aşk acısı. unutamamak

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
beni çok üzmüş olan onun yüzünden çok acılar çektiğim sevgilimi unutamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı? psikiyatriste bile gittim çözüm olmuyor. başkalarıyla denesem bile ona bağlandığım gibi sevdiğim gibi olmuyor yani hep onu özlüyorum bitmiyor ne yapsam neyle meşgul olsam kimle olsam geçmiyor hobi edindim işe başladım yok ne kadar oyalasamda kendimi içimde bir boşluk onun yokluğu bir parçam sanki yokmuş ve o eksiklik canımı yakıyor gibi bir his. dualar ettim ne yol varya denedim bir çok şey yaptım geçmiyor yaşayan var mı? psikolojik ya da kadersel bişey olduğunu düşünüyorum artık ne yapsam kurtulamadığım için bu yaşıma kadar konuştuğum insanlar olmuştu ama bu derece olmadım kimseye bir noktada soğur uzaklaşırdım bundan asla soğuyamadım beş sene ayrıl barış geçti çok şeyler yaşandı çok canım yandı ne yapsam geçmiyor ne yapacağım ben

Kaç ay oldu biteli

Hemen geçmez biraz kendine zaman ver ilişki falan yapma.

Yani klişe bir söz ama zaman…
Kimi 1 ayda ,kimi 1 yılda unutur o acıyı .uzun süreli ilişki olduğu için daha zamanın var.
içine atarsan alışma süren uzar, ağla bağır çağır ,sonra daha güçlü kalkarsın..

6 ay ayrı kaldığımız zaman oldu o zaman hiç konuşmamıştık ama 6 ay sonunda tekrar görüşüp bişeyler yaşadık daha çok özlemiştim unutmanın aksine.. ya da alışmanın aksine
Mavi tık alan arkadaş mi bu

her şeyi denedim ama asla olmuyor ve bu acıyla yaşamak çok yoruyor çevreme artık belli etmemeye ve konuşmamaya çalışıyorum çünkü konuşulanlar ve yorumlarda canımı yakıyor artık ama içimdeki bu acı çekmiyor çok yoruldum ölsem kurtulsam keşke dayanamıyorum

3 ay henüz kısa bir süre. Psikiyatriste devam ediyor musunuz? İlaçlar zaten henüz etkisini tam anlamıyla göstermeye başlamıştır.

3 ay henüz kısa bir süre. Psikiyatriste devam ediyor musunuz? İlaçlar zaten henüz etkisini tam anlamıyla göstermeye başlamıştır.
iki sene kullandım artık bıraktım bile. ilaçlar hayata pozitif etkisi oluyor oldu da. ama bu konuda hiçbir etkisi olmadı bu bir parçam kopmuş hissini içimdeki onun boşluğunu doldurmadı o konuda hiçbir etkisi olmadı terapininde ilacında

teşekkür ederim ama neden olmuyor anlamıyorum daha önce bu kadar uzun bişey yaşamadım da bunun uzama sebebide benim kopamamam istemediğim birisiyle hep konuşmayı kestim bundan kopamıyorum. nasıl değersizleştiricem gözümde bilmiyorum baya da kilolu falan aslında hani göbekli salmış kendini ama hiçbir şey nasıl soğutmadı soğutmuyor anlamıyorum

Doktor kontrolunde bıraktınız değil mi?
Dediğim gibi 3 ay uzun bir süre değil ama bu yıllarca devam ederse korkutucu olur

Zor olacak ama unuttuğunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak merak etme. Aydınlanma çağı yaşayacaksın

3 ay kısa süre 1 yıla iyi hissedersin

Doktor kontrolunde bıraktınız değil mi?
Dediğim gibi 3 ay uzun bir süre değil ama bu yıllarca devam ederse korkutucu olu
doktorum biliyor evet ama işte yıllardır sürüyor zaten biz seneler önce sorun yaşadık ben kopamadım ki hep ona inandım özledim tekrar başladık vs. yani tek 3 ay değil kopabilsem beş sene de sürmeyecekti ailem bile endişelendi ben hasta oldum yiyip içmeden kesilmiştim üzüntüden. keşke bu kadar seven biri olmasaydım çok canım yandı yanıyor da hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…