Aşk-ı Memnu Kanal D

22. Bölüm Özet

Behlül ve Bihter yasak aştan kaçmaya çalışıyor

Behlül, Elif ile apar topar nişanlanırken, hem Behlül hem de Bihter yasak aşktan kaçmaya çabalıyor.
Bihter ve Behlül, yasağa doğru ilk adımı atarlar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Firdevs’in dikkatli gözleri Bihter ve Behlül’deki değişikliği hemen fark eder. Aldığı kokunun üzerine giden Firdevs, evde yeni gerilimlerin sebebi olacaktır.
Bihter, yaşadığı çelişkili ruh halinden bir an önce sıyrılmak ve Behlül’den uzaklaşmak için yeni kararlar alır. Adnan Bey’i de bu karara ortak ederek uygulamaya girişir.
Behlül ve Elif’in nişanı apar topar yapılmaya karar verilir. Nişan gecesi, Nihal için de sürprizli olacaktır. Geceye erkek arkadaşını da davet eden Nihal, Behlül’ün nişan hüznünü dağıtmaya çalışır.
Yasaktan kaçmak için çabalayan Behlül ve Bihter sessiz bir anlaşma içinde birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar. Ama nişan gecesi Behlül duygularını saklayamaz. Yüzükler takıldıktan sonra Adnan Bey bir gerçekle karşı karşıya gelecektir.

Bihter yapmacık çıt kırıldım bişiy pek hoşlanan yok zaten. :1closedeyes:
Arslan değil ablacım Adnan bikerem kocasının adı. Kızı yaşında yakışmadıkları bi gerçek.
Ama işte roman bu gerçi gerçek hayatta da var bunlardan ama evlerden ırak.
Hee bu arada behlüle de düldül deme yaa. :asigim:

bencede düldül demeee ............:asigim::asigim::asigim:...

:roflol::roflol::roflol::roflol: aslan bey........:roflol::roflol:

her seferinde şu adnanla bihterinin bir kare resmını koymuyorlarmı gıcık oluyorumm..ıyyyyyyykkkkkkkkkkkk......-tatlicadiarzu-

en saf duygu nihalınki zaten o dizide hep içinde yaşıyo.........senağlama

sesli fragmanı izledim arkadaşlar anlatayım

bihter ağlayarak geliyor behlül dudaklarını tutuyor
firdevs bihtere söyle bakiyim düngece ne oldu diyor
bihter yatakta lütfen kafanda sacma sapan bir durum yaratma anne diyor
Firdevs sadece benim kafamda ise mesele yok diyor bihter ağlıyor

Behlül cok acı cekiyorum, beynim suclu yüreğim suclu

Adnan yüzükleri takıyor ve Aile olmanın güzelliğini bütün keyfi yaşayan biri olarak yeni bir ailenin temelini atmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum
nihal ağlıyor adnan şaşkın bakıyor

behlül bihtere keşke demenin nedemek olduğunu en cokbu gün hissediyorum
keşke başka şartlarda başka zamanda dilediğimi dilediğim gibi yaşabilseydim diyor bihterin kolundan tutuyor

bihter adnana atalyode Adnan sana birşey söylemek istiyorum Behlül ile diyor bitiyor
bence nihalin behlülü sevdiğini söyleyecek

behlül aslında yakışıklı deil...çok sarı......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sedace çekici yoksa sarı bişey yani.........kaydirigubbakcemile3
ne o jülicim sarışınlara alerjinmi var yoksa niye beğenmiyon behlülü kadınlar onun için ağlıyolar baksana bi hikmet var bu behlülde sengözlerimebaksanab

kızlar maşallah benden çok tiryakisisiniz bu dizinin..
bende bu diziden başka bir dizi veya program seyretmiyorum zaten...
bu arada behlül nasıl gıcık vere vere öpüyor elifi..

ne o jülicim sarışınlara alerjinmi var yoksa niye beğenmiyon behlülü kadınlar onun için ağlıyolar baksana bi hikmet var bu behlülde sengözlerimebaksanab

canım..gümüşte hiç begenmezdim çok sarı bulurdum rolü geregi sanırım çok pasifti...kaydirigubbakcemile3...

bu dizide çok hoşş ve çekici rolünden sanırım uçarı rolde.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…