• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

eşim bazen gıcıklık yapıyor bırakmıyor izliyeyim
behlülün yakışıklı olduğunu söylediğimde tv önüne geçiyor izlememe izin vermiyor ama ne diye yalan söyleyeyim ki...benneyaptımki
yakışıklı işte..
nys onun yanında söylemeyeyim de yarın diziyi mahfetmesin..:kızgın:

söyleme bencede izlettirmez benim eşimde karışıyo ...:roflol::roflol::roflol::roflol:

ama ben diger tvde izliyorumm. o başka yere bakıyo bazen açar gönlü olursa..

sen fazla üstüne düşmee adamları kıskanıyo dizinin konusuda biraz tersyaa halıyle idare ediyoruz ama.....kaydirigubb
akcemile5

canım benim bana inanmayacaksınız ama
nebahat çehre bir akrabamızın eski nişanlısı..vallahi billahi..(inanmayabilirsiniz ama gerçek)
ama bundan yıllar önceymiş..
bende ordan öğrendim..
yüzüne estetik yaptırmış diye duydum ama en çok vücuduna yaptırmış...
magazinlerin ve akrabamın yalancısıyım..

burnunda yüzünde heryerinde botoks ve estetik dolu ...ıyyykk..sengözlerimebaksanab

memeleri hariç çok sarkık 65 yasında ya yine iyi yani yasına göre dipçik gibi kadın..yanıı..kaydirigubbakcemile3

yaff kıslar bu bihter adnana sölicekmi yoksam öpüştüklerini.yok cnm söleyemez demi.

yok cnm aşkı memnu kadar fragman yanıltan bi dizi daha görmedimm...kaydirigubbakcemile2

söylemez söylese dizi biter orda baska bişey dicek lafı kıvıracaklar..

bi öpüçük için iki hafta bekledik yau bu ne yanılmaca .. böyle.. :mymeka:

burnunda yüzünde heryerinde botoks ve estetik dolu ...ıyyykk..sengözlerimebaksanab

memeleri hariç çok sarkık 65 yasında ya yine iyi yani yasına göre dipçik gibi kadın..yanıı..kaydirigubbakcemile3

bana da 65 yaşımda bu kadar operasyon yapsalar
bede dipçik hatta ip gibi bir kadın olurum yani...

topıgımız baya çoştu kızlar hafta içi neden msj lar az oluyo diger dizileri solladı bu topık ..

dizi başlıyalı baya az zman geçmesine rahmen msj sayıları güzel öndeyiz....kaydirigubbakcemile3

rekora koşuyor bu dizi bence....
çünkü güzel bir içeriği var dizinin...
umarım sapıtmzlar..biliyorsunuz çok da tutuldu mu
bu sefer senaristler işin suyunu çıkarıyorlar...
bunun en büyük örneğini
hatırla sevgili de gördük...

en az 2 sezon oynucak bu dizi bence..

sakız olunacak bi konusu yok yaparlasada kimse izlemezz..

nihallle behlül aşk yasarsa ben bırakırım bu diziyi oka saçma olurkii..

bu kadr fırtınalı aşk bakışlardan sonra nıhla çok sıkıcı gelirr....bakalım seneristler her zman söylüyorum nabza göre şerbet verceklerr.. bu böyledir....belli bi rant var ortadaa.....

nihali daha cazibeli daha olgun bir karaktere büründürürlerse aslında izlenilebilir tarafı olur bence..
tatı kız yaa ben seviyorum..
dizi de gıcık ama gerçekte kendinden çok emin ve burnu havada değil..
bilgili ve kültürlü olmaya çalışan bir kız....

nihal çok güzel bi kız diziye ve behlüle hiç hiç uymamışşşş...ondan hiç yakıştıramıyorumm

e nihal hoş kızda boydan kısa behlün yanına yakışmaz sevgili olarak hele giyim tarzı yokmu ıyy elif daha iyi onun yanında daha kadınsı

Fragmanda behlül ne güzel konuşuyo ya..kaydirigubbakcemile3
Keşke başka şartlarda karşılaşsaydık ta dilediğimi yapabilseydim falan..
Ah canım ya..artık yeni fragmanda bihterden birşeyler bekliyorum[/B
]

Fragmanda bihtere adnan sana bisey diycem diyo adnan da bakiyo behlul diyoo orda kesiyolar tabi behlul beni optu demez herhaldee ayy cok heycanli

beni öptü demez tabiki behlülle elifin bir an önce nişanını yapalım diyecek bence
özetini okuduysanız nişan işini hızlandıran bihtermiş

Ay ayy bu akşam yeni bölüm. sositosositodelikafadulden
Alalım çayımızı kahvemizi ohh geniş geniş izleyelim dizimizi. :lepi:
Akşama da daha açok var yaw :çok üzgünüm:

Back
X