Aşıyla ilgili ?

Imza kesinlikle alınıyor diye bisey yazmadım.Kod kesinlikle alınıyor ama imzayı biz ne olur ne olmaz diye alıyoruz yazdım.

Ben devlet hastanesinde oldum iki aşımı. Her seferinde kağıt imzalayıp verdim hemşireye. O şekilde bilgilerimi girip aşı onaylandı dediler. Kağıt imzalamayanlar nasıl isim ve tc belirttiler?

İmza attım bende.
Doğuma girerkende eşime imza attırdılar mesela. Sezaryen olduğum için mi bilmiyorum ama her imza attığımız için kötü düşünmemeliyiz.

He birde aklıma gelmişken yazayım. Aşı olmayan vatandaşlar için umarım kışın kısıtlama gelir. Olanlar olarak daha fazla madur edilmek istemiyorum ben. Çoğu ülke de aynen bu dediğimi yapıyor. Önceden aşı yok diye bas bas bağıranlar şimdi aşı sorgular olmuş. Cidden gülüyorum. Hani bir söz varya bimde satılan çiğ köfte yiyip, aşıyı sorgulayanlar

3 doz aşı olam 108 yaşındaki kadın virüsü yenmiş yeni gördüm haberi daha. Diyeceklerim bu kadar. Biz de olurken tabii Yüzde yüz emin olarak olmadık bir şeylerden ama faydasının daha çok olacağını düşündük ve olduk. Kimse size kesin bir şey diyemez

Farklı uygulama vardır o zaman
Biontech için uzun bi yazılı kağıda, sinovac için daha küçük bi kağıda imza attırıyorlardı
Ben hastanede oldum gerçi
Ve sinovac oldum
İmza işini şöyle yapıyor bazıları,MHRS den randevu alınca orda form a onaylıyorum a basıyorsun asi cesitini seçince o zaman imza almayabiliyorlar

Çevremde asi olan bir tanıdığım oldu ,iş gereği test yaptırınca haberi oldu covid olduğundan ,sıfır belirti.
Komsum asisiz yakalandılar ,ağır atlattilar. Keşke olsaydım diyor .hala merdiven çıkmakta zorlaniyomus

Evet bir de o var. Benim bir yakınım da atlattiktan uzun süre sonra bile hala iyi koku alamıyorum diyordu. Allah korusun yakalansak ve atlatsak bile sonrasında vücudumuzda ne etkiler bırakıyor onu da bilemiyoruz.

Super
Ben de şuna gicik kapıyorum.
Asidan önce hani asi nerde bu devlet?diye bağır bağır çığırtkanlığı yapanlar şimdi gelmiş asi olmam.
Hemde aşıyı devlet kendi yapmadı.
Avrupa yaptı.
Herkesin hayranlıkla örnek aldığı Avrupa.
Türkiye de olsa hadi beceremez diye düşünülerek olmazlardi ki ben Türkiye deki doktorlara aşırı güveniyorum.
Ki Almanya dan geldi aşı hala neyin yarışı?
Ve dünya da asisizlara aşırı kisitlama var.
Bizim okulda pcr testi zorunlu diye ogretmenlerin yarışı isyanda.
Oldu hem asisiz ol hem de rahatca benim yanımda takil.
Bir saat konuştu eşi doktor olan bir öğretmen de asisizi ikna edemedi.
Karşı değilim ama olmayacagim diyor.

Başlığıma bir göz atabilirsiniz, belki birkaç sorunuza yanıt bulabilirsiniz orada

Birini hastane de ,digerini aile hekimligimliginde olmak üzere , biontech asi oldum . Hastanede imza attirdilar , digerinde attirmadilar. Esime baska bir hastanede msj olarak kod gelmis vs .
Vaka sayıları hakkindaki düşüncem.
1. Eskiden dogru sayilari vermiyorlardi. 2 . Gorusme sayisi azdi.
Simdi herkes alisti , gorusmeler sıklaştı gibi geliyor.
Ve hala dogru sayilari verdiklerini dusunmuyorum. Nasil hergun birbirine yakın sayıda kisi ölüyor.

Doktorsunuz sanırım. Size birşey soracağım, ben üç gün önce biontech oldum. Aşı olduğum yer şişti ve ağrıyor. Önceki aşılarım sinovactı herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bu durum normal mi? Doktora gitmeme gerek var mı enfeksiyon mu kaptım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…