• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı sinir?

kesinlikle haklısın....

ilk başlarda ben de oğlum için oğlumun geleceği için, nasıl bir dünya da yaşayacak diye çok endişeli ve üzgündüm....

sonra "ölümlü dünya, bu dünya sadece kısa bir an" diye sık sık düşünerek rahatlamaya başladım...

ölümlü dünya diye herşeye boşvermek çok yanlış olacağından günlük ve gelecek için elimden gelen iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum fakat artık eskisi gibi çok mutsuz değilim...

dini bilgileri duyguları kuvvetlendirmek, dua etmek çok işe yarıyor ....

haklısın canım da insan kafaya bir takınca ardı ardına geliyo ...

dua etmekten baska care kalmıyorda bişeylerde yapamakda insanı huzursuz ve huysuz yapıyo a.s

sinirli asabi olmak için menopoza girmek şart değil....daha onlarca sebep aşırı sinire sebep olabilir...

yaşadığımız bir olay buna sebep olur ve bir kaç içinde geçebilir...

3-5 günden fazla sürüyorsa psikiyatrik bir sorun var demektir, o zamanda uzmana gitmeniz lazım...

limonlu yeşil çayı denemeni tavsiye ederim...inanılmaz mucive rahatlatıyor yani bende öyle oldu...bir dene istersen

merhabalar!a.s.bu aralar bende çok asabiyim:a015: birden bağırmaya başlıyorum!şu limonlu yeşil çayı deneyeceğim bakalım!....a.s

merhaba,konunuz çok ilgimi çekti,arkadaşların dediği gibi menopoz,tiroid vb olabilir.fakat ben bir şey daha önereceğim.bendede aşırı sinir ve sürekli terleme var sıcağa tahammülüm yok.bir beyin cerrahıyla görüştüm.omurganın üst ve alt kısmından sempatik sinir sistemi geçtiğini ve bunun aşırı çalışmasından olabileceğini söyledi.zaten ensemden bir yanma başlıyor sinir ve terleme birlikte geliyor.gögüs kafesi açılmadan koltuk altından yapılan bir cerrahi girişim varmış.bu bölümlede nöroşirurji ilgileniyormuş.ben önce bir psikiyatriyle görüşüp gitmek istiyorum.bakalım sonuç ne olacak.geçmiş olsun

Merhaba KK bayanları...Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler ama ben ilacı olup kullanamayanlardanım belki size faydası dokunur...öncelikle durun ve derin b nefes alın..Ve şöyle düşünün...sizi sinirlendiren b insan zaten sizden aşağıda b insandır çoğunlukla..kesinlikle sizden önemli değildir..kısaca değmez..'şunun için mi canımı sıkacağım yahu diyp' geçmeyi deneyin mesela..Canınınzı sıkan başarısızlıksa 'ben yaparım!'diyn kendinize güvenin..İnsanların yapamayacağı b şey yoktur..herşey kötü mü gidiyor..'hep gülecek değiliz ya hayat bizi sınıyor ve ben başaracağım!' demeyi deneyin...ve sinirlendiğinizde sevdiklerinizi ne kadar üzdüğünüzü düşünün onlar bunu haketmiyordur eminim ki...Huzur dolu günler dilerim bayanlar..hihoyyyt

ben 18 yaşındayım bendeki sinir ne peki,çayla falan da geçecek gibi değil
böyle sinir kollarımdan parmak uçlarıma kadar gelio karnıma ağrılar girio
tam o diyafram kasının altına yumruğumla uzun süre bastırmazsam da geçmio, karnımın altına yastık koyup yüzüstü yatıorum dişlerimi de sıkıorum, bu aralar çok kötüyüm çook, iyi ki bu site var saç-makyaj kısmındakileri uygulayarak günümü geçiriorum:1no2:

bende asabiyet doruklarda olabiliyor mantıksız gelen herşeyde bağırıyorum misal annem kalk şu işi yap derdi tv izlerken bende reklamlar girince yaparım derdim oda amaan sana söliceğime kendim yaparım derdi bağırırdım haksızlıkta mantıksızlıkta aşırı hassasım ön yargılı konuşan insanlara hepbi cvp verme hissim oluyor tanımadğm insan hakkında bile konuşulsa onun için bile saç baş girebiliyorum eşime bi kız yaklaşsa asla kibarlığımı sakinliğimi koruyamıyorum koruyamamda içimde hep bi patlamaya hazır bomba kurtulamıyorum mafoldumben inşallah hamile kalırsamda bu durum devam etmezz :sinifsinif:

Back