Aşk, Farklı Ülkeler, Uzak İlişki...

Gerçekten aşkınız çok büyükse, fırsat olarak görün ve gidin. Ülkede avukatlık dahil hiçbir mesleğin çok güzel bir gelecek vaadi yok şu an. Ama yurt dışı güzel bir fırsat bence. Baktınız olmuyor 1 yıl içinde dönersiniz.

O hayatıyla ilgili yön çizmeye gitmiş ve takmamış sizi pek . Siz de burada hayatınıza yön çizin ve duruma bi bakın sizi arıyor mu merak ediyor mu iletişimi nasıl ona göre hareket edersiniz sonucta bu adam gidiyor geleceği için siz de şuan gidemem diyorsunuz siz de geleceğiniz için çalışacaksınız hepsi bu . Ayrıca farklı kültür farklı insanlar farklı çevre herkesin dikkatini çeker arkadasınızın da olacaktır . Yani aklınızda şüphe kalmayacaksa sıkıntı yok . Mesela ben ne kadr güvensem de sık sık gidemeyeceğim bi yerde olsun istemem sevgilimn ve kafamda kurarım açıkçası rahat olamam odaklanamam zehir olur ikimize de . Bir şey yapmak isteyen her yerde yapar mekan ülke yer fark etmiyor ama şimdi kültür farklı çevre farkı tetikleyebilir bilemem ..

Hukuk mezunu olunca burada yapacağınız kariyer yolu çizili mi? Youtube'a Hukuk, avrupa, yüksek lisans anahtar kelimelerini yazınca bile bir ton video çıkıyor. Gidenlerin hepsinin cebinde hazır para mı vardı sanıyorsunuz? Yalnız gitme kararını sevgiliniz üzerinden almayın, 6 aylık ilişkinin zaten güzel ve aşk dolu olması normal olan, şu an size her şey toz pembe, beraber bir karar almak için erken. O nasıl kendi geleceğini şekillendirdiyse siz de öyle yapın. İlerleyen zamanda konuşursunuz gidişata göre.

Tamam çok aşiksiniz ve bu adam için ilişkiniz için neler yapabilirim diye uğraşırken sevgiliniz sen gelirsin ben gelirim modundaysa bırakın su akar yolunu bulur...
Önce kendi hayatınızı kendi kariyerinizi düşünün. Ve bir erkek için ne kadar çok fedakarlık yaparsan o oranda kaçıyor bilgine...

köpek gibi aşığımlar sevdiğinin kanıtı değildir, eğer ilişki aşk meşk konularında deneyimiz yoksa bilin isterim. Sözler değil yaptıkları sevdiğini gösterir. Ama yazılan yorumlardan ben seviyor sevmiyor yorumu yapamam, ilişkiniz için erken bir aşama birbiriniz için hayatınızı şekillendirmek açısından.

benim sevgisine dair hiçbir şüphem yok.
Nerde olursak olalım benimle yaşamanı tabii ki isterim tek derdim şuan g*tümü kurtarmak dedi, kaba tabirle ve haklı buluyorum.
Ben mezun olalı 1 yıl bile olmadı, o ise 26 yaşında ve debeleniyor yolunu bulmak için.

Evlenirseniz sen de es vizesiyle onunla gidebilirsin, gideceginiz ulkenin oturma sartlarina bak, ogrenci vizesiyle giden kisiler genelde eslerinide goturebiliyor. Ikinci olarak hukuk okudum illa avukat olucam gibi dusunmemelisin, mesela finlandiyada turk bir arkadasim vardi ITU mimarlik mezunu, esi de turk gelmislerdi, Kiz MBA yani isletme master i yapti sonra da cok unlu bi sirketin satis departmanina girdi satin alma uzmani olarak.. yani boyle dusunebilirsin

Buna benzer ılıskı ıcındeyım. Sız naptınız konu sahibi nasılsnz? İliskiniz devam edıyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…