- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Gelip gitmekle olmaz,o sekilde yurumez.Yani ya sen tasinirsin,ya kendisi donus yapar.Herkese merhabalar. Son zamanlarda duygularımı o kadar çok bastırıyormuşum ki, bunu fark edip birilerine açılmak istedim.
Benim 6 aylık bir ilişkim var. Ve bu 6 aylık süreç, hayatımın en güzel günleriydi. Kızlar ben sırılsıklam aşık oldum. Seviyorum, seviliyorum, mükemmel bir uyum var aramızda. Birlikte yaşıyoruz, hep diz dizeyiz -Ama ne yazık ki, biz ilişkiye başlamadan evvel sevgilim bir master bursu kazanmış Avrupa’dan ve ayrılık vakti gelip çatmak üzere. Son 2 ayımız kaldı, ağustosta gidiyor.
Ben ilişkiye başlarken bu noktaya geleceğimi, onu kaybetmekten bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim.
Diyorum ki kendime çık git sen de hayatını kur orada ama benim bölümüm hukuk ve yurtdışında geçerliliği yok gibi bir şey. Gitsem bölümümle alakalı bir meslek yapamam. Zaten yüksek lisanslar 20.000 euro falan, burs bulmadan oralarda hayatta geçinemem.
Sevgilim haklı olarak geri dönmek istemiyor. Seninle tanışmadan önce her şeyimi hazırlamıştım, iş bulup orada kalacağım okul bitince diyor. Türkiye’den zaten nefret ediyor ve mutlu değil burada. Ben gelirim sen gelirsin görüşürüz bir şekilde diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. İçim öyle buruk ki. Gündelik hayatıma da adapte olamıyorum, son günlerimizi doyasıya yaşayamıyorum, huzursuzum, mutsuzum...
Sanki bu gidiş ilişkimizin sonu olacak gibi kötü bir his var içimde.
Umarım yıllar sonra bu konumu okurken yanıldığımı anlarım.
Master 1 sene sürecek. Sonra oraya yerleşmek istiyor.Sevgilin ne kadar süreliğine gidiyor?
Bir süre gidip gelmeli yürütebilirsiniz.
aslında yabancı dilin iyiyse sen de git bir iş bulur çalışırsın. Avukatlık yapmayı çok mu istiyorsun?
Asla ama asla böyle bir talebim yok, olamaz da. Bu onun yolu, sadece bu yolda edebildiğim kadar eşlik edebilirim ona. Zaten Türkiye’de mutsuz ve kalsa da mutlu olmayan biri beni de mutlu edemez.Gelip gitmekle olmaz,o sekilde yurumez.Yani ya sen tasinirsin,ya kendisi donus yapar.
Egitim icin bir sezon gitsin,gidebilir.Daha sonra oraya yerlesmeyi dusundugu icin yeni bir baslangic yapmak zorunda hissedecek kendisini.
Gozden irak,gonulden irak..
Soylemek istemiyorum ama realite bir yerde.Ya seni de alsin, ya o da gitmesin.Seni almadan da gittiyse yerlesmesin.
Ama bu onun hayaliyse ve senin icin vazgecerse yarin bir gun senin yuzunden gidemedim diyerek serzeniste bulunursa o da kotu.
Neden şansınızı denemiyorsunuz ki? Hem ıelts puanınız da varmış bir sürü burs seçenekleri var. Bence hemen araştırmalara başlayınMaster 1 sene sürecek. Sonra oraya yerleşmek istiyor.
Dilim var benim, yurtdışında dil eğitimi aldım zamanında. Ielts puanım falan da var ama.. Taa burdan başvursam dönerler mi bilmiyorum ki.
Aynı hisleri sevgiliniz de yaşıyormu acaba??Ne yapacağım bilmiyorum. İçim öyle buruk ki. Gündelik hayatıma da adapte olamıyorum, son günlerimizi doyasıya yaşayamıyorum, huzursuzum, mutsuzum...
Aynı hisleri sevgiliniz de yaşıyormu acaba??
Siz de o tavavırı takının ve öncelikle kendi kariyerinize odaklanın onun yaptığı gibi.:) benim kadar olmadığı kesin
O daha çok “uzak oluşumuz bir problem değil, gelip gideriz, canını neden sıkıyorsun” gibi bir tavır takınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?