Asistan hoca ve ogrenci

Afitapsila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
3
0
Kendi arkadaşlarıma çok anlatamıyorum sadece hoslandigimi biliyorlar. Siz hemcinslerimin görüşlerini tavsiyelerini almak istiyorum. İşler çığrından çıkmadan bir karara varmaliyim.
Kızlar benim durumun yaklaşık 9 aylık mesele. asistan hoca benim deslerime girmiyor sadece sinavlarimda gozetmenlik yapıyor o da denk gelirse iste. benim kendisini fark etmem onun bakışlarıyla oldu. Kendi kendime gelin güvey olmadım yani ilk başta. Sinavin birinde sinifta son 5-6 kişi kalmıştık bende birşeyler düşünüyorum soruyla ilgili tamamen sinava konsantreyim yani kafamı refleksle bir kaldırdım kağıttan hoca benim karşımda duvara yaşlanmış bana bakıyor 3-5 saniye göz göze geldik o ara koridordan sesler yükselmeye başladı bende bir yandan soru düşünüyorum ses gelince kafamı kapıya çevirdim hocada (galiba rahatsız oldugumu düşünerek ) kapıyı açıp koridora bakti ses kesildi o ara sonra ben kalktım sınav kagidimi masaya bıraktım o ara o da arkamdan geldi ben masadan ayrıldıktan sonra şöyle ufak bir sınav kagidima bakti (sınavı olan ders alanı değil ) benim aklima girmesi o göz göze gelme sahnesiyle oldu yani. sonra ben düşünmeye basladim falan ondan önceki sinavlarimi düşündüm onun görevli olduğu zamanları düşündüm genelde benim sirama yakın yerlerde duruyor basimda bekliyor oluyormuş düşününce fark ettim. Her sınavda öğrenci kimliklerine bakılıyor bu herkesin kimliğine 2 saniye bakıp bıraktı ilk baktığında benim kimligimin önünü arkasını iyice inceledi. Böyle boyle aklima girdi. kızlarla geyik muhabbeti yaparken bende ilgilenmeye basladim farkinda olmadan. Galiba asistan arkadaslari da biliyor benim ilgimi ya da onun ilgisini. Bazen hususi hareketlerini görüyor gibiyim boyle siritmalar falan.
Yoksa ben mi herşeyi uzerime alıyorum. Aslında hususi bir durum yok mu? Onun ilgilenip ilgilenmediğini nasıl anlarim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…