• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı yorgunluk

Aslında kpnuşamadığımız dönem ben istemiştim okumasını. Her şeyi açık bir şekilde anlattığımı hiç bir şey yapamıyorsa girip okuyup öğrenmesini söylemiştim. Geçenlerde okuduğunu yazan uzun bir mail attı :)
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote ettim:oops:
Ama nickini öğrendi :KK43:

Aslında ben buraya hamile olduğu öğrenince üye olmuştum ve ilk konum hamilelik günlüğü gibi olmuştu. Buradan tanıştığımız,görüştüğümüz, çok sevdiğim,aynı ay doğum yaptığımız arkadaşlarım var. Niyetim kızım büyüdüğünde benim kadar olduğunda KK hala var olursa onları okumasıydı ama bilemiyorum yani,tereddütteyim:KK45:

Canim evliysen al kocani bir termal otele git guzelce yayil strese yorgunluga skintiya birebir geliyor evli degilsen de annenle gidebilirsin

Eşim okuyormuş burada yazdıklarımı:D ailemin yanındayım da buradakilerin dolduruşuna gelmişim de dönmüyormuşum eve:)
Hepte öyle oluyor zaten , senin kafan yok ailen ne dediyse onu yapıyorsun :KK48: Erkeklerin hepsi öyle bencil , eşinden önce kendisi gelir HEP BEN derler, sen kendimi ifade edicem diye yırtınırsın ERKEK DER Kİ BEN NAPTIM HEP SEN DER , 2 mantıklı söz söyleyip öğüt verdin mi AİLEN DER , Ablacım erkeklerin genetiğinde var hepsi aynı , ecük o saksıyı çalıştırsalar olucakda ama yok çünkü o bir ERKEK :cool: Hiç bir kız ailesi kızının mutsuzluğunu istemez , yuvası dağılsın istemez (içlerinde tabi nadir var ama genellemek yanlış olur) Eşin bunu okuyorsa ona sözüm şu ki; GEL HIYARLIKTAN VAZGEÇ SEVİYORSAN KOANLİNAYI TUT KOLUNDAN ÇOCUĞUNUN ANASI YAP! HA DERSEN Kİ BELİNDEN SOPAYI EKSİK ETMEM O ZAMAN ZEBANİLER SENİN KANKAN OLSUN :KK70::KK70::KK70: Kafiyesiz oldu ama olsun , kadın değeri bilmeyen erkeklerden nefret ediyorum , koalina kusura bakma eşin ama kadın dayanışması bi sende yok bu dert :KK53:

Back
X