aşk acısı çekerken güçlü olmaya çalışma çabası

boşverınnn 2016 model sıfır km aşklara yelken açın
Vallahi alemsiniz motor bitmiş benzin 0 sıfırı tüketmiş birini yürekten bitirmeden nasıl geçiş yapacaz duyguları aşkları sıfırlamanın bir yolu var mı ? keşke onuda icat etse şu bilimadam :hasta:ları

Vallahi alemsiniz motor bitmiş benzin 0 sıfırı tüketmiş birini yürekten bitirmeden nasıl geçiş yapacaz duyguları aşkları sıfırlamanın bir yolu var mı ? keşke onuda icat etse şu bilimadam :hasta:ları
Bılım adamları icat etmiş zaten,bkz:erkekler,yanı kızım erkekler yapabılıyorsa demekki oluyor,bazı kadınlarda bal gibi yapıyor,fransızların lafı var,bırı gider,onu gelir

acı çekerken acı çekme taraftarıyım.zaten biraz melankolik mi diyeyim bilemiyorum.acım varsa arabeks takılıyorum.içimi döküyorum.hafifliyorum.içimden ne geliyorsa onu yapıyorum.aramak geliyorsa da yazıyorum .ona göndermiyorum ama.

şahsen kendimle yeri geliyor aşk acısı çekebiliyorum diye gurur duyuyorum.sevmek seveni değerli kılar bence.

son olarak zaman her şeyin ilacı.

Allah askina acısının belasını versin.Benden uzak olsun dedikçe peşimde dolanıyor.
.Vardır bunun da bir hikmeti...
Sabır Ya Rab..
Şimdi bana düşen güzelce bir teslimiyet. ..

benim de çok yeni aynı şekilde. ben de bilemiyorum bu süreçte nasıl olur sadece dua ediyorum rahatlıyorum aklım çıkıyor hayatına biri girerse diye :KK61:

acı çekerken acı çekme taraftarıyım.zaten biraz melankolik mi diyeyim bilemiyorum.acım varsa arabeks takılıyorum.içimi döküyorum.hafifliyorum.içimden ne geliyorsa onu yapıyorum.aramak geliyorsa da yazıyorum .ona göndermiyorum ama.

şahsen kendimle yeri geliyor aşk acısı çekebiliyorum diye gurur duyuyorum.sevmek seveni değerli kılar bence.

son olarak zaman her şeyin ilacı.
Ahan da aynı ben. Selam içses :-)

Arkadaşlar şuan aşk acısı çeken yada yeni ayrılan sevgili derttaşlar, acı çekerken içiniz paramparça iken nasıl hayata adapte olmaya çalışıyorsunuz neler yapıyorsunuz işte çalışırken;
bazen doğru olanı yapmak zor geliyor ama geleceği daha çok düşünmek gerekiyor ne kadar uzarsa bir o kadar da zor olur kendini de kandırmanın alemi yokmuş. ben şöyle adapte oldum o benim için birşetler yapmadıysa hayatına devam ediyorsa ki emin ol eder ben neden kendimi harcayayım hem her şey geçiyormuş hatta bazen başka biri öyle bir anda öyle bir geliyor ki iyiki bitmiş diyorsun zaten varsa kaderin de elbet bir araya gelirsin içini ferah tut

X