Aşk evliliği yapilsa bile zamanla aşk sevgiye dönüşüyor düşüncesindeyim aynı kapıya çıkmıyor mu?Alışmak;Aşık olunca Alıştığın ve zamanla olunmlu duygular besledigimiz icin vazgecemiyoruz degil mi?Bu mantik evliligi icin de gecerli diye dusunuyorum.Nikahtan sonra Alışılmış karşılıklı sevgi, saygı oluşmuş yollar Aşk'a çıkmaz mı?Bence zamanla ask evliliginden mantik evliligine donusumler olabilir ama mantik evliligi ask evliligine donusmez. Ancak daha fazla alisirsin o kadar. Aliskanlikta sevgi zannedilebiliyor bazen fakat ask bambaska bir duygu.
A
Aşk evliliği yapilsa bile zamanla aşk sevgiye dönüşüyor düşüncesindeyim aynı kapıya çıkmıyor mu?Alışmak;Aşık olunca Alıştığın ve zamanla olunmlu duygular besledigimiz icin vazgecemiyoruz degil mi?Bu mantik evliligi icin de gecerli diye dusunuyorum.Nikahtan sonra Alışılmış karşılıklı sevgi, saygı oluşmuş yollar Aşk'a çıkmaz mı?
Acelem yok zamanim var.Elbette Aşık olabilecegim bir secim yaparim.Ama herkese nasip olmuyor evlilikten once aşkı bulmak.Bazilari evlenir körkütük aşık olur mutlu olur.Bazilarida körkütük Aşıktı evlendikten sonra mutlu olmaz.Hayat bu anlayamayiz.Nasip..Aceleniz ne niye hemen evlenmek zorundasınız? Kendinize biraz süre verin zaman geçsin, sular aksın tekrar aşık olmadan da evlenmeyin, en azından sevmeden evlenmeyin bari. Mantıkla yatağa girip satranç mı oynayacaksınız? Aşk olmadan OL-MAZ.
Yoo yoo asla çok yanlış düşünüyorsunuz... Aşık olmadığınız sevmediğiniz adamın aynı eve girdiniz mi bütün huyları size batar. İnsanlar sevdikleri adamla bile evlilik yürütemiyorlar. Kusursuz bir adamla evlenmeyeceksiniz sonuçta. Sizi her üzdüğünde diyeceksiniz ki en azından sevdiğim adamla evlenip onun kahrını çekseydim
Canim kusursuz insan yok.Ne Aşık olacağımız kisi ne biz ne de mantik evliligiyle evlenecegimiz kişi.Bir söz vardır kusursuz dost ararsan dostsuz kalirsin.kim olursa olsun kusurlariyla sevebilmeli insan degil mi?Yoo yoo asla çok yanlış düşünüyorsunuz... Aşık olmadığınız sevmediğiniz adamın aynı eve girdiniz mi bütün huyları size batar. İnsanlar sevdikleri adamla bile evlilik yürütemiyorlar. Kusursuz bir adamla evlenmeyeceksiniz sonuçta. Sizi her üzdüğünde diyeceksiniz ki en azından sevdiğim adamla evlenip onun kahrını çekseydim
Canim kusursuz insan yok.Ne Aşık olacağımız kisi ne biz ne de mantik evliligiyle evlenecegimiz kişi.Bir söz vardır kusursuz dost ararsan dostsuz kalirsin.kim olursa olsun kusurlariyla sevebilmeli insan degil mi?
Evet öyle ama hayatın bize neler sunacağını bilemeyiz.Aşk veya Mantık,girdigimiz bir yola başlamadan sonunu kötü düşünür olumsuzluklara kitlenirsek doģrumu yapariz?Ee evet ben de bunu söyledim zaten kusursuz değil insanlar ve sevmiyorsanız o kusurlar size 100 kat daha çekilmez gelir
Evet zor.Aşkı yaşamak o duyguyu tatmak daha da zor.İnsan aradaki farkı görebiliyor.Beklentiler karsilanmiyor.Aşk bitti..Hayatin bize ne sunacagı kaldı.2. 3. Seferde zor. İlk olsaydı belki evlendikten sonra aşık olabilirdiniz ama artıl kalbiniz o duyguya bağışıklık kazandı. Bekleyin.
Emin olmadan bir yola girmem.Önümde keşkeler olmamalı.Aşık oldugum kişiyle gelecegimde bir sürü keşke barındırdığından dolayı bitirdim.Aşık oldugun, sevdiğinle evlen ama ayakların yere basarak. Evlendikten sonra zor
KesinlikleEmin olmadan bir yola girmem.Önümde keşkeler olmamalı.Aşık oldugum kişiyle gelecegimde bir sürü keşke barındırdığından dolayı bitirdim.
İnsanin İçi rahat olmalı soru işaretleri olmamali yeni bir hayata yelken actiginda.degil mi?
Tabi öyle düşündüğümü belirttim.Kadınlar hisseder.Mantık olarak onayladiysam Fiziksel olarak ta tatmin olacagim,hoşlanacağım evet ben buna aşık olur aşkı yaşarım diyebilecegim biriyle bir yola girme dusuncesindeyim.Ben evlenmeden önce eşimi çok seviyordum ama aşk mı tam bilemiyordum evlendikten sonra daha başka duygular hissettim ve aşık olduğuma emin oldum.
Aşık olmasanız bile içinizin kıpır kıpır ettiği çok sevdiğiniz biri olmalı yani sadece mantıkla da olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?