- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
On
Koddan bahsediyorum bende hanımefendi.kod alınmadan aşı yapılamaz diyorum hergun bin tane aşı yapıyorum
Imza kesinlikle alınıyor diye bisey yazmadım.Kod kesinlikle alınıyor ama imzayı biz ne olur ne olmaz diye alıyoruz yazdım.Onay kodu konusunda anlaşmışız zaten. Anlaşamadığımız kağıda imza atma olayı.
İmza alıyoruz ne olur ne olmaz demişsiniz bende bizden imza almadıklarını söylemişim size . Alınmıştır kesinlikle yapılamaz demişsiniz bunun üstüne. Size hala imza almadıklarını söylüyorum...
Bu kezde koddan bahsediyorum diyorsunuz. Zaten en başta kod olayının gerçekleştiğini söyledim size
Arkadaslar öncelikle şunu belirtiyim aşı karşıtı değilim.
Bu Aşılara karşı aklımda bilinmezlikler ve korkular var. Ben gebelik isteyen bunun için yumurta takibi yaptıran bir kadınım yaşayan bilir süreç hızlı olmuyor malesef dolayısıyla aşı olup olmama konusunda son derece tereddütlerim var.
Aşı yapılma aşamasında imza atılıyor diye bazı yerlerde okudum sorumluluk şahsıma ait diye imza atılıyormuş bazı kurumlarda.
Bu aşı firması sorumluluk kabul etmiyor diyenler var.
Şunu belirtmeliyim ki yediğimiz içtiğimiz birsürü şeyin ne olduğunu bilmiyoruz fakat bunları uzun dönem yedik içtik yan etkileri az çok öğrendik fakat aşının uzun dönem sonucunun olmaması beni son derece ürpertiyor.
Şöyle bir araştırma yaptım mart ayında aşılama yoktu varsada çok ama çok azdı (martta aşı varyok tam hatırlamıyorum) mart vaka sayısı 62 binlerde ölüm 180lerde.. günümüze baktığımda aşılama oranı tc nüfusunun yüzde 44ü yani neredeyse yarısı hatta tüm ileri yaş aşılandı. Buna rağmen vaka sayısında düşüş marta göre gayet iyi 23 binlerde seyrediyorken ölüm oranı 290 lara dayandı.
Yani şimdi aşı yokken vaka çoktu ölüm azdı.
Aşı arttı vaka az ölüm çok.
Ne olursunuz aklımdaki şu sorulara mantıklı cevaplar verecek aşıya beni ısındıracak birilerinden yorumlar bekliyorum..
İmza işini şöyle yapıyor bazıları,MHRS den randevu alınca orda form a onaylıyorum a basıyorsun asi cesitini seçince o zaman imza almayabiliyorlarFarklı uygulama vardır o zaman
Biontech için uzun bi yazılı kağıda, sinovac için daha küçük bi kağıda imza attırıyorlardı
Ben hastanede oldum gerçi
Ve sinovac oldum
Siz attiginizi hatirliyorsunuz da biz neden hatırlamıyor olalim ki?
Aynen bende o şekil randevu aldım tekrar benden imza istemedilerİmza işini şöyle yapıyor bazıları,MHRS den randevu alınca orda form a onaylıyorum a basıyorsun asi cesitini seçince o zaman imza almayabiliyorlar
Çevremde asi olan bir tanıdığım oldu ,iş gereği test yaptırınca haberi oldu covid olduğundan ,sıfır belirti.3 doz aşı olam 108 yaşındaki kadın virüsü yenmiş yeni gördüm haberi daha. Diyeceklerim bu kadar. Biz de olurken tabii Yüzde yüz emin olarak olmadık bir şeylerden ama faydasının daha çok olacağını düşündük ve olduk. Kimse size kesin bir şey diyemez
O tanıdık ben miyim acabaÇevremde asi olan bir tanıdığım oldu ,iş gereği test yaptırınca haberi oldu covid olduğundan ,sıfır belirti.
Komsum asisiz yakalandılar ,ağır atlattilar. Keşke olsaydım diyor .hala merdiven çıkmakta zorlaniyomus
Evet bir de o var. Benim bir yakınım da atlattiktan uzun süre sonra bile hala iyi koku alamıyorum diyordu. Allah korusun yakalansak ve atlatsak bile sonrasında vücudumuzda ne etkiler bırakıyor onu da bilemiyoruz.Çevremde asi olan bir tanıdığım oldu ,iş gereği test yaptırınca haberi oldu covid olduğundan ,sıfır belirti.
Komsum asisiz yakalandılar ,ağır atlattilar. Keşke olsaydım diyor .hala merdiven çıkmakta zorlaniyomus
Korona olduğuna inanmıyor bile o dereceO tanıdık ben miyim acabasıfır belirti
Bizde de vardı oKorona olduğuna inanmıyor bile o derece
Superİmza attım bende.
Doğuma girerkende eşime imza attırdılar mesela. Sezaryen olduğum için mi bilmiyorum ama her imza attığımız için kötü düşünmemeliyiz.
He birde aklıma gelmişken yazayım. Aşı olmayan vatandaşlar için umarım kışın kısıtlama gelir. Olanlar olarak daha fazla madur edilmek istemiyorum ben. Çoğu ülke de aynen bu dediğimi yapıyor. Önceden aşı yok diye bas bas bağıranlar şimdi aşı sorgular olmuş. Cidden gülüyorum. Hani bir söz varya bimde satılan çiğ köfte yiyip, aşıyı sorgulayanlar
Doktorsunuz sanırım. Size birşey soracağım, ben üç gün önce biontech oldum. Aşı olduğum yer şişti ve ağrıyor. Önceki aşılarım sinovactı herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭
Merhabalar hanımlar. Hepimizin bildiği üzere covid-19 pandemisi ve aşılanmasıyla ilgili çok fazla soru, endişe,ve teoriler mevcut. Bu topiği açma amacım aşılanma ve enfeksiyonla ilgili temel endişe ve soruların cevaplarını bilimsel verilere ve çalışmalara dayanarak sizlerle paylaşmak. Sizlerden...www.kadinlarkulubu.com
Başlığıma bir göz atabilirsiniz, belki birkaç sorunuza yanıt bulabilirsiniz orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?