Aşk-ı Memnu Kanal D

Sesli fragmanı izledim;

Firdo Bihtere "bu evden başın önünde çıkmayacaksın" dedi. Doğru zaten çıkamayacak intihar edecek.

70. Bölüm Özet

Adnan ile Bihter arasında yeni gerilim

Adnan, Bihter’in kürtaj yaptırdığını öğreniyor ve ikili arasında yeni bir gerilim yaşanıyor. Bihter’i ilk kez bu kadar çaresiz gören Firdevs Hanım, Behlül’le Nihal’in evliliğine engel olmaya karar verir. Oyununu başlattığı gibi bitirecektir. Ancak karşılığında Bihter’in elini kolunu bağlayan bir şart koşar. Bihter annesinden aldığı cesaretle toparlanmaya başlar. Ama Adnan, Bihter’in bebek aldırdığını öğrenir. Bu durum Adnan’la Bihter arasında onarılmayacak bir hasar daha oluşturur. Behlül’ün, Bihter’le amcası arasındaki huzursuzluğun giderek büyüdüğünü görmesi, onu Nihal’le giderek daha çok yakınlaştırır. Ama Bihter’e verdiği sözle ilk günden harekete geçen Firdevs Hanım, Nihal’i usulca etkisi altına almaya başlamıştır. Öte yandan Matmazel ve Arsen Hanım’ın bu evlilik üzerindeki soru işaretleri hala sürmektedir. Firdevs’in planlarından haberi olmayan Arsen Hanım, bu evliliği geciktirmek için çabalamaya başlar.
Beşir’in hastalığı giderek kötüleşmektedir. Durumunu herkesten gizleyen Beşir, iyileşmek için hiçbir çaba göstermeyerek adeta intihara doğru sürüklenmektedir. Hastalığı ile ilgili bütün kanıtları ortadan kaldırırken, yasak aşkın deliliyle bir kez daha karşılaşır.

ah beşir ah, demek halen kanıtları var elinde
en azından bihter şu mutfak takımını evden kovarken kullansaydı
ya da tehdit etseydi ya bihteri :oklava:
gerçi bihter artık herşeyi göze aldı, tek istediği behlül
kavuşamayınca da ölüme kadar götürecek işi kafamçokkarıştı

son 8 bolum mu kaldı yanı bu kadar ızlenen bır dızıyı tadında bırakmaları cok ıyı oldu sastımda dogrusu umarım uzatmazlar ..

70. Bölüm Özet

Adnan ile Bihter arasında yeni gerilim

Adnan, Bihter’in kürtaj yaptırdığını öğreniyor ve ikili arasında yeni bir gerilim yaşanıyor. Bihter’i ilk kez bu kadar çaresiz gören Firdevs Hanım, Behlül’le Nihal’in evliliğine engel olmaya karar verir. Oyununu başlattığı gibi bitirecektir. Ancak karşılığında Bihter’in elini kolunu bağlayan bir şart koşar. Bihter annesinden aldığı cesaretle toparlanmaya başlar. Ama Adnan, Bihter’in bebek aldırdığını öğrenir. Bu durum Adnan’la Bihter arasında onarılmayacak bir hasar daha oluşturur. Behlül’ün, Bihter’le amcası arasındaki huzursuzluğun giderek büyüdüğünü görmesi, onu Nihal’le giderek daha çok yakınlaştırır. Ama Bihter’e verdiği sözle ilk günden harekete geçen Firdevs Hanım, Nihal’i usulca etkisi altına almaya başlamıştır. Öte yandan Matmazel ve Arsen Hanım’ın bu evlilik üzerindeki soru işaretleri hala sürmektedir. Firdevs’in planlarından haberi olmayan Arsen Hanım, bu evliliği geciktirmek için çabalamaya başlar.
Beşir’in hastalığı giderek kötüleşmektedir. Durumunu herkesten gizleyen Beşir, iyileşmek için hiçbir çaba göstermeyerek adeta intihara doğru sürüklenmektedir. Hastalığı ile ilgili bütün kanıtları ortadan kaldırırken, yasak aşkın deliliyle bir kez daha karşılaşır.

evet öğrenmiş adnan bilmiyorumkismile

yyaa kızlar eski bölümlere dönüyomuş gibi bi yorum yapmak istemem ama bu bihter hiç acınacak bi kadın değil ya.
eski bölümlerin birinde bihter karısı daha çok yeni evli matmazelle falan arasında herhangi bir musibet yok.
nihalin odasını değiştiryor hatırlarsınız.nihal olaya haklı olarak tepki gösteriyor. matmezelde sırf bihterin morali düzelsin diye ben nihalle konuşurum falan diyor kadıncaz sırf bihter karısı rahatlasın diye.
bihter karısı ne yapıyor biliyormusunuz?dalga geçer gibi çok rahatladım diyor.
zavallı matmazel çok üzüyorum kadına.bu bihter karısı hertürlü kötülüğü hakediyor pis kadın

bihtere tamam onları ayırıcam ama sende behlülü unutucaksın ve adnandan ayrılmayacaksın diyecekmiş.
behlülün eski sevgilisine ulaşıp bunları buluşturacakmış ve bunu nihalin görmesini sağlayacakmış.
dizi bu sezon sonmuş çünkü konu çok kısırdöngü dedi.artık adnana bu kadar saf olmasın diye tepkiler başladı dedi.
bihter son bölüm intihar edicekmiş.
behlülle bihterin aşkı tamamen tenseldi ama bihter behlüle zamanla aşık oldu behlül ise olmadı dedi.behlül ilk başta nihale vicdanı için yaklaşmış ama zamanla gerçekten aşık olucakmış.çünkü playboy gibi yaşayan bi genç nihalin saflığına aşık olacak dedi.bihter zamanla gerçekten behlülün nihale aşık olduğuna inanıp çok acı çekerek intihar edicekmiş.

ayrıca yaprak dökümüde uzatılmış.
bu arada dizide firdoya genç sevgili yazılmış ama firdo kabul etmemiş bide sanırım firdo evlenmeyecekmiş bihter intihar edecek ve anne olarak hayatı boyunca yanlız acı çekerek yaşayacakmış.

eeee behlül ne olacakmış peki pişkin pişkin hayatına devammı edecekmiş -tatlicadiarzu-

lütfen canım
ilk önce behlül bihtere yanaşdı
ateşle oynuyorumlar falan
behlül kendi nişanında yalvardı bihtere falan
ha kadın soradan zıvanadan çıktı o ayrı
ama bi suç varsa bu birlikte yapıldı
yani bihter sadece kocasını aldattığı için suçlu
ama behlül
hem amcasına olan vefa borcunu karısını götürerek ödedialsanaalsanasmile
hem amcasını aldattı
hem de bunca şeyin üstüne amcasının kızını alarak bi de onu tekrar can evinden vurdu
hem de en büyük ihaneti aslında nihale yaptı
zavallı kız(gelçi hiç hazzetmem kendisinden)şu an nası bi yaratıkla evlenmek üzere olduğunu bile bilmiyo
babasına boynuz takan adamla nişanlı
la bu kadar şeyi bi dizi için mi yazdım şimdi
Allah benim müstakımı:roflol:

benim bişey yazmama gerek kalmamış aynen böyle düşünüyorum.alkisalkisalkis

kim ne derse desin en büyük suçlu behlül' den başkası değil.. onu büyütüp bu vadeye getiren amca dediği adamın karısına göz koyup onu ilk ayartmaya çalışan kendisi...üstelik ednan ona o kadar çok güveniyorki evini,malını mülkünü herşeyini ayaklarına sermiş..ama o ne yaptı yengesini öyle böyle kendine aşık etti..kendininde bihteri sevdiğine inandırdı.. sonrada iş ciddiye binince kıvırmaya başladı..önüne nihal sunuldu oda hayır demedi..bunca sene kardeş gibi büyüdüğünü nihali öyle gördüğünü söylüyordu..iş çıkarlara gelince kardeş,yenge onun için önemsiz kavramlar haline geldi..hayatına giren bütün insanların hayatlarını mahfedip,kırdı yıktı geçti...şimdide hiçbirşey olmamış masum yeğen rollerine girdi..firdevs hanımı para için herşeyi yapar diye sevmiyordu peki ya kendisi ne için nihale yaklaştı bu kadar..behlül menfaatçi değilmi şimdi söyleyin bakalımalsanaalsanasmile...olan bihtere ve nihale oldu..bihter kocasını aldattığı için suçlu ama en azından sevdiği için bunun pişmanlığını yaşayıp kaç kere ayrılmak istedi ednandan...peki ya behlül ne yaptı?hiç birşey:umursamaz:...bihter ihanetini bedelini kat kat ödüyor ..behlülse yaptıklarını unuttu yeni bir sayfa açtı nihalciğiyle...:olmaz:

vereliniortakolumunekankayizsmileçok doğru dediklerin.behlül firdevsin erkek hali.ve hiçte yaptıklarından pişman değil,pişkin pişkin amcasının yüzüne bakabiliyor.esas beni üzen biz kadınların erkekleri üstün görmesi,elinin kiri diye yaklaşması.burda bazıları bihtere çok büyük hakaretlerde bulunuyorlar.bi bayanın ağzına hiç yakıştıramıyorum ben.bu topik aşkı memnu topiği değil bihtere kin gütme topiği oldu malesef.:umursamaz:

Back
X