Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bu dizideki favorim firdevssss..
kendinden okadar emin ve de okadar güçlü bir kadın kikim ne dersin hiçbirşeyi takmıyor..
dünya resmen kendi ekseni etrafında dönüyor..
pek fazla seveni yok aslında ama zaman zaman onun gibi olmak gerekiyor şu dünyada..
sadece kendi için yaşıyor birtek kendini umursuyor sanki..
bu arada nihanın bu dizideki hali ne ya..
bende onun tarzını sevmiyorum..
aslında güzel birkız ama gencodaki tarz ona çok daha yakışıyordu..
tabi bu dizideki roluyle o tarz giyenemez ama kıyafetleri hiçhoşuma gitmiyor..
ya birde boyu acayip kısa farkettinizmi..
ama yüzü çok güzel...
nihal gerçekten de boy olarak çok kısa ve yürürken çok tuhaf oluyor...gögüs bölgesini çok ileri itiyor..sopa yutmuş gibi....delikafadulden ama yüzü güzel...
bihter'e gelince o kadar makyaj,saç ve kıyafet bizde de olsa aynı olur herhalde..bi bölümde normal makyajsız hali vardı deniz kenarında yürürken o zaman farkettim makyajın ne kadar farkettiğini...eşofman falan vardı üzerinde saçlarıda sıradan bir şekilde yukarıdan topluydu,hatırlayanlar olmuştur...peyker ve deniz benim favorim...
evet nihal yüzden güzel ama boyu kısa kalıyo birde behlülün boyunu düşünün behlül giderken hepsi camlarda doğru nihal bi taraftan bakıyo bihter bir taraftan firdevs hanımda kızını takip için bakıyo adnan beyde çok iyi niyetli başına geleceklerden habersizmi yoksa farkındada mudahale etmiyo anlayamadım bu kadarda iyi niyet olmazki canım
nihal çok kısa ama güzel kızz...
kıyafete gelince mahsus öyle giydiriyolar...
ilerde sşık giyecek bende en çok şunu merak ediyorumm..
bihterle böyle bir aşk yasıyan behlül nihale nasıl aaşık olacakk..
abes kaçmazmı öyle güzel bakışmalar fln....?
Lastik gibi uzatmasınlarda ne yaparlarsa yapsın senaristler.
Bence bu gibi yapımlar aslına yani romanlara sadık kalmalı.
Reytingler yüksek diye cılkını çıkarıyolar.
Umarım bu dizinin başına da gelmez böyle bişiy.