Aşk, hayatımıza gerginlik getirmesin istiyorum..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Herkese iyi tatiller,

Benim derdim, daha fazla kendine güvenen bir kadın olmakla ilgili.
Şu sıralar sebebini anlamadığım bir şekilde bunları yaparken buluyorum kendimi; deli gibi son görülmesini takip ediyorum, çevrimiçi gördüğümde acaba başka bir kadınla mı konuşuyor moduna giriyorum. Bazen Instagram hesabına bakıyorum birilerini takip etmiş mi ya da birileri onu takip etmiş mi diye. Korkuyorum başkalarıyla konuşacak diye. İçimde saçma bir egosal korku mevcut.

Normalde böyle bir kadın değilim. Ama bu sıralar hiç olmak istemeyeceğim bir hale evrildim. Bu şekilde davranarak güzel bir aşk yaşayamıyorum. Aksine gerginlik katıyor hayatıma. Erkek arkadaşımla da ilgisi yok bu olayın. Tamamen benimle ilgisi var.

Nasıl bu halden çıkabilirim? Nasıl kendine daha fazla güvenen bir kadın olabilirim? Ya da eski halime geri dönebilirim diyeyim..

Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Karışık bi durum.. Acaba sen mi kendine yeteri kadar güvenmiyosun, yoksa o mu sana o güveni veremiyor. İyi analiz etmen lazım. Kimse durup dururken sevgilisi hakkında böyle düşünmez. Seni buna iten bi sözü ya da hareketi olmuştur

Yakışıklı, boylu poslu bir adam.
Biz de sosyal medyadan tanışmıştık.

Yakışıklı boylu poslu olması seni mutlu etmesi gerekirken endişelendiriyosa daha çirkinini bulsaydın keşke :))) ben hala erkek arkadaşınızın o güveni veremedigi yönünde hisler içindeyim
Geçen bazı şeyler yaşadık ve hoş olmayan birkaç şey oldu. Acaba benden iğrendi mi korkusu var da :/

Eşim karşıma çıkana kadar bende böyleydim bence kendine olan güvenini ölçme sevgilin sana o güveni vermemiş.

Acaba tecrübesiz olduğunuzdan kendinize kompleks mi yaptınız. Birde karşınızdaki insanı kendinizden daha yükseklerde görüyorsaniz bu da sıkıntı. O zaman "beni niye begensin ki? O kolay başka birisini de bulur.." gibi düşünceler gelir

teknolojinin bu kadsr ilerlediği bu donemlerde bu pek mumkun degil.üstelik eskiden olsa aman boşuna kuruntu yapıyorsun,sal gitsin derdim ama bu donemde o zor.hersey o kadar ulasilabilir ki ! Sen ipi iyice tut bacım nolur nolmaz bana gore anormal değil.şayet ben de 10 yildir tanıyorum esimi ama hala siki takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…