kızlar aşk acısı nasıl geçer sevgilimle ayrıldık çok seviyodum oda seviyodu ama aşamadığımız sorunlar çoktu ve bidaha barışmicaz bu kesin hemen instagram hesabını açmış kızları eklemiş boğazımda bi düğüm var gibi sürekli onun profilindeyim takipleşmiyoruz heryerden sildik yani ama çok kötüyüm ve atlatamıyorum tüm hayallerimde o vardı gerçekten çok kötüyüm ilk defa bi erkek için ağladım barışmamızda imkansız bu hissi nasıl atabilirim içimden gerçekten çok kötüyüm
aşk acısı yalan bağımlılık gerçek. bağlarını koparma isteğin içinde olmadıkça kendine manasız acı çektirmeye devam edersin. başka meşgaleler bul kendine..
Yaşın daha küçük , zamanla atlatırsn eminim... Takip etmeyi bırak, onunla olan anıları yok et... Çık gez dolaş eğlen ... Genelde gece gelir insanın aklına o zaman da bir film aç ve izleyerek uyumayı dene , mümkünse komedi filmi olsun...
Hatırlıyorum sizin konunuzu. Futbolcu olan ve sizle evliliği düşünen sevgiliniz dimi?
Yapıkacak tek şey hiçbir şekilde irtibata geçmemek. Zamana bırakın, yaşınız küçük zaten. Mevsim yaz, cıkın dolaşın mis gibi. Çabuk atlatırsınız
Bir de bu adamla evlenmeyi falan dusunuyordun bu yasinda. Al bak iste neymis. Bundan sonra da adimlarini daha saglam atarsin artik hayat oyle seviyorum evlenicem degil. Zamanla gecer her genc kizin basina gelen seyler.