Aşırı sinir?

esrak

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
33
0
286
İstanbul
merhaba öncelikle iyiki bu kadınlar kulubu var :enbuyukkk:

ben bu aralar aısrı sinirli oldum gerci oldum olası hep biraz asabiydim ama bu aralar kendi sinir harbimden kendim korkmaya başladım.
öyleki ensemden bir ates beynime kadar çıkıyo...
ne yapmalıyım kendime telkinler veriyorum ama gözüm dönüyo işte...kötükedihüsokötükedihüso

kaç yaşında olduğunu bilmiyorum bu yüzden her ikisini de yazacağım...

regli dönemine yaklaşırken veya menopoza girerken ve girildiği zaman aşırı sinir olur diyor uzmanlar...

sedatif etkili çaylar iç, tamamen bitkisel passiflora alabilirsin ve komedi filmi izle.

canım sana bitki çayı önerebilirim kuşburnuçayı özellikle oke kaydirigubbakcemile5 pasiflora demiş 1 arkadasımız ama doktor kontrolünde al o şurubu benımde ablam kullanıyordu uyku yapıyor epeybii

canım sana bitki çayı önerebilirim kuşburnuçayı özellikle oke kaydirigubbakcemile5 pasiflora demiş 1 arkadasımız ama doktor kontrolünde al o şurubu benımde ablam kullanıyordu uyku yapıyor epeybii

evet canım ben dedim benden başka yazan olmadı zaten...

passiflora tamamen bitkisel olduğu için güvenle tavsiye ettim...başka türlüsü olsaydı isim vermezdim...çocuklara bile güvenle veriliyor...uyku yapmasına gelince uyku yapmıyor rahatlatıyor...ablan kullanmış olabilir fakat bende çok kullandım...

yeşil çayı içine bol limon sıkarak içmeni tavsiye ederim canım...mucizevi etkisine şaşıracaksın.

Canım,
kendi sıpan yetmiyormus gibi bide benle ugrasiyon ya ondan böle oldun sen
bak herkes cay önermiş, alirim ben sana cay laelaelaelaelae

İşin şakasi neyse de kendini biraz gevşetmen lzm ama nasil ben bir bulsam bak neler yapacam...

ben 35 yasındayım ve 3 yasında bir oglu olan anneyim

gecen ay menopoz testi yaptılar ve degerlerimi menopoz baslangıcı olarak gördüler..

cok sıkılıyorum gercekten menopozmu???

menopoz baslangıcı dıyebılıyorlar o yaslarda da cok strese baglı regl gecıkmesı varsa
ama daha 20 sene regl gorebılırsın,
cocukların sınırletıyodur bı de cok cay kahve ıcme
onun yerıne melısa papatya cayı falan ıc
ekmek ye B vıtamını var sakınlestırıyor, cok et yeme sebze ye,
kendını telkın et ck bılgısayar basında kalma rasyasyon alma tv az ızle.
arada da pasıflora ıcebılırsın bıtkısel bır ılacmıs zaten sekerım....

ben 35 yasındayım ve 3 yasında bir oglu olan anneyim

gecen ay menopoz testi yaptılar ve degerlerimi menopoz baslangıcı olarak gördüler..

cok sıkılıyorum gercekten menopozmu???

evet durum belli oldu....menopoz başlangıcı olarak sinir stres yaşamaya başlamışsın...

erken menopoz deniliyor ve maalesef erken menopozu engellemek için bulunmuş olan ilaç halen deneme aşamasında...7-8 yıl kadar sonra kadınların erken menopozu bu ilaç sayesin de engelenebilecekmiş...

neyse konuyu fazla dağıtmadan senin sorununa geleyim, sana bu testi yaptıklarına göre kanama sorunların var....doktorun sana menopoz tedavisi uygulayacaktır...mutlaka tedavi ol, yoksa menopoz kadını eriten birşey olduğu için sen bir de erken menopoza gireceğinden etkisi sende daha çok olacaktır...korkacak birşey yok, tedavini yaptırdığın takdirde menopoza girmemiş kadınlar kadar sağlıklı ve dinç oluyor kadın...

annem den biliyorum maşallah taş gibi kadın...yaşıtları 2 büklüm gezerken annem genç kız gibi...

sinirlerinle ilgili olarak büyük devlet hastanelerinin psikiyatri servislerine giderek durumunu anlatırsın ve sana uygun tedavi ile seni rahatlatırlar.

menopoz kadınlığın sonu değildir...doğurganlığını kaybetmek demek kadınlığı kaybetmek demek değildir...

20 li yaşların da anne olamayan ama menopozda da olmayan bir çok kadın var....doğurganlık cinselliğin üreme bölümüdür...cinselliğin yine sana kalacak...sadece üreme bölümü sonlanmış olacak.

saol canım benim gercekten insanlar sizlerle yazısınca cok rahatlıyo...

bende bir psikiyatri ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

saol canım benim gercekten insanlar sizlerle yazısınca cok rahatlıyo...

bende bir psikiyatri ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

mutlaka yap bunu...

kendin için, bebeğin için, eşin için, yuvan mutluluğun için mutlaka yap tatlım....

her kadın mutlaka menopoza girecek...

üç beş yıl önce veya sonra Allah ömürler versin hiç bir kadın doğurganlığının bitmesinden kaçamaz...

canım gelişmelerden haberdar edersen sevinir:1hug:

sinirsiz huzurlu mutlu günler diliyorumŞeniza.s.

sinirli asabi olmak için menopoza girmek şart değil....daha onlarca sebep aşırı sinire sebep olabilir...

yaşadığımız bir olay buna sebep olur ve bir kaç içinde geçebilir...

3-5 günden fazla sürüyorsa psikiyatrik bir sorun var demektir, o zamanda uzmana gitmeniz lazım...

limonlu yeşil çayı denemeni tavsiye ederim...inanılmaz mucive rahatlatıyor yani bende öyle oldu...bir dene istersen

ya aslında öyle sinir küpü gibi gezmiyorum ama en ufak birşeye olmadık birşeye sinirlenebiliyorum, tahammül sınırım azaldı bu aralar

işler çok yoğun ondanda olabilir

denicem çayı teşekkürler

işte benimde tahammül gücüm sıfırın altında geziyorum
hayat bizden cok seyler alıyo...

sonunda ülkece laelaelaelaelae gezecez...

işte benimde tahammül gücüm sıfırın altında geziyorum
hayat bizden cok seyler alıyo...

sonunda ülkece laelaelaelaelae gezecez...

Türkiye de antidepresan kullanımı son 2 yılda 2 ye katlamış...

hayat o kadar zor ki tahammül gücümüz gittikçe azalıyor...

merak etmeyin kızlar yalnız değilsiniz...

Türkiye de antidepresan kullanımı son 2 yılda 2 ye katlamış...

hayat o kadar zor ki tahammül gücümüz gittikçe azalıyor...

merak etmeyin kızlar yalnız değilsiniz...

yalnız olmadımı bilmek bir yandan rahatlatıyo..

bir yandan da cok ürkütüyor..

cocuklarımıza ne bırakıyoruz diye

Canım hiç guatr veya şekerinini ölçtürdün mü bunlar aşırı sinir yapar.
Melisa çayı iç günde iki bardak çok rahatlayacaksın.

yalnız olmadımı bilmek bir yandan rahatlatıyo..

bir yandan da cok ürkütüyor..

cocuklarımıza ne bırakıyoruz diye

kesinlikle haklısın....

ilk başlarda ben de oğlum için oğlumun geleceği için, nasıl bir dünya da yaşayacak diye çok endişeli ve üzgündüm....

sonra "ölümlü dünya, bu dünya sadece kısa bir an" diye sık sık düşünerek rahatlamaya başladım...

ölümlü dünya diye herşeye boşvermek çok yanlış olacağından günlük ve gelecek için elimden gelen iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum fakat artık eskisi gibi çok mutsuz değilim...

dini bilgileri duyguları kuvvetlendirmek, dua etmek çok işe yarıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…