aşk acısı çekerken güçlü olmaya çalışma çabası

bah23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
18
45
Arkadaşlar şuan aşk acısı çeken yada yeni ayrılan sevgili derttaşlar, acı çekerken içiniz paramparça iken nasıl hayata adapte olmaya çalışıyorsunuz neler yapıyorsunuz işte çalışırken;

3,5 sene nin sonuna geldik ciddi olarak başlamıştık birşeyler yapamıycağını anladım uzaklaştım mesajlarınada cevap vermedim hislerim güçlüdür oda bu durumun farkında ve ses etmiyor,kısacası yapılamsı gerkenler yapılmadığı için sona gelmenin hazin sonu ile bitti.Aşk sonuna kadar vardı ama Aşk herşeye yetmiyormuş bunu anladım.

Neler yapmadim ki.. Kendimle kavga halindeydim ..ki biraz hafifledi.Tabi geçmedi .. 2.5 ay oldu. Neyse diyeceğim şey eğer sizi gerçekten seven biriyse ve size karşı büyük hataları olmadiysa ilerde pismanlik durumu yasayabilirsiniz..Ayrılık sebebiniz i bilmeden tahmini yorumdur.
Onun dışında Merak ettigim giden siz olduğunuza göre..bana göre kalan daha çok acı çeker.. sessiz kalmayı tercih etmiştir. Peki siz gidenler ne durumdasınız? Yani hem gidip Hem Neden acı çekersiniz? Ya da Giden siz ama neden iki tarafın acısını da kalan çeker? Herkes payına düşeni yasasin vesselam..

Neyse doluyum.. kırgınım ..kizginimm size özel değil bu yazdığım Konu sahibi.. Umarim herşey iyi olur.. Hayırlısı hakkinizda..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ...Öyle bir sürece geldim ki gitmek zorundaydım... zaten oda bir adım atmadı ikimizde gitiik senin anlayacağın.Sözlü olarak bir çok kez ayrıldım ondan zamanında ama bir türlü ayrılık gerçekleşmediği için bu kez suskınuz. Zaman geçtikçe daha da derinleşiyor düşünceler ne yapacağını bilemşyıor insan eğer ki haklıysan ve onurluysa insan asla adım atmamalı benim tabirimce bu hep böyle oldu yaşantımda genelde çoğu konuda ben haklı oldum dzüzgün bir karaktere sahip olduğum için ve hep yanlış yapan sevdiğim herkez nutlaka hatalarını anlayıp bana geri döndü.Şuan böyle bir sürec ve bu ilk kez uzayan bir sürec demekki var rabbimin bir bildiği dualar sarılmış bekliyoruz bir nida işte...

Eklentiler

• 11817278_933717376663369_1121812257923258531_n.jpg
    11817278_933717376663369_1121812257923258531_n.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 116
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ...Öyle bir sürece geldim ki gitmek zorundaydım... zaten oda bir adım atmadı ikimizde gitiik senin anlayacağın.Sözlü olarak bir çok kez ayrıldım ondan zamanında ama bir türlü ayrılık gerçekleşmediği için bu kez suskınuz. Zaman geçtikçe daha da derinleşiyor düşünceler ne yapacağını bilemşyıor insan eğer ki haklıysan ve onurluysa insan asla adım atmamalı benim tabirimce bu hep böyle oldu yaşantımda genelde çoğu konuda ben haklı oldum dzüzgün bir karaktere sahip olduğum için ve hep yanlış yapan sevdiğim herkez nutlaka hatalarını anlayıp bana geri döndü.Şuan böyle bir sürec ve bu ilk kez uzayan bir sürec demekki var rabbimin bir bildiği dualar sarılmış bekliyoruz bir nida işte...
Ben Kalan tarafim... Hiç giden olmadim. Aramayı mesaj atmayi çok istedim ki giden oydu.. ve sebep aile.. Halen içimde öyle hır işte varki aramak için. Aramadım..Zaten yanında olmak isteyen insan vazgeçmez. Gelirdi ..Şimdi ben Kalan olarak.. Belki o da yasiyordur ayni durumu.. Gurur denen şey var ya.. Şuan elimizde kalan tek seyimiz
. Ha ask acısını,deli gibi özlemeyi saymıyorum
. Dışarıya rahat görüntüsü veriyorum.. Ama durum çok başka..Giden de yapıyor aynısını.. Zaman herşeyin ilaci..
13697261_1170329746359720_6127536361549557597_n.jpg

Ben Kalan tarafim... Hiç giden olmadim. Aramayı mesaj atmayi çok istedim ki giden oydu.. ve sebep aile.. Halen içimde öyle hır işte varki aramak için. Aramadım..Zaten yanında olmak isteyen insan vazgeçmez. Gelirdi ..Şimdi ben Kalan olarak.. Belki o da yasiyordur ayni durumu.. Gurur denen şey var ya.. Şuan elimizde kalan tek seyimiz
. Dışarıya rahat görüntüsü veriyorum.. Ama durum çok başka..Giden de yapıyor aynısını.. Zaman herşeyin ilaci.. Eki Görüntüle 1871786
benı anlatmıssın :KK43:

. Dışarıya rahat görüntüsü veriyorum.. Ama durum çok başka..Giden de yapıyor aynısını.. Zaman herşeyin ilaci.. Eki Görüntüle 1871786

benı anlatmıssın :KK43:

Vicdaniniz rahat olsun.. Pişmanlığı yaşayacak olan biz degiliz. Kimsenin hakkına da giren biz degiliz.. Hayal kurdurtup yarı yolda bırakan da biz değiliz. Biz güzel sevdik.. Varsın kalan biz olalim.. Giden gittiği yerde mutlu.. Ayriliklar da sevdaya dahil.. Acısını çekeceğiz sonuna kadar.. Dua ve sabır.. Rabbim tez zamanda selamete cikarir insAllah..

Vicdaniniz rahat olsun.. Pişmanlığı yaşayacak olan biz degiliz. Kimsenin hakkına da giren biz degiliz.. Hayal kurdurtup yarı yolda bırakan da biz değiliz. Biz güzel sevdik.. Varsın kalan biz olalim.. Giden gittiği yerde mutlu.. Ayriliklar da sevdaya dahil.. Acısını çekeceğiz sonuna kadar.. Dua ve sabır.. Rabbim tez zamanda selamete cikarir insAllah..
vicdanım cok rahat cok sukur yarabbım e. Onunkının rahat olmadıgını ve uzuldugunu de bılıyorum ama umrumda degıl. Beter olsun

Yaaa ben de hep öyle düşünürüm. Yarı yolda bırakan giden olmak istemem hic... Cok güzel sevdik hem de... Dua ediyorum ben cok. Sabır ve ibadetle Rabbim selamete çıkarır insallah amim

Sonra dedimki Hayat bir Ezan sesi ile başlayıp bir sela sesi ile bitiyorsa Allah hatırı için iman et Secde et Dua et Sabır et .. onun için Allaha bırakın.. Gitmek isteyene de Kal denilmezdi. Lakin öyle de yaptım. Allaha sığındım.Vardır Rabbin bir bildigi. Beddua etmeyin. Bırakın Allaha.. Dünya imtihan .. Çekilecek bu acı..Başka yolu yok.. Kacisi yok.. Belki de ölmek gerek yaşamak için.. Hayirlisi

Sonra dedimki Hayat bir Ezan sesi ile başlayıp bir sela sesi ile bitiyorsa Allah hatırı için iman et Secde et Dua et Sabır et .. onun için Allaha bırakın.. Gitmek isteyene de Kal denilmezdi. Lakin öyle de yaptım. Allaha sığındım.Vardır Rabbin bir bildigi. Beddua etmeyin. Bırakın Allaha.. Dünya imtihan .. Çekilecek bu acı..Başka yolu yok.. Kacisi yok.. Belki de ölmek gerek yaşamak için.. Hayirlisi
cok guzel yazmıssın. Rabbımızın bılıp bızım bılmedıgımız bır hayır vardır ağladıgımız olaylarda. Kalbımıze ferahlık versın ınsallah

cok guzel yazmıssın. Rabbımızın bılıp bızım bılmedıgımız bır hayır vardır ağladıgımız olaylarda. Kalbımıze ferahlık versın ınsallah
Bize hayır gibi gelen şeyler belki de serdir.. Bilemeyiz. . Rabbim tez vakitte kurtarsin bizi..

Bazen bir rüzgar esmesi gerekir Sapla Samanın ayrılması için birde böyle düşün... Belki birşeyler daha iyi olacaktır.

X