vereliniortakolumunekankayizsmileçok doğru dediklerin.behlül firdevsin erkek hali.ve hiçte yaptıklarından pişman değil,pişkin pişkin amcasının yüzüne bakabiliyor.esas beni üzen biz kadınların erkekleri üstün görmesi,elinin kiri diye yaklaşması.burda bazıları bihtere çok büyük hakaretlerde bulunuyorlar.bi bayanın ağzına hiç yakıştıramıyorum ben.bu topik aşkı memnu topiği değil bihtere kin gütme topiği oldu malesef.:umursamaz:
firdo ayirma konusunda hain olamaz..asil behlül hain ve sahtekar,,, ayirirsa nihale iyilik yapar. karisini koynuna al bide yetmez, kizini koynuna al..behlüle sabah aksam küfür etsem azdir.
daha sık gelsene bu topiğe LOCA'mmkaydirigubbakcemile5
aynı düşünüyoruz arkadaşımm behlül konusunda..a.s
pis behlülalsanaalsanasmile
gelirim kız gelmemmi :1hugerşembe günü izleyememiştim bugün netten izledim,ve yaptım yorumlarımı biraz geç oldu ama geldim.
yorumun süper kaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn
YAREBBİM BÜYÜK GÜN BU GÜN!!!!
HAYDİ FİRDO HAYDİ FİRDO HAYDİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİalkisalkisalkis
süpersin yaaaa...
ama sadece bihter ölmesin ya ..
zaman herşeyinm ilacı derler behlül 5 aya yok yok 3 aya yok ya 1 ya unutur olanları beee...
nihal firdonun dolduruşuna gelip behlülden ayrılmaz bence.
zor bulmuş bırakır mı
firdo diyorya behlül bu isi belli olmaz
iste haziladigi planin temellerini atiyo
firdo,behlülün eski sevgilisini ayartir kesin,,, oda intikam almak icin can atiyordur behlülden,,,
behlülü bulusmaya cagir kesin,,, sonrada ickisine bisey atip, yataga atar behlülü nihoaaaa nihoooaaa ay ne heyecanli
sonrada gazetecileri arar firdo,, bastirir bi güzel paparazilere,,,,ooooohhhhh gelsin gazeteler,,,,, gelsin dergiler,,,,, boy boy nisanlisini aldatti diye basliklar oooooohhh firdo isini biliyo...
ne olurdu allam su firdo kadar becerikli olsaydim,,,bana kötülük edenlere bende bisi yapabilseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?