Aşk bitti...

evlendikten sonra Aşık olunur mu?

• Aşık olunur.

OY: 9 60,0%
  • Aşık olunmaz.

OY: 6 40,0%

• Ankete Katılan
    15
Niye olmasın ki? Görücü usulü evliliklerin sonucunda, birbirini seven insanlar yok mu? Var.
Ama niyetiniz mantık evliliğiyse, aşık olacağım umudu taşımak yersiz. Zaten niyetiniz mantığınıza uyması...
Zamanla bir şeyler olabilir de tabii.

Sizce hayatim boyunca biten bir Aşkı ve gecmişe takilarak ileride mutlu olabilirmiyim?olacagimi düşünmüyorum.Ve daha önceki sevdigim insani karşılaştırmamaliyim böyle bir beklentiye girersem hicbir iliskimde mutlu olamam.
Gerek yok geçmişe bakmaya gerek yok...
Geçmişe bakın demiyorum ki zaten?
Aşık olmadan evlenirseniz aşık olduğunuzda hissettiğiniz duyguları ararsınız diyorum. Özelliklerini kıyaslarsınız demiyorum, fark var.

Benimkisi 2 sene surdu. Ve benim kararimla bitti. 3 senedir son veda mesajimin ardindan bir tek kelime bile yazmadim ona. Heryerden engelledim.
Seninde benimde yasimiz daha genc. 22 yasindayim ben. Bende evlilige hazirim ama 2 sene daha okulum var. 1 sene daha gecsin gorucu usulu gelenleri degerlendirmeyi dusunuyorum.
Ben senin yerinde olsam o kipirdiyi yine dinlerdim. Ama oncelik vermezdim. Once mantigini kullan( eski iliskilerimiz bunu bize guzelse ogretmedimi?) Ve snradan o kipirdiyida ekle. Bana sorarsan zaten bi kadin her erkege asik olabilir. Bunu kk da cokca kezde yazdim zaten. Bi kadin bi erkegin neyine vurulur? Ilgisne, alakasina, bize deger vermesine, el ustunde tutmasina.
Eger sen mantigini kullanip boyle bi karakteri bulabilirsen talipler arasinda.. o erkege zamanla zaten asik olursun sen..
Dedigim gibi senin uzun iliskin sonucunda unutmak ve toparlanmakta uzun oldu.Benimse sadece 6 ay sürdü ben bir karar verip bitirdim.Dedigim gibi ne kadar uzasa zor olurdu.
Canim benim okul yok kariyer yok evliliğì düsünmem doğal.

Aşık olmadan evlenirseniz aşık olduğunuzda hissettiğiniz duyguları ararsınız diyorum. Özelliklerini kıyaslarsınız demiyorum, fark var.
Demek istediginizi anladim.Bende daha önce yaşadigim aşktaki duygulari aklimdan atmali ve başka birinde aramamaliyim yoksa aradigimi bulamazsam mutlu olamam dusuncesindeyim.Duygular kıyaslanmamali her aşkın sevginin bir farkliligi var hepsi bir degil bence.

Goruyorumki evet, o evredesin.
Bence guzel bisey eskileri cabuk unutmak.
Ben 1 bcuk sene ask acisi cektim :KK43:.
O zmn hayati sev ve en hayirlisini iste.
Hayirli es dualari var, bazen onu okuyorum ben :)
Allah kabul etsin :) öyle yapiyorum gecmise takilmiyorum.Hayat guzel herzaman yanimda olan Rabbim ve ailem var.Dua ve umut etmekten vazgecmiyorum :)

Demek istediginizi anladim.Bende daha önce yaşadigim aşktaki duygulari aklimdan atmali ve başka birinde aramamaliyim yoksa aradigimi bulamazsam mutlu olamam dusuncesindeyim.Duygular kıyaslanmamali her aşkın sevginin bir farkliligi var hepsi bir degil bence.
Ondan önceki ilişkilerimde bunu yaşadığımı belirtmek isterim.

Herkes evlenmek zorunda değildir ki. Sırf evlenmiş olmak için evlenip, aşık olmayı beklemek korkunç geliyor bana. Ya olamazsan? Ahmet, Mehmet, Fatma olmuş bende olurum gibi birşey değil bu. Trilyar sayıda karakter ve insan var. Madem öyle evlenmeden önce bir iki yıl konuşun aşık olup olamayacağınızı değerlendirip öyle evlenin.
Eski konunuzu da hatırlıyorum hayatta tek amaç evlilik olmuş. Oysa evlilik bir araç olmalı

sevmedigim sadece mantıken uyan biriyle aynı yataga gırmek ıstemezdım kısacası hem ask hem mantık dıyorum

Aşk bittiyse neden bu anket? Hem de mantık evliliğiyle.. Ne hakkınız var karşınızdaki insanı kandırmaya.. Hem de sizi severken.. Bu kandirmak olur.. Onun disinda aşk bitti aşk acısı yok .. Kolay mıdır bu kadar ? Merak ediyorum. Aşk engel tanimaz.. Daha yeni birine yine şahit oldum
. Kavustular .aileler ikna oldu.. Velakin de mek istedigim Gerçekten aşk sevgi varsa olur bunlar.. sizinki evlenecek kadar değilmiş. Lütfen başkalarını yara bandı diye kullanmayın.. Evlilik bu..Başınızı yakacaksiniz sonunda o olcak..Bir serbest birakin kendinizi.. Zaten Rab neyi yazdıysa onu yaşayacaksınız.

Aşk bittiyse neden bu anket? Hem de mantık evliliğiyle.. Ne hakkınız var karşınızdaki insanı kandırmaya.. Hem de sizi severken.. Bu kandirmak olur.. Onun disinda aşk bitti aşk acısı yok .. Kolay mıdır bu kadar ? Merak ediyorum. Aşk engel tanimaz.. Daha yeni birine yine şahit oldum
. Kavustular .aileler ikna oldu.. Velakin de mek istedigim Gerçekten aşk sevgi varsa olur bunlar.. sizinki evlenecek kadar değilmiş. Lütfen başkalarını yara bandı diye kullanmayın.. Evlilik bu..Başınızı yakacaksiniz sonunda o olcak..Bir serbest birakin kendinizi.. Zaten Rab neyi yazdıysa onu yaşayacaksınız.
Canim,benim icin aşk sevgi gercekten cok önemli şeyler.
Ben maneviyatçıyım her konuda ve elimden geleni yaptim.Karşımdaki insanin çabası yoktu hep fedakarliklari benden istedi ve bu fedakarliklar arasindaki en ince noktam ailem O ailesine ben bu kızı seviyor istiyorum diyemezken ben aileme dedim..

Neyse bunlari konusmanin anlami yok dedigim gibi bitti.Gecmis gecmiste kaldi baskasini kandirmak gibi bir niyetim yok sevemeyecegim birini hayatima almam.Dediginiz gibi Allah neyi yazdiysa o..

Aşksız sadece mantıkla bir evlilik olmaz. Bir süre görüşün tanıdıkça sevebilirsiniz aşık da olabilirsiniz.

Mantık evliliği yapıp sonra aşk aramaya kalkarsınız iyi hoş da, ya aşkı başkasında bulursanız Allah korusun.
Olur mu olur yani...

İçinizin kıpırdamadığı insanla evlenmeyin, evlilik güzel ama zordur.
İnsan aşkla sevgiyle bağlanmadığı biri ile evlenmemeli derim ben, mantık da olmalı elbet ama aşksız olmazz

Back
X