Anket Aşk biter geriye ne kalır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aşk biter geriye ne kalır

• Acı

OY: 2 4,4%
  • Dostluk

OY: 6 13,3%
  • Nefret

OY: 3 6,7%
  • Hayalkırıklığı

OY: 15 33,3%
  • Yanlızlık

OY: 2 4,4%
  • Tecrübe

OY: 17 37,8%

• Ankete Katılan
    45
Hiçbiri bence saygı kalır. Tabi karşımızdaki kişiye göre değişir bu durum.

Gerçek aşk asla bitmez . Ama günümüzdeki gibi "çıkmak" anlamında konuşuyorsak aşktan geriye hayal kırıklığı ve tecrübe kalır .

hayal kırıklıkları, bir zamanlar düşündükçe mutlu olduğun güzel anıların artık can yakması

Hayal Kırıklıığ Tecrube olgunluk .. Sevgi

Hımmmm şu an evliyim aşkkk kaldımiki acabaa??????.. tek bildiğim herifimi seviyorum...... galiba kalan şey.. saygı,, alışkanlıklar ,,sevgi,,aşk şöyle bişi galiba geçenlerde çıkıyoruz aşıkız birbirimize..işteyiz deli gibi yağmur yağıyorrr. iş çıkışı hadi diyor benimkii sahile gidelim gidiyoruz tabi öyle bir ıslanıyoruzkii. acaip keyif ikimizdede en azından hissettiklerimiz öyle..öpüşüyoruz koklaşıyoruz.yetmiyor eve gidip manyak gibi sevişiyoruz.. eee sonuç.. evlendik 5 sene bitti..( şükür mevlaya..) halen ikimizde çalışıyoruz. şimdi dese bana hadi ıslanalım benim vereceğim cevap delimisin git eve çocuğuda al babaanneden derdimm. Ayyyy.. neydi o ilk cilveleşmelerimiz yaaa o duyguları özlemişim.. ama düşünüyorumda şu andaki durumumuda seviyorumm üfff kafam karıştı benimmm..

şıklarda yok ama sevgi diyorum. evliyken aşk biterse sevgi kalır kocam diye seversin çocuğumun babası diye seversin hayat arkadaşım diye seversin. zaten önemli olan sevgi saygı ve sadakat olması

platonikse tecrübe
karşılıklıysa ve yaşanmış bitmiş uzaklarda kalmışsa anı
halen aynı evde olan eski aşıklar için sevgi

Tecrübe tabi ki.. Dostluğun kalabileciğine asla inanmıyorum.

Tecrübe. . Pismanlik.. yalnizlik... olgunluk..

Aşk biter geriye dostluk, arkadaşlık, sevgi, saygı, anılar ve güven kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…