yenGEnC
@Velvette
Lyanna Mormont
Sizlerin yorumlarınızı özellikle okumak isterim hatunlar.
Valla etiketlenmisim ama hic benlik bir konu degil.
sadece su 3 ornegi vermek istiyorum;
Benim cift olarak tanıyıp sevdigim iki arkadasim var. Biri baska bir kisiyle daha konusmaya baslamis. Ona da demis ki: yaa isle ilgili de bu telefonu kullanıyorum. Online gorunce yaziyorlar vs. Uyuz oluyorum whatsappa. Herkes her an yazma hakki buluyor. Sevmiyorum falan. Gel biz senle kakaotalk (mi ne) indirelim. Boylece yeni flortuyle sabah aksam baska uygulamadan konusurken sevgilisi de "ayy son gorulmesi hep konuştuğumuz saat" deyip mutlu oluyordu.
Ornek iki: yurtdisinda tanistigim-biraz flort ettigim-gunlerce birlikte takildigim biri vardi. Instagramdan falan da eklesmistik ilk gunden. Meğer ara ara resmini paylastigi kiz onun baska ulkedeki sevgilisiymis. Alfabesini ve dilini bilmedigim icin ve resimler sarmasdolas olmadgi icin hic farketmemisim bile. Gittigi ülkeden sevdigi anlastigi biri sanmistim. Sonradan cocuk benden ona yol olmayacagini anlayinca biz arkadas olduk,ulkeme falan geldi birkac defa. Meger kizla yillardir beraberlermis. Hatta kiz simdi onun yanina tasindi.cocugun da En buyuk istegi de kizla evlenmek.
Olay bu...ama kiz acisindan bakarsak cocuk ona evlenme teklif etmis,her firsatta her tatilinde yanina geliyor-o gelemzse sen gidiyorsun. Instagraminda senin fotoların var. Ve nihayetinde sana is buluyor ve oraya tasiniyorsun. Ayri kitalardan kalpler birleşmiş falan feşmekan ama bunca askina eşkiya adam arada baska kadinlari yoklamayi ihmal etmiyor!
Ve ornek uc... eski ev arkadasim uzak mesafe iliskisiyle yuzuk takmisti. Sonra bir gun biriyle tanisti. Sohbet ederken cocuk 'ben seninle konusmayi çok istemistim ama yüzüğu gorunce korktum' falan demis. Benim ev arkadasim da ona demis ki : ben bu sehirde yalnizim. Askinti olanlar falan oluyor nereye gitsem. Onlardan korunmak icin taktim. Erkeklerle konusmayi sevmiyorum.
Sonuc olarak bunlar da sevgili oluyor. Uzaktaki sevgilisi de dusunuyor ki "ah yuzuk bile taktik , sevgilim ne aşik bana"
Bu ic karartici 3 ornek de benim cok yakinimda gerceklesen seylerdi. Daha daha neler vardir acaba.
O yuzden zaten minareyi calan kilifini hazirlar.
Whatsapp son gorulmeymis,instagramda kimi eklemis... bosu bosuna kendini yorma.
Aldatacak tiynette bir insan seni ayakta uyutur, ikinci bir hesap acar dmden yürüme isini orada yapar. Senle de sifresini paylasir "askim bana guven" der - ayni evde yasasaniz isten eve evden ise saati belli olsa bir gun sahte rapor alir yine o gün aldatir.
Bunu kontrol altina almanin imkaaaaani bile yok.
O yuzden degistiremeyecegin seyler icin canını sıkma,kendini hirpalama.
Eger seni aldatmaya niyet eden biriyse zaten aldatsin-farket de kurtul oyle biriyle evlilik sandalina binmeden.
Akisina birakmaya calis...
Eger hep son gorulmesine bakiyorsan ve kendini durduramiyorsan kapat mesela telefondaki son görülmeyi. Kimseninkini görme, alisirsin bir sure sonra.
Bu arada bunlari kiskancliktan yaptigina emin misin? Belki de merak duygusundan yapiyorsundur. Insan ilk asik oldugu zamanlarda herseyini merak eder karsisindakinin. Burcunu,gecmisini,ailesini,meslegini,anilarini,arkadaslarini... ben mesela oyle stalklarim ki eski sevgilimin Rusya'nin köyündeki lisesinin okul sitesinde paylasilan mezuniyet fotosunu bulmustum!
Birisinin eski karisini youtube hesabini bulmustum,tum videolarini izlemiştim. Bir eski sevgilimin de ask.fm hesabi varmis ergenken- millet soru soruyor cevapliyor falan, onu bulmustum okumuştum hevesle :)
Merak duygusu yani. Tatli bir gezginle tanismistim gecenlerde hep kullandigim bir turist gezdirme uygulamasindan. Ama sadece flort ettik- baska ulkelere gecti sonra. Arada konusuyoruz ama oyle oluru da yok , olmasını da düşündüğüm biri degil. Yine de onun hesabına girip kim yeni referans yazmis bakiyorum sık sık - yolculugun devaminda kimleri evinde kalmiis,onlar ne yazmiis bu cocuk onlara ne yazmiis...bakayim evinde kaldigi kisinin tipi nasilmiiis
Bunlari kiskancliktan mi yapiyorum??
Yooo sadece nil karaibrahimgilin sarkisinda dedigi gibi "hakkinda her seyi bilmek istiyorum" :)
Belki de bu hareketlerin tanima asamasinin heyecanındandir.