• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Günlüğü Tutmaya Ne Dersiniz?

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Sadece aşkıma özel günlük tutuyorum. Evlendiğimizde, zaman geçtikçe açıp açıp okumak için :)
Hem birbirimizi nasıl sevdiğimizi yazıyorum, hem de söz nişan gibi özel günleri ve düğün için nasıl koşturduğumuzu anlatıyorum.
Bir de resimlerimizi yapıştırdım, nasıl güzel oldu bi bilseniz... :)

Hem kendimiz için, hemde ALLAH nasip ederse doğacak çocuklarımız için harika bir hatıra oldu.

Kâh olanları yazıyorum, kâh ona olan sevgimi anlatıyorum.

Evlendikten sonra da devam edeceğim inşallah.

Sizler de böyle bir günlük yapmaya ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Sadece aşkıma özel günlük tutuyorum. Evlendiğimizde, zaman geçtikçe açıp açıp okumak için :)
Hem birbirimizi nasıl sevdiğimizi yazıyorum, hem de söz nişan gibi özel günleri ve düğün için nasıl koşturduğumuzu anlatıyorum.

Hem kendimiz için, hemde ALLAH nasip ederse doğacak çocuklarımız için harika bir hatıra oldu.

ben nişanlıyken cektırdıgımız tüm resımlerden bir album yapmıstım evetguzel oluyor içinde o resmın anısını yazmıstım arada cıkarıp okuyoruz :D

Merhaba arkadaşlar,

çok güzel fikir ben bunu evlendikten sonra yapmayı düşünüyorum ilerde de çocuğum olursa onun içinde yapmayı istiyorum bizden güzel bir hatırası olsun diye. Daha önce nişanlım askerdeyken tutmuştum gelince okuttum duygulu anlar geçirmiştik o günleri tekrar yaşamıştık :16:

çok güzel fikir ben bunu evlendikten sonra yapmayı düşünüyorum ilerde de çocuğum olursa onun içinde yapmayı istiyorum bizden güzel bir hatırası olsun diye. Daha önce nişanlım askerdeyken tutmuştum gelince okuttum duygulu anlar geçirmiştik o günleri tekrar yaşamıştık :16:

Düğün ne zaman canım? Bence evlenmeden devam et günlüğüne. Evlendikten sonra da yazarsın

Benim Sır küpüm var

İsmi de çok gizemli içi de

Herşeyi üstü kapalı anlatıyorum

Aşkımı öfkemi kızgınlıklarımı sevgimi hayranlığımı ...

Şimdiye kadar ki sürecimi de yazdım tabi...

Nişanlıma eşime doğacak çocuklarıma bırakırmıyım sanmıyorum :D

Çünkü bazı şeyler Özel zaten yaşadıklarımı duygularımı herkes bilmesi gerektiği kadar biliyor...

Hemende muhalefet oldum ama kusura bakmayın

Sır küpümü kimseyle paylaşamam...

Ben gelin olarak ayrılsam bile baba evimden Sır küplerim orada yaşayacak :D

Benim Sır küpüm var

İsmi de çok gizemli içi de

Herşeyi üstü kapalı anlatıyorum

Aşkımı öfkemi kızgınlıklarımı sevgimi hayranlığımı ...

Şimdiye kadar ki sürecimi de yazdım tabi...

Nişanlıma eşime doğacak çocuklarıma bırakırmıyım sanmıyorum :D

Çünkü bazı şeyler Özel zaten yaşadıklarımı duygularımı herkes bilmesi gerektiği kadar biliyor...

Hemende muhalefet oldum ama kusura bakmayın

Sır küpümü kimseyle paylaşamam...

Ben gelin olarak ayrılsam bile baba evimden Sır küplerim orada yaşayacak :D

Sır küpün'den başka, ortak hatıra defteri de yap bence. Sırların sana kalsın, aşkını da çocuklarına miras bırak :)

Düğün ne zaman canım? Bence evlenmeden devam et günlüğüne. Evlendikten sonra da yazarsın

düğünüm kasımda nikahım temmuzda canım. Epey ara verdim ama tatlım o yüzden evlendikten sonra yeni sayfa açmayı düşünüyorum senin düğün ne zaman

sizde bendensiniz benim defterimi sevdicegim almıştı demiştim çok kalın bu ama hala evlenemediğimiz için bitmedi yazıyorum:)
sevgilim henüz okumadı evlendığimizde ılk ozel gunumuzde hedıye edıcem.hıc kavgalarımızı yazmıyorum.barısma maceralarımızı yazıyorum ama:)
cok guzel bısey yazdıkca insan daha cok ırdeliyor iyi oluyor.
sizede mutluluklar

sizde bendensiniz benim defterimi sevdicegim almıştı demiştim çok kalın bu ama hala evlenemediğimiz için bitmedi yazıyorum:)
sevgilim henüz okumadı evlendığimizde ılk ozel gunumuzde hedıye edıcem.hıc kavgalarımızı yazmıyorum.barısma maceralarımızı yazıyorum ama:)
cok guzel bısey yazdıkca insan daha cok ırdeliyor iyi oluyor.
sizede mutluluklar

Allaha şükür hiç kavga etmedik :nazar:
İnşallah hep böyle gider.
Benimki ilk sayfasını okumuştu, bi daha okuyamadı:) ona da sürpriz olcak.
Güzel oluyor ama değil mi? Anıları hep canlı tutmak :)

çok güzel bir fikir verdin bana yaa harikasın :) bügünden itibaren başlıyorum yazmaya. bilgisayarda yazıp yazıcıdan çıkarıcam kitap gibi olsun istiyorum :) yazım ile yazıyım dicem ama benm yazım pek iyi değil ya :( kitap gibi olsa güzel olurmu ki acaba

çok güzel bir fikir verdin bana yaa harikasın :) bügünden itibaren başlıyorum yazmaya. bilgisayarda yazıp yazıcıdan çıkarıcam kitap gibi olsun istiyorum :) yazım ile yazıyım dicem ama benm yazım pek iyi değil ya :( kitap gibi olsa güzel olurmu ki acaba

Bence el yazınla yaz canım. Ben ajandaya yazıyorum. Her yazdığımada o günün tarihini atıyorum. Benim de el yazım o kadar güzel değil ama tadı böyle daha güzel :)

ben eşimle 5 yıl flört ettim.son 2 yılı sözlüydük ve askerdi.öle çok mektup yazmışızki 18 ay boyunca 14 yıl oldu hala duruyorlar arada bakıyorum.ilk fırsat bulduğumda yazdığımız mektupları kitap yaptırıcam.ileride çocuklarıma anı kalsın.:16::16::16:
bende çok günlük tuttum hala okurken o günleri yaşıyorum sanki.en güzel günlerin anısı silinmemiş oluyor bölecede.

Back