• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Günlüğü Tutmaya Ne Dersiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Sadece aşkıma özel günlük tutuyorum. Evlendiğimizde, zaman geçtikçe açıp açıp okumak için :)
Hem birbirimizi nasıl sevdiğimizi yazıyorum, hem de söz nişan gibi özel günleri ve düğün için nasıl koşturduğumuzu anlatıyorum.
Bir de resimlerimizi yapıştırdım, nasıl güzel oldu bi bilseniz... :)

Hem kendimiz için, hemde ALLAH nasip ederse doğacak çocuklarımız için harika bir hatıra oldu.

Kâh olanları yazıyorum, kâh ona olan sevgimi anlatıyorum.

Evlendikten sonra da devam edeceğim inşallah.

Sizler de böyle bir günlük yapmaya ne dersiniz?

ben sözlendiğimm günden beri böyle bir günlük tutucam diyorum ama düğün zamanı geldi ben hala yapamadım:((((

merhaba :3:

benimde eşimle bırbırımıze aşk sevgi hasret tutku dolu mail mektuplarımız var.. acaba dıyorum onları yazıcıdan cıkartıp böyle bi albıum yada kitap tarzı bişeymı yaptırtsam orda durcaklarına ellerımızın altında dururlar ;)

eşim denizsubayı benım ve hep denızasırı yerlerdeydı sevgılılık ve nısanlılık zamanlarında ispanya,lubnan,fransa vb..çok zor gunlerdi bizim için ama Allaha sukur cok geride kaldı o gunler... yine gidiyor ama 15gunlugune filan oyuzden bu 15gun bana hiç dokunmuyor acıkcası 3aylardan sonra...

bu arada tlflarımızda sevgılılıkten bu yana hatta ortiykenki gonderdıgımız msjlar(eşimle sanalda okeyde ortımdı sımdı hayatımın ortısı oldu) hala durur arada bakar onları okuruz :)

4.evlilik yıldonumu için oyle bir hediye dusunebılırım aslında :D

eşimle 3yıllık evliyim + 3yıldan beride tanıyorum..

24 Haziranda canım

Çok güzel bir fikir. Bende ilk tanıştığımız zaman ki yazışmalarımızı saklıyorum. Arada açıp bakmak güzel oluyor.
Bu arada düğününde yakınmış. Ne güzel sevdiğine kavuşacaksın. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Herşey gönlünce olsun :nazar:

Back