TEKRARINI....????????

guldecim haftasonu akşam üstü rastlıyorum ama cumartesimi pazarmı net bilmiyorum.
sen takip et kanalı hafta sonu ara ara bak yakalarsın.

bende başını kaçırdım biraz..haftaya da çok heyecanlı deil gibi ama..adnan anladı nihalin aşkını bence...

kızlar bıhter gercekten behlulu ıstemıyormus kocasını sevıyormus gııb davranıyor ben anlamadım ?
agzını fılan yıkadıı yaa havluya fılan sıldı sınırle agladı bayaa kocasına sarıldı ne bılım anlamadım yanıı.
:kahve:

adnan zaten sonunda gördü nihalin ağladığını, bitti dizi orda.

bizeneyse nihalden gözümüze soktular iyce senaristler sankı çok heycanlı bişey gibi...

behlülüme çok yazık ya en çok ona üzülüyorumm.. canım ya ne kadr acı çekiyo...

içi yanıyo kimselere diyemiyo.....:delphi
n:

kızlar bıhter gercekten behlulu ıstemıyormus kocasını sevıyormus gııb davranıyor ben anlamadım ?
agzını fılan yıkadıı yaa havluya fılan sıldı sınırle agladı bayaa kocasına sarıldı ne bılım anlamadım yanıı.
:kahve:

her zmanki gibi yine bir bihter klasigi izledik behlülden her kaçışında adnanın kollarınaa..

sıgınır behlül ne zman onnu kırsa üzse. adnana koşuyo kesinlık sevmıyo bülent anne dediginde.CADIARZU

masada ne kadr bozuldu..-tatlicadiarzu-

daha öncede anne demişti bülent çok sevinmişti.. şimdi o kadr hercanlanmadı....

behlülün kollarına çoktan atılmıştı aslında bihter şimdiye kadr tek ama annesi firdevsi haklı çıkarmamak..kötükedihüso

annesını kınadıgı için...Çok üzgünüm çoook

firdevse gelince o evde oldugu sürece orda aşk yasanacagını sanmıyorum neyseki haftaya ..
bihter onu evden kovuyo hele şükür..........:teytey:

her zmanki gibi yine bir bihter klasigi izledik behlülden her kaçışında adnanın kollarınaa..

sıgınır behlül ne zman onnu kırsa üzse. adnana koşuyo kesinlık sevmıyo bülent anne dediginde.CADIARZU

masada ne kadr bozuldu..-tatlicadiarzu-

daha öncede anne demişti bülent çok sevinmişti.. şimdi o kadr hercanlanmadı....

behlülün kollarına çoktan atılmıştı aslında bihter şimdiye kadr tek ama annesi firdevsi haklı çıkarmamak..kötükedihüso

annesını kınadıgı için...Çok üzgünüm çoook

firdevse gelince o evde oldugu sürece orda aşk yasanacagını sanmıyorum neyseki haftaya ..
bihter onu evden kovuyo hele şükür..........:teytey:

Bülent çok tatlı bi çocuk yaa.
Ama niye anne diyo ki. Demesin hiç yakışmıyo.
Bihter annesini çok kınadı allah al sana dedi işte.
Kaçsın bakalım nereye kadar kaçacak behlülden.
Ayy firvdes gidiyomu evden. tühh bee akraksiyon oluyodu eccükk evde onun sayasinde.

Bülent çok tatlı bi çocuk yaa.
Ama niye anne diyo ki. Demesin hiç yakışmıyo.
Bihter annesini çok kınadı allah al sana dedi işte.
Kaçsın bakalım nereye kadar kaçacak behlülden.
Ayy firvdes gidiyomu evden. tühh bee akraksiyon oluyodu eccükk evde onun sayasinde.

kız keşke gitse ama fragman kovuyo bihter. annesine defol falan diyo adnanda duyuyo..

keşke gitse o karıştırıyo ortalıgı bişey başlamadan biter bu ilişki o evde oldugu sürece....-tatlicadiarzu-

bihter sırılsıklam aşık ama hem annesinin haklı çıkmasını istemiyor bir,
ikincisi kabullenemiyor bu aşkı..
bir de bu bölümde firdevs hanım bihter defol deyince adnan beyi çağırıyor ve söyleyecekmiş gibi duruyor
ama halbuki yapamaz çünkü köşkten atılmak onunda işine gelmez
firdevs hayatının,şan şöhretini koruma altına almaya çalışıyor,
eğer bihterle ilgii delil de bulursa onunla sürekli bihtere şantaj yapacak..
zannetmiyorum sır açığa çıkarsa dizinin gizemi bozulur ve iş başka bir boyut kazanır..bence

ilk bölümlerden birinde fridevs bhtere tokat patlatıp yüzünü
ayna tutarak demişti ki:
babamın kızıyım diyorsun ama sen benim kopyamsın
herseyinle
hakikaten kadın biliyor
kendi malını :lepi:

adnan bey kızının üzüntüsünü bence bu duruma bağlayabilir
dolayısıyla
bence behlülü ona yönlendirebilir
çünkü
nihalin devamlı bayılmalarına çok üzülüyor ve hep bilsemde birşey yapabilsem diyordu

fragmanı izledimde yine bol boll manalı manalı bakışmalar. var.

çok hareketli bölüm olcak.. behlül neden aglıyosengözlerimebaksanab bihter neden yürüyo..

bi sürü soru ilareti off yaaa...:delphin:

Back
X