• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Yeme Bozukluğu!!!

Sisko_sisko

.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
36
10
88
İzmir
Arkadaşlar bana yardım edin bir yol gösterin aşırı Yeme Bozukluğu sorunum var sürekli yiyorum yemek, meyve,tatlı ve tüm içecekler sırasıyla sonumu düşünmeden ve gün içerisinde ağzımın boş kalmasını istemiyorum bende hipoglisemi(düşük şeker) var aynı zamanda trigliserid 350 sürekli terliyorum yanıyorum şuan çok yedim midem bulanıyor ama daha halen ne içsem acaba diyorum kendi kendime psikologtan yardım almak istiyorum sadece yerken mutluyum napcam tavsiye edebileceğiniz bişey yada bir doktor varmı yardım lütfen

Arkadaşlar neden cevap verilmiyor kendimizi çıkmazda hissetmesek zaten niye yazalım buraya ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum herkese ve eskiden kimse böyle değildi herkesin mutlaka bir fikri olurdu insanlar yazmaya ı üşeniyor acaba bilemiyorum...

Hipoglisemi için önce endokrine gidin. Kontrol altına alınması lazım. İştahınızı açan o kesinlikle. Endokrin bölümü sizi zaten beslenme uzmanına sevk edecek gerekli tahlilleri yaptıktan sonra.

Back