Aşk-ı Memnu Kanal D

ben kitabı okudumm inanın izlerken kitap aklıma bile gelmiyor okadar farklı yanii.... o kitabı baz alıp temel direklerinni üzerine bambaşka bir dizi senaryosu yazılmış die düşünüyorum tabi bu benim bakış açım...a.s.

eğer öyleyse çok sevindim çünkü sonunu tahmin etmek hoş olmazdı
bide behlülün nihale aşık olması ve bihterden sıkılması da güzel olmaz
umarım farklı bir senaryo yazarlar ve bihterle behlülü ayırmazlar delikafadulden

behlülün bihterin parfümünü koklaması çok hoştu
kıvanç gerçekten çok başarılı ve etkileyici bir oyunculuk sergilemiş
hissettiği duyguları bende hissettim resmen :asigim:
ayrıca behlülün evlenmeye karar vermesi sadece nihal ve bihteri uzaklaştırma amacı taşımıyor bence kendi duygularından kaçmaya çalışıyor behlül
başka bir kadınla bir hayat kurarak kendi kendine bihteri sevmediğini ispatlamaya çalışıyor

güzel dizi yaa
behlül garibimm amcasına ayıp olmasın diye kendini frenlemey calısıo ama bihter pek bi fena yaa klava:
elif e de sinir oluorum benklava:

papatyam elif çok karaktersiz biri
nasıl oluyorda hala behlülü kabul edebiliyor anlamadım
behlülün telinde başka bir kızın msjını yakalayıp kendi ayrıldı
sonra kendi arayıp özür diledi tekrar barışalım dedi
ilerde tüm yaşayacağı hayal kırıklıklarını hakediyor bence

izledim

çok karışık yaf kimin kimden hoşlandığı belli değil...=) tabiki şaka yapıyorum ama olaylar çok durağan mesela bir bölümde yaşanması gereken olay bana göre son 5 dakikada yaşandı..

behlül elif'i kullanıyor ve aklınca bihtere acı çektirmeye çalışacak..ve tabiki yavaş yavaş behlüle karşı ümtlenmeye başlayan zavallı nihal'e olacak..mübarek dallas gibi..=)

firdevs çok komik yha onu izlerken çok eğleniyorum... torununu sevmeye giden amcamızı görünce verdiği ilk tepkisi çok komikti..=) entrika nebahat çehreye çok yakışıyor çoook=)

bu arada ufak bülenti de çok seviyorum.=) normalde ufak erkek oyuncular bende antipati uyandırır ama bu çocuğun afacan hallerini çok seviyorum..bu bölümde ablasına dediği "behlül sen ağlama diye senin en güzel olduğunu söylemiştir lafına çok güldüm"...

matmazel'in bile bir zamanlar sevdiği olmasına şaşırdı behlül :S neden yaf olamaz mı onunki can değilmi..ama belliydi o kadının öncelrde canını derinden yaralayan bir olay yaşadığı..umarım o adama geri dönmez deniz..

bir dahaki haftayı merakla bekliyorum çok heyecanlı yerde bitti

evt körü körüne aşık ve grursuz elif sıradn bi tip behlül ondadnda sıkılır yakında..-tatlicadiarzu-

bende bülenti çok seviyorum acayip sevimli bir karakter
nihalden de hiç ama hiç hoşlanmıyorum soğuk ve uyuz

ay evet yaa hele arabaya carpmstı yaa daha bi gıcık olmustm

benimde içimden bişeyler koptuu gittiiiiiiiii
canıııııııııııımm araba yaaa

ben şöyle düşünüyorum
şimdilik ara konularla işleniyor dizi elifbehlül evlilik konusu vb.
dizi 2 sezon sürecek büyük ihtimalle şimdi yasak aşk başlasa halk 1.5 sezon yasak aşkı izlicez ve izleyici sıkılacak
bu yüzden de önce nihalbehlül aşkı izlenecek ama şimdi tabi elifbehlül evlilik kararı gibi ara konular işleniyor bu da normal
dizi 2. sezonda belkide yasak aşk vegerçek aşk birlikte yürüyecek nasıl olacaksa artık

anacım elife ne acıyacaz salak karaktersiz bir kız
olan caaanım arabaya oldu pert oldu araba :roflol:
bihter behlül ilişkisinin tamamen başlaması sezon sonuna yakın tarihler olabillir
juliet dediğin gibi canımcım şimdilik geçiştiriyorlar yani zaman dolduruyorlar
araya da tansiyonu yükseltecek durumlar serpiştiriyorlar
asıl heyecan sezon sonuna doğru bence :jeyyar:

elif napsın kız herşeye rağmen körkütük aşık kız napacağını şaşırdı guru murur kalmadı aşkından bende güzel olmasına rağmen elif i çok itici buluyorum

19. Bölüm Özet

Bihter, ilk yanlış adamını atıyor

Behlül ve Elif’in evlilik kararı tüm aile için sürpriz olur. Bihter gündeme oturan haberle ilgili gerçek hislerini saklarken, bu durumu kaldıramayan Nihal’in tepkisiyle evde büyük telaş yaşanır.
Bu olay Firdevs Hanım ve Bihter arasındaki hırs savaşını da tetikler. Bihter, Nihal’in yaşadığı hayal kırıklığından ötürü Firdevs Hanım’ı suçlarken, Firdevs Hanım, kimsenin göremediği gerçekleri ilk defa tüm çıplaklığıyla Bihter’in yüzüne vuracaktır. Bihter söyleneni inkâr etse de, yüreği onu yasağın içine çeker.
Adnan Bey ve Bihter’in, çocukları da alarak çıktıkları tatilin ilk durağı Uludağ olacaktır. Nihal ve Bihter, Behlül’den uzak kalacakları için memnundurlar. Huzurlu başlayan tatil, Behlül’ün sürpriziyle devam eder. Hiç ummadığı bir anda köşeye sıkışan Bihter, Behlül’le ilgili ilk yanlış adımı atar.

ya o manyak bihter behlül gibi onun odasına girdi parfümünü kokluyodu
sonra şişeyi m kırdı nedir reklamda herkes ne bu koku diyip duruodu
yoksa bunlar uludağda kar savaşı yapıp yerlerde yuvarlanırken yuvarlanmaya ek bieşy mi gerçekleşti acaba

herşeyin başı bihter
o küçük f..... behlülü başta çıkarmak için elinden geleni yaptı ve sonunda buldu belasını
adam hala ayrı durmak istiyor ama bihter dibine sokuluyor iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…