Aşk-ı Memnu Kanal D

Fragmanı şimdi izledim.

Nihal üzüldükçe ben nasıl da seviniyorum sositososito

Behlüle paşa paşa kendini teslim etti bir de yalancı diye yüzüne fotoları fırlatıyor

Daha yeni başlıyor nihal hanım...Bu daha başlangıç çok üzülcen çookk

o kiz akrabasi yada dost'arkadas gibi biri olabilir.
evlilik arefesinde boyle bir yanlis yapacagini zannetmem behlulun.

o kiz akrabasi yada dost'arkadas gibi biri olabilir.
evlilik arefesinde boyle bir yanlis yapacagini zannetmem behlulun.

Ya zaten behlül birşey yapmadı ki...

Firdevsin planı dahilinde yürüyor herşey.

Bihterle firdevs plan yapıyorlar behlülle nihali ayırmak için.

Bir sonraki hafta da nihal yüzüğü atıyor nişan bozuluyor.

eğer senaristler sonunu değiştirmezlerse;
bither nihalin anlamasını sağlıcak
bitherle behlül hesaplasırken nihal duyucak ve merdivenlerden dusucek
adnan kosup nıhalı yatagına cıkartcak
behlul evı terkedıcek
beşir adnana herseyı anlatıcak
fırdevs buarada ayaga kalkamıyordu yatalaktı
bıhter adnanın sılahını alıyor
yatakodasına gıdıyor
adnan sılahı aldıgını anlıyor
kapıya gıdıyor bıhter ac ac dıye bagırıyor
bıhter kalbıne dayıyor sılahı ve ıntıhar edıyor

:sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:behlül gerçekten çok karaktersiz biri bihteri elde etti sonra baktı herşey ortaya çıkıcak pişman oldu nihalle olmakta işine geldi resmen bihtere çekti hemen resti zaten belliydi baştan hep korkuyodu ödlekalsanaalsanasmile adamın hem kızını hem karısını yoldan çıkardı sempatiksalakcinni tabi mal mülk kız fıstık gibi bihtere utanmadan bide dönme diyor rahat rahat amcasının imkanlarından faydalansın diye gerçekten ben bile artık uyuz oluyorum ona ama behlül GERÇEKTEN ÇOK EVCıMEN GÖZÜ EVDEN BAŞKA BıRıLERıNı GÖRMÜYOR:roflol:

kaydirigubbakcemile5katıldım gitti arkadaşımm..

evcimennnn behlül efendüüü heee sırnaşık şey

Son düzenleme:
Sapık dizinin neyini begeniyorsun anlam veremiyorum bir türlü.........

bizde sapığız zaten sempatiksalakcinnisapıııkkk kih kih kih biz çok beğenyoruz bihterle behlül hep böyle kapı arkasında sevişsinşakkıdıkafamçokkarıştı zevk lıyoruz biz hi hih ihi bence kaç burdan kaç sanada bulaşır :jeyyar:Çok üzgünüm çoookhemen çıkış yappp bak yoksa sende bihter olursun bakkk böööööööööööööööööödelikafadulden:roflol::sm_cool:

allam ya artık bu son cvp vermeyeceğim bunlara yaaaaa..kardeşim sapık dizi ise senin burda ne işin var ya..hiç kolay bişey değil yani kadınlar kulübüne giripte aşkı memnu sayfasını bulmak...yani özellikle araman lazım ki bu sayfaya ulaşasın..demeki sende bir aşkı memnucusun....Şenizlülülülülülüolumunekankayizsmilelaelaelaelaelae

delikafaduldenben çokkk seviyorum bu diziyiii vee bitmesinn sakkkkınnn diyorummm:lepi:

:dance::roflol:delikafaduldenalkisalkisalkis
ay ben bu sabah çok güldüm başıma bir gelecek var...

ıyy artık bıhterdende fırdewstende nefret edıyorum ne cırkefler.yoreoglu takımı zıyagıllerı batırdı resmen.fırdews ne yapmaya calısıo anlamıorum tabı kadın tecrubelı kendısınde deneyıp test etmıs nerde ne yapcagını bılıo.ne ırenc bıse madem aldattın bunu annenle nasıl paylasırsın yaa.annesıde suan bıhtere yardım etmekle en az onun kadar hatalı.

okuduğum en güzel yorumlardan bi tanesi daha.kaydirigubbakcemile5

Reyting kaygısı yüzünden yeni projelere yanaşmayan Kanal D, Ali Eyüboğlu'nun yazdığına göre yayında olan hiçbir dizisini bitirmeyecek.

Türkiye'de en çok izlenen dizilere sahip olan Kanal D, bu sezon biteceği açıklanan "Aşk-ı Memnu" ve "Yaprak Dökümü"nü bile bitirmiyor. ıki dizi haricinde, polislerin yaşamını anlatan uz...un soluklu "Arka Sokaklar", Orhan Kemal'in ölümsüz eserinden uyarlanan "Hanımın Çiftliği", gençlik dizisi "Kavak Yelleri", komediye yeni bir tat katan "Geniş Aile" ve taksilerin yaşamını konu alan "Akasya Durağı" yeni sezonda yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında olacak.

(alıntı)

buyrunnnnnnnnn behlül nihalle kozmik beden temizliğine doğru yol alıyor arındım arındım diye diye kandırıyor pıtırcık nihali ama baklaım arınacakmı yoksa batacakmı? her bölüm dahada batıyor hala mutlucuk oyunları oynuyo deli ediyor beni o halleri ama en çok sevdiğim halide şu uykudan saç baş dağınık kalkması bi insana miskinlik hali bu kadar yakışır:jeyyar: yinede unutmamak lazım behlül tabikide karaktersizalsanaalsanasmile

fragman süper ...
ikoncn ın yorumu da süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…