• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

işte rolu ıcabı hıç uymuyor dedıgım :)
dızıde 18 yasında ama cocuk gıbı gıydırılıyor nedense...

benim bu dizideki favorim firdevssss..
kendinden okadar emin ve de okadar güçlü bir kadın kikim ne dersin hiçbirşeyi takmıyor..
dünya resmen kendi ekseni etrafında dönüyor..
pek fazla seveni yok aslında ama zaman zaman onun gibi olmak gerekiyor şu dünyada..
sadece kendi için yaşıyor birtek kendini umursuyor sanki..
bu arada nihanın bu dizideki hali ne ya..
bende onun tarzını sevmiyorum..
aslında güzel birkız ama gencodaki tarz ona çok daha yakışıyordu..
tabi bu dizideki roluyle o tarz giyenemez ama kıyafetleri hiçhoşuma gitmiyor..
ya birde boyu acayip kısa farkettinizmi..
ama yüzü çok güzel...

nihal gerçekten de boy olarak çok kısa ve yürürken çok tuhaf oluyor...gögüs bölgesini çok ileri itiyor..sopa yutmuş gibi....delikafadulden ama yüzü güzel...
bihter'e gelince o kadar makyaj,saç ve kıyafet bizde de olsa aynı olur herhalde..bi bölümde normal makyajsız hali vardı deniz kenarında yürürken o zaman farkettim makyajın ne kadar farkettiğini...eşofman falan vardı üzerinde saçlarıda sıradan bir şekilde yukarıdan topluydu,hatırlayanlar olmuştur...peyker ve deniz benim favorim...

nihal gerçekten de boy olarak çok kısa ve yürürken çok tuhaf oluyor...gögüs bölgesini çok ileri itiyor..sopa yutmuş gibi....delikafadulden ama yüzü güzel...
bihter'e gelince o kadar makyaj,saç ve kıyafet bizde de olsa aynı olur herhalde..bi bölümde normal makyajsız hali vardı deniz kenarında yürürken o zaman farkettim makyajın ne kadar farkettiğini...eşofman falan vardı üzerinde saçlarıda sıradan bir şekilde yukarıdan topluydu,hatırlayanlar olmuştur...peyker ve deniz benim favorim...

Evet kesınlıklee.. a.s

evet nihal yüzden güzel ama boyu kısa kalıyo birde behlülün boyunu düşünün behlül giderken hepsi camlarda doğru nihal bi taraftan bakıyo bihter bir taraftan firdevs hanımda kızını takip için bakıyo adnan beyde çok iyi niyetli başına geleceklerden habersizmi yoksa farkındada mudahale etmiyo anlayamadım bu kadarda iyi niyet olmazki canım

ben o küçük erkek çocuğu çok ebğeniyorum
ismi neydi unuttum...
nihal dediğiniz gibi çocuksu ama giydiği kıyafetler bence çok da kötü değil...
bihter gibi giyinse pek hoş durmaz..
ne de olsa dizide çocuk gibi ona uygun giyiniyor
yaaa birde o öpüşme sahnesinde beren ve kıvanç acaba
birbirlerine karşı birşey hissetmişler midir gerçekten?????

nihal çok kısa ama güzel kızz...
kıyafete gelince mahsus öyle giydiriyolar...
ilerde sşık giyecek bende en çok şunu merak ediyorumm..
bihterle böyle bir aşk yasıyan behlül nihale nasıl aaşık olacakk..

abes kaçmazmı öyle güzel bakışmalar fln....?

evet nihal yüzden güzel ama boyu kısa kalıyo birde behlülün boyunu düşünün behlül giderken hepsi camlarda doğru nihal bi taraftan bakıyo bihter bir taraftan firdevs hanımda kızını takip için bakıyo adnan beyde çok iyi niyetli başına geleceklerden habersizmi yoksa farkındada mudahale etmiyo anlayamadım bu kadarda iyi niyet olmazki canım

adnan giderken kimse necisin demiyo....

behlül giderken evin bütünn kadınları camda.....ne vaarssaaaa..töbe töbeee...kaydirigubbakcemile4

22. Bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x8g59f_ayki-memnu-22bolum-fragmanifragdyzy_shortfilms[/dailymotion]

bu arada bihterin elbisesi çok güzelmiş...fragman dikkatımı çekti...)..

bu bölüm hep aglamayla çekecek herkes aglıyo...........

nihal çok kısa ama güzel kızz...
kıyafete gelince mahsus öyle giydiriyolar...
ilerde sşık giyecek bende en çok şunu merak ediyorumm..
bihterle böyle bir aşk yasıyan behlül nihale nasıl aaşık olacakk..

abes kaçmazmı öyle güzel bakışmalar fln....?

Evet canım şimdi nihali çocuksu gösteriyorlar giyim kuşam hal hareket.
Ama ilerde giyimi kuşamı oturup kalkması değişecek. Veee behlül nihale bağlanacak.
Ne kaaa güzel ve alımlı olcak bakıp görcezzz artık.
:delphin:

ben nihalle yakıştırmıyorum behlülü..

ama nihal güzel kız tatlıç kız ama behlül abi kardeş gibi duruyolar...

bihterle daha çok yakşıyolar..kaydirigubbakcemile4

sesli fragman çıktı..behlül bihtere üstü kapalıda olsa aşkını itiraf ediyo...

bihter adnana öpüştüklerini söylücek gibi oluyo ama söylemicek..sanırımm....behlülle biz diyo fragman orda bitiyo...kaydirigubbakcemile4

firdevs hanım herşeyi anlıyor bence biliyor ve bu yasak aşkı ilk öğrenende o olacak ama bişey deyemez çünkü adnan beyin evinde yaşıyor ve adnan beyden ayrılmak istemez onun himayesinde kalmak isterbihter bu suçluluk duygusunu romandada yaşadı ama romanda behlülbihter öpüşmekten ziyade daha ileriye gitmişlerdi dizide yavaş işleniyor...ama romanla aynı gidiyor yasak aşkta yakında başlar fazla uzun sürmez bence yarım sezon boyunca bize behlülbihter saklambaç oyununu göstermezler herhalde

Lastik gibi uzatmasınlarda ne yaparlarsa yapsın senaristler.
Bence bu gibi yapımlar aslına yani romanlara sadık kalmalı.
Reytingler yüksek diye cılkını çıkarıyolar.
Umarım bu dizinin başına da gelmez böyle bişiy.

eee Allah için behlül debehlül yani...
Allah boy pos vermiş maşallah..
kendine baktırıyor yani...

behlül aslında yakışıklı deil...çok sarı......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sedace çekici yoksa sarı bişey yani.........kaydirigubbakcemile3

Lastik gibi uzatmasınlarda ne yaparlarsa yapsın senaristler.
Bence bu gibi yapımlar aslına yani romanlara sadık kalmalı.
Reytingler yüksek diye cılkını çıkarıyolar.
Umarım bu dizinin başına da gelmez böyle bişiy.

ewet canım sana katılıyorum..

reytık için romana sadık kalmaya bilirler seyircinin istegine baglı buda..aslında....-tatlicadiarzu-

Bir kere denk geldim bu diziye..
Zaten hiçbir diziyi sürekli izleyemem ben neyse.

Ne o kızın adı, Bihter evet..Yapmacık geliyor zaten o kız bana..:dilcikar:

Kocasının adı neydi Arslan Bey, torunu gibi duruyor Bihter yanında.Hiç yakışmıyorlar:1closedeyes:.Ne o öyle hiç hoşlanmadım..

Saçma...En son sahnede de öptü ya Düldül onu..:1closedeyes:
İnsan kocasının yeğeni tarafından öpülecek de, öyle put gibi kalacak..:1closedeyes:

Neyse size iyi yorumlar..

Back
X