- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 37
- Konu Sahibi yesilseven
Kizlar ayni durumda olan var mi? Cozum onerisinr ihtiyacim var. Benim cok asik olup dillere destan bi iliskinin 8.yilinda evlendim esimle. Aileler uyumlu biz uyumlu guzel sevecen neseli bi cifttik. Evlenincr ask azalmaya basladi daha dogrusu heycani axaldi. Bu arada ben sevdi mi tam sevrn sildi mi bitiren bi tipim. Severkrn tum benligimle seviyorum uzun uzun yuzunu izleyen hep dokunan hrp oksayan her yerde gosteren ilgilenen bi asik. Esim de daha cooldur ama oda gosterir. Sakalar espiriler cinsel hayat hersey guzeldi. Yani evlenirken maddiyat yuzunden bide aileler yuzunden cok ayisyik ki evlilik donemine kdr senede bikackez anca atisirdik. Bu donemde ask bizden ustun geldi evlendik. Oh sukur dedim. Bu sefer ev isi surekli dipdibe olma durumu oldu. O evvislerine karismadigi gibi annesinin duzrnini arayıp soyleniyordu bnde kiziyordum. Snr snr ogrendi ortak halleder olduk. Evlilige ilk 6ay surekli kavga ettikten snr alistik. Hersey yine guzelken 1.5yillik evliyken hamile kaldim. 9ay kustum ama ne kusma gunde 20 30 20dk bi kustugum atak gunlerim oluyordu. Veeee ilgi bekledigim esim aksine inanmadi kusarken izliyordu inandi abartiyorsun sen mi istiyorsun kusmayi dedi kuscagini bilmene ragmen yiyorsun dedi. Kusmadigina gore iyisindir hadi yemrk yap evi topla yada guler yuzle bak film ac dedi. Bence tukurugunu yutamayan 9ay igrenc bi agiz tadiyla yasayan asiri aciz yardima muhtac hisseden ac ama yiyemeyen hasta hissedrn biriydim ancak ceken bilir. Ki hayatta en sevmedigim sey muhtac olmaktir anneme bile! Of cok sikicisin of yine doymuyorsun of yine mi miden diye diye soguttu kendinden. Hamileligim son ayinda anladi beni. Daha yardimsever anlayisli oldu. Dogum yaptigim.lohusalik donemini de fena atlatmadik. Ama ben su an hissizim. Hic birsey hissetmiyorum. Sevmiyoum. Yuzune bile bakmiyorum gunlerce. Guluyoruz konusuyoruz fln ama bebekten ibaretiz daha fazlasi icimden gelmiyor. O isini kendini anlatıyor dinliyorum ama sokakta karsilastthim.komsuyu dinledigim gibii oynuyorum resmen. Bakiyorum eskiden saatlerce izledigim opmeden duramadigim suratina yabanvi gibi. Okdr gicik oluyorum ki okdr onunla ugrasmisim ki sikilmisim gibi. Kizimdan snr eskiden devasa gelen askta cocuklukmus gibi geliyor ki 30 yasindayim su anda yani ergen aski sayilmazdi bizimkisi. Susiralar annem kanser ameliyat oldu cok mutsuzum ona ihtiyacim var ama o arabaya tup taktirmayi annem kiza bakamazsa nasil gecincegimizi ikinvi cocugu yapmayi konusuyor annem icin yardima ihtiyavim oldugunda vicdanen mecbur hissetsede maddiyati yada keyfini dusunmeden duramiyor. Yani corba al gotur dedigimde hayir demiyor ama verdigim poseti begenmedi diye soyleniyor yada bagiriyor anliyorum ki yuk goruyor buda iyice sogutuyor beni. Yan yana yatiyoruz guluyoruz konusuyoruz fln ama ben hic yuzune bakmiyorum bakiyorum ama yoldan gecene bakmak gibi gormeden... dun sinirlendim yine konuyu bile hatirlamiyorum ama anneme gidicektik aslinda istemedi ama bisey diyemediginden yavas davraniyorum diye kizdi bebegin ayakkabisi dustu diye kizdi en son senden nefret ediyorum dedim artik cikti agzimdan. Biliyorum cokda umrumdan sanki dedi oda. Boylesi bi iliski devam etmeli mi kismini degil de tekrar nasil asik olabilir eskisi gibi sevebilirim bu konuda oneri lazim bana. Ortada bisi yokkrn ayrilmam sacma olur kizima yazik ama ben eskisi gibi olmak istiyorum bunu ona anlattim bu arada yardim et bana dedim tmm dio ozyr dilio ama bikacgun surmuo bnde zaten sevgi namina bisey kalmadigindan direk nefret boyutuna geciyorum. Ayni evde cok can sikici...