aşıyorum kendimi:)

rolleri değişmişsiniz, tebrik ederim canım. bencede nasıl davranman gerektiğini öğrenmişsin.
sen yeteri kadar konuşacaksın, nişanlın senin yerine konuşacak.
sedefi takmayacaksın. onunla aynı ortamdayken, ne surat asacaksın nede aşırı davranmayacaksın. neysen öyle davranacaksın.
teyzelerin halaların durumun farkında olmasıda çok yerinde olmuş.
aslında nişanlının sedefle olan geçmiş olayları çok basit değil ama eğer nişanlın gerçekten sedefle mesafeyi koyarsa sende bütün olanları arkana atıp önüne bakmalısın.
sevindim senin adına :)

anladıgım kadarıyla sedef seni çok kıskanıyor. cenaze evinde yaptıklarından anlaşılıyor.. ben senin yerinde olsam onunla özellikle aynı ortamlara girmekten kaçmam onu kıskandırmak için herşey yapardım.. içim içimi yese bile onun yanıda hiç renk vermez mutluluğumla onu çatlatırdım.... sen bu dediklerimi yap.. daima o takıntı hastalığından kurtulacaksın..
bak cenazede sen değil o trip üstüne trip, kıskançlık çekememezlik etmiş...içi içini yemiş...
nişanlına artık birşey söyleme, yıpratmayın birbirinizi.. şuan gözleri açıldı yavaş yavaş... çok fazla konusupta ters tepmesin.. sen devreden çık,, bu saatten sonra nişanlın baksın icaplarına

kimseyi kafana fazla takmayacaksın nişanlın herşeyin farkındaymış bundan sonra sen hiç konuşma kimseye surat yapma nişanlına bırak herşeyi
insanları fazla önemseme boşver

sedef sedef sedef sedefte kım allah askına ya?onunda senın gıbı 2kası 2gozu var sayende kendını bısey sanmaya baslamısnısanlın hakkanıyetlı bır ınsansa gercekten ozaman mutlu olabılırsınız ama annesıne kulak veren bırısıyse cok zor benım bır arkadasım var daha 8aylık evlı kaynana yuzunden bosanıyorlarsedefı takmayın artık ya bence cok luzumsuz bırısı

sizin adınıza çok sevindim gerçekten dilerim nişanlınızda bundan sonra hep yanınızda olur:)
Sedef konusunda da rabbim sabır versin ne diyelim maalsef kötü fesat ve plançı insanlar her yerde artıkk :)

sizin adınıza çok sevindim gerçekten dilerim nişanlınızda bundan sonra hep yanınızda olur:)
Sedef konusunda da rabbim sabır versin ne diyelim maalsef kötü fesat ve plançı insanlar her yerde artıkk :)

"halaları biz herseyi görüyoruz sedefin oyunları planları mlleti brbrine katıo herseyden haberimiz var bizimde susuluyo işte demişler.yani herkes anladı ama şu kaynanam anlayamadı."

Nişanlın da keşke bir de annem görse sedefin planlarını deseydi ya da susmayın siz de söyleyin gördüklerinizi anneme v.s. deseydi halalarına.

hadi iyisin yine arkadaşım. nişanşlının aklı başına gelmiş hem de baya erken olmuş valla çok sevndim senin adına. daha önceki konulardan biliyorum, stres yapma artık. olan sana olur. ben de yaşadım benzer şeyleri ama sen çok hassassın çok takıyodun kafana. artık takazsın kendini de nişanlını da huzursuz etmezsin. sedef de hoş bi anı kalır artık sizde:)) benim eşimin 4 sene sonra aklı başına geldi...haline şükret

hepinize çok teşekkür ederim.desteğiniz iyi dilekleriniz için
bugüne kadar hep yanlış anlaşıldım ama sadece istediğim tek şey nişanlımın yanımda olması ve bişeyleri ben anlatmadan farketmesiydi
yavaş yavaş kabul oluyor galiba dualarım
dilerim yine kötü şeyler yazmak zorunda kalmam buraya

hepinize çok teşekkür ederim.desteğiniz iyi dilekleriniz için
bugüne kadar hep yanlış anlaşıldım ama sadece istediğim tek şey nişanlımın yanımda olması ve bişeyleri ben anlatmadan farketmesiydi
yavaş yavaş kabul oluyor galiba dualarım
dilerim yine kötü şeyler yazmak zorunda kalmam buraya

dun gece okumustum konunu amanede
aslında hala dıkkatın sedefın uzerınde cunku bu kadar ayrıntılı konu acmıssın yazmıssın yazmıssın yazmıssın ınan okurken bogazımı sıkıyolar gıbı olmustum

suanda ıyı hıssetmenın tek sebebı nısanlının senın kulagına fısıldadıgı sozler sozlerı hatırlıyamıyorum konun basına dogru yazmıstınız ınsallah hep boyle gıder
düğüne ne kadar var merak ettim?

Önceki konunu da bilerek, senin adına çok sevindim.
Damadı da buradan kutluyoruz, sonunda anlayıp "eşine sahip" çıkması çok güzel...

Vallahi bu erkek milletinin aklı düğüne yaklaşınca mı geliyor nedir bilemedim.
Benim de nişanlım ve ailesi ile sorunlarım vardı, son zamanlarda benimde nişanlım ben birşey demeden benden yana hareketlerde bulunuyor.
Sanırım "eş olma, karısı olma" olgusu oturuyor tarih yaklaştıkça...

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah nişanlınla arandaki bu huzur bir ömür devam eder.
Bu davranışları evlendikten sonra da aynı şekilde, eşine sahip (sana) çıkarak, mutlulukla geçer...

Madem artık mutlusun ve Sedef'i takmıyorsun

Davetiye sözlerini değiştirirsin herhalde

Son düzenleme:
Tamamen yanlış anlamış olabilirim, o yüzden kusura bakmayın. Ben eski bir konuya bakıyordum da; bu sizin sürekli sedef diye bahsettiğiniz kişi eşinizin eski eşi mi? Kızlardan birisi Sedef i anlatmış, çünkü kimse anlamamış. Eski eşi diye...

bizde sana teşekkür ederiz sonunda bizleri anlayabildiğin için..inan buradaki hiç kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor..tanımadığımız birileri için neden kin besleyip kötü düşünelim? sadece bazı konulara dikkat çekmek için bazen sert konuşulabiliyor.İnşallah çok çok mutlu olursun,nişanlının da yanında olduğunu bilmek ayrıca güzel...

haklısın söylediklerinde.geçte olsa farkına vardım
eğer burdaki sert yorumlar olmasaydı ben kendimi toplayamazdım
sert yorumlar geldikçe çirkinleştim
ve ne kadar takıntılı sinirli bi hale geldiğimi anladım
şimdi huzurlu olmamda bişeyleri farketmemde hep sizin ve kk kadınlarının sayesinde tekrar teşk.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…