• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı tüylenme :(

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
merhaba kızlar...
benim sorunum çok büyük, bende aşırı derecede tüylenme oluyor. avuç içleri ve gözaltıları dışında her yerim(gögüs,göbek,sırt...) bu şekilde ve 1cm uzunlukta.
bi ara doktora gitmiştik, hiçbişeyimin olmadığını söyledi doktor. aşırı derecede zayıfım, ondan mı acaba bu şekilde tüylenme oluyor. bu sorunum yüzünden evlenecek yaşta olmama rağmen evlenmeyi hiç düşünemiyorum bile :(
bunları almaya kalksam daha fazla uzar ve uğraşamam diye korkuyorum o yüzden hiç dokunamıyorum. sizce almalı mıyım? yoksa tüy dökücü sprey filan mı kullanayım. çünkü vücudumun heryerini almak bütün bir günümü alır.

Hormon testi yaptirabilirsiniz..
Yada stresli donemde iseniz ondan kaynaklananilir...

Belkide fazla tüylerime yoktur ama siz takintilisinizdir, gercekten kara kas kara göz ve beyaz tenlilerde çok belli olur

bu kadar aklınızı meşgul ediyorken, sizi zaten şuanda üzüyorsa,daha sonradan çok çıkar mı diye düşünmeyin..sizi rahatsız eden bu durumdan kurtulmak için kuaföre gidip aldırabilirsiniz,hem zaman açısından rahat olur,hemde siz rahatlamış olursunuz..her ay aldırdığınızda zamanla azalacaktır..lazer epilasyonda yaptırabilirsiniz..

canım sen kendini neden bu kadar sıkıyorsun ki?
evlenmeyi düşünememek falan, yapma bence insanlar seni bir kıl yüzünden siliyorsa sen onları at hayatından.
bu sorunun tıbbi çözümü vardır. hiç vakit kaybetmeden tüm testlerini doktora giderek yaptırırsan problemin kaynağı ortaya çıkar.

Back