biz bihterin yaptığı doğru demiyoruzki :sm_confused: öyle bi kelime kullandığımızı hatırlamıyorum.ama bu kadarda yüklenilmez yani.zaten o yaptığı yanlışın farkındaydıki behlüle kaçalım dedi adnana daha fazla zarar vermek istemiyorum dedi.ama behlül parayı bırakıpda kaçmadı.hep cebini ve zevkini düşündü.üstelik bihter çok genç hata yapabilir ama adnan kaç yaşında adam hala insanları tanıyamamış
siz ciddi ciddi gerçekmiş gibimi konuşuyosunuz dizi hakkında hemde sonunun nasıl biteceyini bilirken
siz ciddi ciddi gerçekmiş gibimi konuşuyosunuz dizi hakkında hemde sonunun nasıl biteceyini bilirken
tum sulaleyi behlulmu yakti bihtermi acaba?
kendi kardesini satan bir kadin guzel bir yuvayi bozan bir kadin bihter!hic cekinmeden yuzsuzlukle iffetsizce ortalarda dolasip ona buna utanmadan camur atan bir kadin bihter.kendi hemcinsini kucuk goren ve asagilayan bir kadin bihter.aldatan bir kadin bihter!
yine bihter sirnasiyor behlule ne azgin ne abaza bir kadinmis bunun atesini tum istanbul itfaiye teskilati gelse yine sonduremez.
tatlım emin ol kimse bunların ilişkisini alkışlamıyor. ikisinin de haklı yanları da var haksız yanları da. bir günah keçisi arayışında da değiliz..
ama benim şahsi kanaatim behlül bihteri aşık etti kendine. behlül bihteri baştan çıkardı. gündüzleri izliyorum eski bölümleri ve bu düşüncem daha da sağlamlaşıyor.
bihter kaç kere herşeye arkasını dönüp gitmek istedi bu rezaleti içi kaldırmadığı için. ama behlül amcasının sunduğu hayattan vazgeçemedi.
biz bihterin yaptığı doğru demiyoruzki :sm_confused: öyle bi kelime kullandığımızı hatırlamıyorum.ama bu kadarda yüklenilmez yani.zaten o yaptığı yanlışın farkındaydıki behlüle kaçalım dedi adnana daha fazla zarar vermek istemiyorum dedi.ama behlül parayı bırakıpda kaçmadı.hep cebini ve zevkini düşündü.üstelik bihter çok genç hata yapabilir ama adnan kaç yaşında adam hala insanları tanıyamamış
:içelim:
bunu bilmiyor olamazsınnn...nasıl bitecekmiş :sm_confused:
vereliniortakbencede böyle...benim gözümde bihter aşıktır, behlül zevk düşkünüdür. aşk için eşini aldatmak elbette ki affedilebilir bişey değil ama insan oğlu şaşar beşer.
vereliniortak bencedebihter uçrukuruna düşkün olsaydı sadece behlülle değil bi çok kişiyle yatardı.ama behlül gerçek anlamıyla çapkın,uçkuruna düşkün bi erkek.sırf bihtere kızdık diye bi erkeği savunamam.kadın dediğin hemcinsine sahip çıkar.buda benim düşüncem.:1closedeyes:
vereliniortakbencede..biz bihterin yaptığı doğru demiyoruzki :sm_confused: öyle bi kelime kullandığımızı hatırlamıyorum.ama bu kadarda yüklenilmez yani.zaten o yaptığı yanlışın farkındaydıki behlüle kaçalım dedi adnana daha fazla zarar vermek istemiyorum dedi.ama behlül parayı bırakıpda kaçmadı.hep cebini ve zevkini düşündü.üstelik bihter çok genç hata yapabilir ama adnan kaç yaşında adam hala insanları tanıyamamış
behlül bilmiyomu melih takımını, ne diye yaklaşıyo peki bihtere ayrıca fitili ateşleyen behlül bunu göz ardı etmeyin.birde bu ihanet harici behlül zaten beş para etmeyen zavallı bi insan amcasının sırtından geçinen asalak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?