Aşk-ı Memnu Kanal D

daha sık gelsene bu topiğe LOCA'mmkaydirigubbakcemile5
aynı düşünüyoruz arkadaşımm behlül konusunda..a.s

pis behlülalsanaalsanasmile

firdo ayirma konusunda hain olamaz..asil behlül hain ve sahtekar,,, ayirirsa nihale iyilik yapar. karisini koynuna al bide yetmez, kizini koynuna al..behlüle sabah aksam küfür etsem azdir.

yorumun süper kaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn

daha sık gelsene bu topiğe LOCA'mmkaydirigubbakcemile5
aynı düşünüyoruz arkadaşımm behlül konusunda..a.s

pis behlülalsanaalsanasmile

gelirim kız gelmemmi :1hugerşembe günü izleyememiştim bugün netten izledim,ve yaptım yorumlarımı biraz geç oldu ama geldim.

kızlar dün firdo tak tak diye anlatmadı tabii herşeyi.kenan çıkıştırdıkça uzun uzun dolandıra dolandıra anlattı.behlül şöyle olucak adnan böyle olucak ,yasa aşk ortaya çıkacak gibi bi şey demedi.normalde yasak.sadece dikkatimi çeken bihter intihar edecek evet son bölümde intihar etmesi gerek yoksa intihar edip 2 bölüm felan uzarsa olmaz sonu böyle bitmeli felan dedi.kırıta kırıta.

bu arada firdo yılmaz güneyle bi sene evli kalmış.nikaha giderken yılmazın başka bi kadınla beraber olduğunu ve o kadının 4 aylık hamile olduğunu öğrenmiş.yıllar sonra evlenmiş ama oda 1 sene dayanmış.

herseyi firdevs baslatti ve o bitirecek,, dizinin can damari firdevs sengözlerimebaksanabi

yavrum firdevs kim tutar seni yarin aksami iplen cekiyik göster hünerleriniguclubacismile

mevcancım ağzına sağlık valla keyifle okudum yazdıklarını :)
bu sezon bitiyor olması şaşırttı beni yaprak dökümünü bu kadar uzattıklarından sonra akşı memnuda devam eder diyordum...
final güzel olcak izlemeye değer...

bir aşku memnuniyetsiz gecesi dahaaa:lepi:

son gelsin artık o bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...pihter evdeki tabancaylamı intihar edecek acaba?...
pehlülde kaçacak...ama madem çok meraklı bu senaristler eserleri değiştirmeye.. sonuda
biraz değiştirseler hem behlül hem de pihter ikiside intihar etsin...behlül yaşayıp napcak
bu vicdan azabıyla.. gerçi ikiside alışık bu halde yaşamaya herkesin yüzüne rahatça bakmaya...
zaten olay öğrenilmese pihter de intihar etmezdi ..ona göre herşey aynı devam etsin normalmiş gibi o hem behlülü
hem ednanın idare etsin giyinsin süslensin ve çemkirsin kadının hayatı bunlardan ibaret..

YAREBBıM BÜYÜK GÜN BU GÜN!!!!
HAYDı FıRDO HAYDı FıRDO HAYDıııııı
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞıMDııııııııalkisalkisalkis

YAREBBİM BÜYÜK GÜN BU GÜN!!!!
HAYDİ FİRDO HAYDİ FİRDO HAYDİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİalkisalkisalkis

süpersin yaaaa...
ama sadece bihter ölmesin ya ..
zaman herşeyinm ilacı derler behlül 5 aya yok yok 3 aya yok ya 1 ya unutur olanları beee...

süpersin yaaaa...
ama sadece bihter ölmesin ya ..
zaman herşeyinm ilacı derler behlül 5 aya yok yok 3 aya yok ya 1 ya unutur olanları beee...

yok canım yeni bir hatun görene kadar diyelim şuna yani bir bilemedin iki güne unutur kaydirigubbakcemile3

firdo diyorya behlül bu isi belli olmaz
iste haziladigi planin temellerini atiyo
firdo,behlülün eski sevgilisini ayartir kesin,,, oda intikam almak icin can atiyordur behlülden,,,
behlülü bulusmaya cagir kesin,,, sonrada ickisine bisey atip, yataga atar behlülü nihoaaaa nihoooaaa ay ne heyecanli
sonrada gazetecileri arar firdo,, bastirir bi güzel paparazilere,,,,ooooohhhhh gelsin gazeteler,,,,, gelsin dergiler,,,,, boy boy nisanlisini aldatti diye basliklar oooooohhh firdo isini biliyo...

ne olurdu allam su firdo kadar becerikli olsaydim,,,bana kötülük edenlere bende bisi yapabilseydim...

Son düzenleme:

hayal dünyan pekde genişmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…